Mamici de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Ruxel eu acum 2 saptamani am facut eco la Diagnosis la Iosup. Eu am cerut ecografie pentru primul trimestru de sarcina (aveam 11 sapt atunci) si m-a costat 1.400.000.Nu stiu daca era 2D sau 3D dar sa stii ca desi bebe meu avea atunci doar 3.38 cm se vedea super bine.......aproape ca pot spune ca i-am vazut si gurita si nasucul.
Cred ca Mikyy are dreptate difera in functie de varsta sarcinii la 20-22 sapt. iti face eco morfologica,fetala etc. Asta din cate am inteles eu.
Babygirl dar tu la cine ti-ai facut programare? Mi se pare foarte mult 3 milioane.
Criss si 13 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici.
Azi ma laud cu o durere de cap si o stare de voma de zile mari dar daca asa trebuie sa fie asa sa fie.eu in fiecare saptamana imi zic bebe e mai mare sigur o sa imi fie mai bine dar de unde ca tot rau imi este.Am inceput sa am pofte .
Eu mai beau o cafea pe zi aici mi-au zis ca pot sa beau pana la 3 pe zi.Daca nu o beau ma simt ca o gaina plouata ,sper sa nu ii fac rau lui bebe.Eu sunt nerabdatoare sa merg saptamana viitoare la medic sa vad ce imi zice.Cand va aud pe voi ca mergeti ca ati facut nu stiu cate eko va invidiez.Eu am facut numai o eko ca atata mi-au dat de aici si analizele uzuale ale gravidei.Nimic mai mult

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Brrrr....3 milioane e totusi mult prea mult!!!!
Oricum, daca stau sa calculez, in nici o luna de sarcina (calculat de la momentul cand am hotarat sa pastram bebelusul, ca pana atunci n-am facut nici un fel de controale sau analize) am cheltuit pe putin 5 milioane cu consultatii, analize si ecografii, asta in conditiile in care am renuntat de buna-voie la una din ecografii (care costa sigur peste 1 milion) si am mai si facut o parte din analize moca, cu trimitere de la medicul de familie. La asemenea scoruri, sa tot faci bebelusi in ziua de azi...... eee..noi sa fim sanatosi, ca le-om duce pe toate!

Am uitat sa ma laud.....aseara l-am simtit si eu pe bebe miscand !!!! De fapt mi s-a mai parut mie si-n alte zile ca ar misca ceva dar atat de clar ca aseara n-a fost niciodata. Desi parca am o umbra de indoiala, totusi e prea mic sa-l simt, chiar si la a doua sarcina cum sunt eu.....nu ma asteptam sa-l simt asa repede (am putin peste 14 saptamani).

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

crissu, la dr. pop, la diagnosis, in sapt 20 (26 ianuarie 2005), echo morfologica 3D. acum 3 zile mi-au zis ca e 3 mil. e mult intr-adevar..

Adina / 14+ / Vladareanu- Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetelor - Desi mai am un copilas acasa de 5 ani si un pic eu am uitat cum e sa simti pe bebe cand misca
Eu simt ceva in jurul buricului cateodata dar nu stiu daca asta este miscarea lui bebe si daca in zona aceea se afla bebe in sapt.15+
Voi cum stiti sau cum simtiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Gusta - dureri de cap am de ieri...ingrozitoare!
Nu stiu ce sa mai fac, am senzatia ca a recidivat o sinuzita din studentie...ce as putea folosi?aveti idee fetelor?
In rest ma laud cu treaba multa asortata cu hirtzogarie multa...astept si eu vacanta de iarna, care sper sa vina...pentru ca e posibil sa lucram normal!
pupice la burtici

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Mercedes, poate nu's cea mai in masura sa-ti raspund, dar eu pana acum am simtit cateva falfaieli usoare tot in zona buricului (daca ti s-a batut vreodata ochiul, gandeste-te la o senzatie asemanatoare dar venind din interiorul tau, din burtica) iar ieri am simtit 2 ghionturi destul de puternice (asta dupa ce m-a calarit fie-mea la greu, se tot cocotza pe burta mea).
Si daca eu sunt convinsa ca l-am simtit pe bebe, desi sunt cu 6 zile in urma ta, sigur si bebe al tau se simte, totul e sa stii sa-i identifici tu miscarile!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Dar bebe a ajuns deja in zona buricului la 15 saptamani cat are Mercedes?
Al meu pe unde o fi la 19 saptamani (fara 1 zi)?
Pana acum m-am uitat pe net la carucioare, patuturi..., am intepenit pe scaun, trebuie sa ma ridic sa fac putina gimnastica, sa alerg in jurul biroului

Mari18+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

si eu tot in zona buricului l-am simtit de cele mai multe ori.

Simona 18+, UM 08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Da, cam in zona buricului se simte. De cela mai multe ori, eu simt in stanga, putin mai jos de buric (o alta vorba din batrani zice ca daca misca in stanga e fata ).

Fetelor, eu sunt campioana durerilor de cap. Nu am luat nimic pt. ele. Astept sa imi treaca (de aproape 5 luni ). daca gasiti vrun remediu, spuneti-mi si mie. Cateodata somnul ajuta, dar de multe ori, ma doare mai rau cand ma trezesc. Incercati si ceaiul de tei, dar la mine nu a avut efect.

Va pup
Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Din greseala, pusesem o fata suparata. Am modificat, pt. ca in ciuda racelii si a durerilor de cap, me simt tare bine

Mergi la inceput