Mamici de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by nefertari

Androix si carolinah - mi-a venit o idee ! HAi sa ne cumparam chiloti barbatesti tanga - sunt mai generosi in fata si au elasticul lat

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Exista?
Da misto faza cu pusu pe langa noi si pe sub burti. Cred ca ar face vazatoarele o fata...

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Chiloti barbatesti tanga - vai de capul meu. Eu cred ca o luati razna .

Pe mine chilotii astia mari cu fund ma distreaza, la fel si tati e super distrat de urataniile astea. Nu sunt moartea pasiunii deloc! .
Eu in mod normal purtam tanga sport, tip boxeri, ca asa mi-i felul' mai .

Faptul ca va este dor de sotii/partenerii vostri - sunt convinsa ca inseamna ca ati intrat in al 2-lea trimestru de sarcina.

Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Adroix, intrebai de condus....nu cred ca vrei sa stii pana cand am condus eu la sarcina trecuta ...pe 30 martie (malina e nascuta pe 31 ) m-am urcat la volan si m-am dus la spital....si acolo la control au descoperit ca am membranele fisurate si m-au oprit sa nasc, ca daca nu ma opreau ei, eu cred ca eram in stare in momentul cand mi se rupea apa sa ma urc frumos la volan si s-o tai spre spital! Ca sa nu mai zic ca la 8 luni faceam drumuri gen Bucuresti-Pitesti sau mai grav, Bucuresti Braila (drum de 3-4 ore mers lejer).
Acum vad ca n-am nici o jena cu condusul, astept sa-mi creasca burta mai mare sa pot sa profit si eu (la Cora au locuri de parcare in fata special pentru gravide si case preferentiale), sarcina trecuta ma certam cu toata lumea care nu-mi respecta drepturile de .

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ba sa stiti ca la mine situatia SEX este mai mult decat tragica! numar pe degetele de la O MANA partidele de sex din ultimele 4 luni. La inceput il consolam stai mai draga sa intru si eu in al doilea trimestru sa vezi ce-ti fac atunci. Si acum ma intreaba el: auzi da tu cand intri in al doilea trimestru odata? Si eu raspund trist: cred ca la anul pe vremea asta... La mine hormonii cred ca au fost moartea pasiunii si somnul...

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Ce misto cu casele preferentiale pentru gravide! In marele mic Cluj avem numai Metro si se sta la coada pana la jumatatea magazinului vinerea si sambata. Sunt case preferentiale, numai pentru Goldmembers .

Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Androixo ai grija sa nu racesti iarna fara dres
Hai sa va spun cum ma imbrac eu: chiloti normali (nu tanga ca sa nu-mi inghete fundul), dres gros nr. 5 peste care pun alta pereche de chiloti ca sa-mi tina dresul sa nu se lase in jos, ca ma trezeam cu el pe la genunchi, asa ca la mine e cald si bine.... stiti voi unde... Dar nu sunt chiar chiloti cu fund, sunt asa pe jumatate, cu bretelute in parti, nu stiu cum sa explic, dar sunt chiar draguti
nefertari m-i s-au lungit urechile de gand astept sa apara brazii la Piata Sudului, eu n-am vazut pana acum decat artificiali, tu ai vazut naturali, unde?

Mari19+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

eu am vazut brazi ff. frumosi si f multi la piata volanta de la patinoarul national.
preturi nu stiu.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Casele preferentiale de la Cora si Carrefour sint o iluzie. Am asistat saptamina trecuta la o scena cu o gravidutza, cred ca era prin luna a 7-8a, ca burtica era mai mult decit evidenta. Celor de la coada li s-a parut chiar impertinenta cind le-a zis ca aceea este casa preferentiala. Ea saraca n-a avut atita rabdare probabil sa se ia la cearta cu ei, si-l tragea de mineca si pe sotul ei, care mai sa se ia cu aia la bataie pe acolo.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Nici eu nu port dres iarna , oricat de frig ar fi , iar fundul poa' sa inghete ( se conserva )

mstroie - intre Sos.Oltenitei si Berceni e o piata - incepe de la gura de metrou - eu am vazut aseara ( pe la 18.30)

Androix - pofta vine mancand - SOMETIMES !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici.Vad ca azi ati studiat problema chilotilor eu port in continuare tanga ca ceilalti mi se par asa de urati.Sa va spun ca eu nu suport nimica pe burta de asta mi-am luat si tanga asa micuti si ii port sub burtica care nu e prea mare.Iar cu ciorapii la fel ii tin sub burtica si bineinteles ca ma tresesc cu ei pe la genunchi dar nu am ce face.Fetelor ar trebui oare sa imi fac griji ca nu l-am simtit pe bebe sau poate nu stiu eu cum e chestia asta cu simtitul (cred ca sunt tare nesimtita)Eu sunt in 17 saptamani si ceva de la UM.Voi ce parere aveti sa ma ingrijorez?ca parca nu ar fi.

marilena

Mergi la inceput