Mamici de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 3
Androix spune:
Buna burtici!
Eu am gasit leacul durerilor de cap: cafeaua bauta cu incredere! E adevarat ca beau jumatate din cantitatea zilnica pe care o beam inainte de a ramane insarcinata dar are acelasi efect beton! Adica nu ma mai doare capul. Doctorul meu imi daduse liber si la nurofen sau algocalmin pentru durerile astea dar cand am vazut eu ca e groasa treaba si ma doare in fiecare zi am renuntat si am zis ca mai bine beau cafea. Sunt femei care cat e sarcina de lunga o tin si cu cafea si cu tigari si cu toate cele si uite ca au cupii sanatosi. Cum o da Dumnezeu. 
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
crissu spune:
Burtici ma bucur mult ca l-ati simtit pe bebe. Dar deja la 15 saptamani se poate sa miste ca daca e asa mai am putin si eu.
Cornelia apropo de vorba batraneasca....mie mama mi-a zis ca eu am miscat intr-adevar in stanga...deci se pare ca tine. Iar cu durerile de cap nici eu nu stiu ce sa ma fac......zic mereu ca e din cauza statului cu nasul si ochii in calculator 9 ore pe zi..........

...ma mai ajuta somnul dar nu mereu.
Mstroie tot in burtica e bebele tau unde sa fie......sau poate s-a dus sa vada un film la Moll dar se intoarce repede (o fi cu fetita lu' Mickyy?)..........glumescccccccc![]()
![]()
![]()
Criss si
13 saptamani+
gusta spune:
De aceeasi parere sunt si eu Androix ca stiu atatea cazuri in care mama s-a ferit de toate si bebe a fost cu problema.Si eu cred la fel ca tine cum vrea dumnezeu acuma nici noi nu trebuie sa exageram cu unele lucruri dar cred ca o cafea pe zi nu strica.Eu vad ca fara ea ma simt tare rau.Asa ca mai bine o beau.
Eu cred ca o sa incep sa plang cand citesc ca toata lumea l-a simtit pe bebe si la mine nica o fi chiar asa de lenes sau nu ii dau eu sa pape de ajuns ca sa prinda putere sa
.debea astept sa fac meciuri de box cu mine ca sa stiu ca este acolo.Of ce greu este cu asteptarea asta .
marilena
nefertari spune:
Adjudecat - in zona buricului se simte prima oara !
hehehe - Cornelia - fata mea a miscat in dreapta !
Cu durerile de cap nici eu nu stau mai bine .Nu cred sa fi fost 3 zile la rand fara ele ! Au inceput chiar sa-mi placa 
Pe mine echo morfologica , la 18 sapt - dr.Iosup - CMU - m-a costat 2.400.000
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DNP 11.05.2005)
nefertari spune:
Eu cred ca sunt "pe invers" :))))) Alex a miscat pe stanga , Adela pe dreapta (la 13-14 saptamani ).
Poate fetele care sunt la a doua sarcina stiu - era grozav sa "discut" cu bb-ul meu ,care chiar imi raspundea . Asa i-am ales numele ! La inceput am precizat conditiile - ii place - sa miste pe dreapta , nu - pe stanga . Inchipuiti-va ca dupa ce i-am zis o gramada de nume ,la care a batut stanga - la Alexandru a lovit in dreapta !
simonaeus spune:
Nefertari, tare haioasa metoda ta de a alege numele.
Poate o voi aplica si eu 
Va pupic pe toate si vorbim maine
Simona
18+
at andreea spune:
Fetelor, puneti-ma si pe mine in lista cu CARUCIOR ROZ 70% adica
.
Adica Emma, zicem noi.
Acum 30 minute, dupa ce s-a lasat sacait de barbatu-meu, doctorul a spus ca 70% e fata. Si am inteles ca nu prea greseste.
Acuma bocesc ca o mama ce ma simt, din cinci in 5 minute, dar asa, fara motiv. I-am anuntat pe bunici, acuma va spuns si voua: un lucru e clar-tot taekwondo va face, mai ales ca, desi varsta ei este 18 saptamani, este mare de 19 sapt. si 4 zile.
Lichidul amniotoc a crescut usor, tot nu este in cea mai buna forma, dar e mai bine ca acum o luna.
Astept felicitarile voastre!!!![]()
![]()
![]()
Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)
mstroie spune:
Ce mult ati cheltuit voi pana acum cu sarcina, eu am cheltuit decat 200.000 pe o eco la dr. meu
atat in 4 luni, urmatoarea eco va fi morfologica si o fac la Giulesti si costa 1.700.000.
Mari
18+ saptamani
nefertari spune:
Uraaaa pt at andreea !
Sa fiti sanatoase !
HAi fetelor , sa ajungem baietii din urma !
mstroie spune:
Felicitariiiiiiiiiii andreeaaaaaa
In sfarsit ai reusit sa-l gasesti pe doctor, sper sa nu fac vreo greseala parca tu ai fost de cateva ori la doctor si nu-l gaseai.
Mari
18+ saptamani