Mamici de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Felicitari Andreea!
Deci vreti sa prindeti baietii din urma? Bine hai ca bag si scor atunci ca sa stim tot timpul cum stam.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Multumim frumos. Am facut ce am putut si eu!
Statea cu capul in jos in partea dreapta si cu funduletu' sus, deasupra buricului: de aceea simteam eu ca mi s-a intarit si partea de deasupra buricului.
Are tot ce-i trebe, nu are probleme cu coloana, zice doctorul, e perfect dreapta (are cu cine semana).
Parintii mei accepta numele, desi nu stiu de unde sa-l ia, socrii mei nu au nici cea mai vaga idee ce mi-a trecut prin cap sa gasesc asa nume. Eu fiind cu mai multa cultura la activ decat toate familiile inrudite cu noi la un loc si mai ales, inzestrata cu deosebita modestie, nu discut: eu am ales, restul sa se obisnuiasca.

Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Felicitari Andreea !!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Dar ce le-or parea ciudat numele Emma? Mie imi place foarte mult, mai ales ca e un nume scurt si usor de strigat, chiar aseara l-am intrebat si eu pe sot ce nume de fata i-ar placea si mi-a zis Eliza sa-i spuna prescurtat Eli, la nume de baiat inca nu ne-am gandit, se vede ca ne dorim mai mult fata.

Mari18+ saptamani

Mergi la inceput

Mai, draga, -ca sa-l citez pe fostul nostru presedinte- pai de la o varsta si, mai mult decat atat, cand nu ai referinte culturale pentru acest nume, ti se pare ca e aiurea.
.

Va scriu aici un link care explica nume de bb-ei:
http://www.ivillage.co.uk/pregnancyandbaby/babynames/lookup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Felicitari Andreea pentru fetita .
Si sa stii ca numele e tare frumos.

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai modesto! Nepoatele mele se numesc Dorotheea si Sabrina
Eu ma gandisem pentru bebelinu nostru la Filip dar eu l-am gasit si tot eu zic ca "nu suntem inca hotarati" de fiecare data cand ma intreaba cineva. Nu de alta dar sotul a zis ca-i place, nu a dat pe spate dar avand in vedere ca pe el il cheama Mihai si pe tatal lui Mihail si pe bunicul lui Mihai, este de inteles pe undeva Oricum se fac glumite in familie ca putem sa-i zicem Miki sau Maical sa mai modernizam putin traditia. Dar eu m-am tinut tare pe pozitii si am ras dar nu prea tare si am zis asa printre dinti ca nu. Si David imi place, dar caut si un nume de sfant care sa mearga si cu numele de familie si cu primul prenume.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Multumiri pt. felicitari! Da, recunosc, mai sar calul cu "modestia", dar sa stiti ca am dreptate!

Mstroie uite ce dragut se traduce Eliza:

Eliza, a 3-syllable girl's name of Hebrew origin, means: Gods oath.

Androix!!!: David, a 2-syllable boy's name of Hebrew origin, means: Beloved one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns red rose spune:

Va salut pe toate si imi cer scuze pentru ca nu am mai scris de mult. De citit v-am citit dar am avut atatea de facut ca nu mi-am gasit timp pentru scris. Sunt in criza mare de timp, trebuie sa pregatesc 2 calatorii, una de Craciun si una de Revelion. Felicitari Andreea, iti doresc ca Emma sa creasca sanatoasa si frumoasa, numele e superb!!!
Vreau sa va spun ca eu am fost chiar panicata ca nu-mi mai creste burta si m-am dus la medicul meu si i-am spus ca eu nu mai simt ca sunt . Am speriat-o pe doctorita ca mi-a facut pe loc un echo si mi-a zis ca am o frumusete de bebitz. Sunt disperata pentru ca nu stiu ce e si acum e foarte greu sa ma programez undeva pentru ca nu voi fi aici pana dupa anul nou. Visez tot timpul un bb baietzel, frumos foc. Simt ca voi avea baiat poate si pentru ca asta imi doresc.
In legatura cu mancarea, ce avem sau nu voie, in nr de decembrie al reviste mami e un articol pe aceasta tema. Clar nu e voie branza Camembert sau Gorgonzola (care mie imi placeau tare mult cu mar), ficat si organe stiu ca sunt bune pentru ca au fier. Bineinteles, cat mai multe fructe, legume, lactate, cereale.
Va pup pe toate si promit sa mai scriu pana la Craciun!
Apropo... de unde va imbracati pentru ca eu nu am asit nimic nici la Roccoco, nici la mothercare. Numai haine XXXXXL. Eu singura problema pe care o am e ca ma strang majoritatea pantalonilor la bazin, chiar si blugii cu talie joasa.
Ciao, pa,
Red rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

bon soir,

vad ca scrieti, scrieti, alegeti si nume, va inghesuiti sa faceti fete; foarte bine, sa aiba baietii nostri cu cine ne incuscri. numai eu se pare ca o sa fac baiat, sa nu ma treceti inca cu carucior albastru, ca eu pana joi tot sper sa iasa roz. joi ma duc la eco si la controale

felicitari pentru fetita Emma - foarte frumos nume. nu te stresa ca daca stai sa multumesti tot neamul cu numele de-abia iti faci multi nervi si tot nemultumiti o sa fie. important e sa ne placa noua, nu? si eu gasisem ceva nume dragute de fetite, la baieti nu prea m-a incantat nimic in mod deosebit, tare sunt in dilema.

sa fie filip primul prenume? imi permit sa sugerez ca nume de sfant Andrei, asta daca merge cu numele de familie, si ca tot esti tu andreea.

ce inseamna "oath"? nu de alta dar mi-e lene sa deschid dictionarul (sau trebuia sa fie "path"?)

nefertari, sa zic asa te lasi manipulata de cand sunt la tine in burtica

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

"Speranta este ea insasi o specie de fericire si, probabil, cea mai mare fericire pe care lumea si-o permite." (Samuel Johnson)

Mergi la inceput