Mamici de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

gabi, eu ma certam la greu sarcina trecuta cu aia care indrazneau sa se aseze la coada preferentiala, si nu ma lasam pana nu-i dadeam la o parte. Ai zice ca cine stie ce scorpie sunt, da' de unde...doar cand sunt m-apuca asemenea accese.
Ba chiar la un momentdat tot la cora ochisem un loc de parcare liber la gravide pe care mi l-a ocupat un taximetrist iute de mana....vrei sa stii ce-am facut? intai m-am certat cu el dupa care vazand ca n-am cu cine sa ma inteleg am parcat frumos masina fix in spatele lui . A fost show acolo, eu urlam ca isterica, barbata-meu se distra de minune si incerca sa ma linisteasca, lumea se uita la mine ca la urs, in fine, in toiul disputei a plecat un domn de vis-a-vis si am tras in locul lui (de gura lu barbata-meu, ca daca era dupa mine in fundu taximetristului o lasam pana-mi terminam cumparaturile).

mstroie ...si eu faceam la fel sarcina trecuta....radea omu meu de mine cand ma vedea....zicea ca iar mi-am pus supermenii pe mine (cica semanam cu Superman cu chilotzii pe deasupra dresului)

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38460" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (15)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Sunteti tari nenica sa umblati pe ger si inghet fara dres brrr, aaaaa stati ca m-am prins voi umblati cu masina, eu umblu cu mijloacele de transport in comun.
Cred ca sunt chioara, circul in fiecare zi cu metroul, dar nu stiu care e piata de langa gura de metrou, o stiu decat pe aia din statia de troleibuze, o sa ma uit diseara cand ma duc acasa si unde ai zis tu.

Mari19+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Rabdare gusta !!! Vine el momentul - poate bb asteapta sa-ti faca o surpriza de Craciun

Eu m-am "infipt" la casele preferentiale , cu gura cat o sura ! Ba am mai tras si alte mamici cu burtici evidente dupa mine . Va prapadeati de ras - eu n-aveam burta dar aveam gura cea mai mare , celelalte erau saracele cu burticile mari si foarte timorate , sa nu cumva sa deranjeze pensionarii cu carucioarele doldora .
Parca eram "avocatul poporului"!

sirod - m-ai facut sa rad cu lacrimi - era si sefu' prin preajma .O fi crezut ca am luat-o razna , dar acum e scuzabil !

Mickyyy - ce cauti mataluta la Braila ? Ori suntem vecine ?

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput