Mamici de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
nefertari spune:
Alooooo , fetele cu chilotii !! M-am ingrozit cand am vazut preturile , dar si modelele !
Eu sunt obisnuita cu tanga si am oroare de chiloti cu fund (popular numiti "moartea pasiunii") ,iar sotul meu innebuneste numai cand se gandeste ca as putea purta asa ceva.
Am gasit la House of Art unii care imi convin de minune - au burta si sunt tanga
- costa in jur de 100.000 .
Sa aiba oare fata mea inima lenesa , daca bate cu 149 ????
at andreea - ai grija la tensiune ! In sarcina trecuta am avut tensiune oscilanta si m-am simtit ca naiba !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
Mickyyy spune:
La fete inima bate in general mai incet iar la baieti mai repede, la fetite e undeva intre 140-155 de batai pe minut, ce trece peste inseamna ca-i baietel. Dar depinde si de luna de sarcina in care va aflati. Oricum nu-i regula scrisa, ci concluzie practica dupa ce-am comparat datele in sarcina trecuta de la mai multe mamici.
Legat de chiloti, chiar daca si mie-mi plac tot tanga, acum e cel mai prost moment sa-i folosesc....asa ca moartea pasiuni sau cum or fi ei....chilotei de bumbac sa traiasca, marime cat mai mare si cat mai elastici in dreptul burtii, asta-i solutia la mine. Eu mi-am luat dintr-un magazin obisnuit (50.000 parca perechea), simpli si mari. N-am de gand sa dau sute de mii pe chilotei speciali de sarcina, sigur gasesc alte moduri mult mai utile sa cheltui banii. Cat despre dressuri, aici recunosc ca si eu am avut probleme sarcina trecuta, dar abia spre sfarsit (lunile 7-9). Imi cumparam cea mai mare marime de pe piata, dar nici macar asa nu mi-erau buni (eu fiind foarte inalta, chiar daca nu's grasa, port marimea 4 in mod normal, foarte rar 3).
Tocmai ma bucuram ca am scapat de greturi (nu ca as fi avut cine stie ce probleme sarcina asta), da' am mancat azi niste fasole (mi-era asa o pofta ca n-am rezistat tentatiei) si cred ca a avut usturoi in ea ca acum imi vine sa 
in continuu.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Voi v-ati cumparat brad? De-abia astept weekendul sa mergem dupa brad si sa incep sa impodobesc casa pentru Craciun.
La noi aici la servici au pus un brad imens si stufos, parca mi-e si mila cind il vad asa maret si stiu ca o sa se usuce. Eu vreau un brad mai mititel si stufosel si dragutzel.
Gabitza
carolinah spune:
cand eram gravida cu alina am purtat obisnuitii mei chiloti tanga de bumbac. ii purtam pe sub burta si erau (eventual, nu intotdeauna) doar cu o marime mai mari. chilotii mei "de ciclu" adica" moartea pasiunii" i-am mai purtat spre sfarsit noaptea (secretii mai abundente), dar erau aceeasi marime (de fapt aceiasi chiloti). pentru imediat dupa nastere mi-am cumparat chiloti normali cu o marime mai mari si au fost ok.
acum depinde daca vreti sa ii purtati peste burta evident va trebuie mai mari sau "specializati". daca nu, pana pe la 8 luni cred ca ii puteti purta pe aceeasi si apoi unii ceva mai mari.
Na, ca am facut si teoria chilotului...
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
Androix spune:
Deci fetelor la mine nu e problema ca ar fi moartea pasiunii ci pur si simplu nu pot sa sufar sa mi se cunoasca dunga de la chiloti prin pantaloni. Mi se pare foarte urit. Si atunci port tanga. Dar ce ma fac acum ca nu mai am dect 2 perechi care sa nu ma stranga foarte rau. Cand ma imbrac in salopeta de blugi nu-i problema port nu numai moartea pasiunii dar chiar chiloti barbatesti (ai mei proprii si personali pe care inainte de a ramane insarcinata ii purtam in timpul menstruatiei
) dar cand ma imbrac cu pantalonii de graviduta nu pot ca se cunoaste nenorocita aia de dunga care a ajuns sa ma obsedeze.
Si nici 100 de mii nu vreau sa dau pe chiloti de gravida...
In curand n-o sa mai am ce face: ori cu dunga ori intr-o dunga 
In schimb ciorapi eu oricum nu prea purtam dresuri in timpul iernii si nici acum nu port. Mi-am cumparat aseara din Cora niste sosete trei sferturi de 40 den care arata foarte bine
kit ca le vad doar eu ca sunt incaltata cu ghete. Si asa cred c-o s-o duc mai toata iarna.
Alta grija am: ma gandesc cam pana cand voi mai putea sa conduc. Deja imi este destul de incomod, nu mai zic obositor. Iar al meu sot nu conduce nici daca este in pericol de moarte. Nu stiu ce o sa ma fac. Cred ca dupa ce n-o sa mai pot conduce ori angajez sofer
ori imi fac abonament la taxi
ori stau numai in casa.
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
nefertari spune:
carolinah -
draguta teorie !
gabitzam - am vazut brazi aseara in P-ta Sudului - mi s-au parut frumosi pe intuneric .N-am auzit nimic inca de preturi.
Mickyyy - chiar ieri m-au "vizitat"greturile - deci se poate ! Interesant e faptul ca in sarcina trecuta am avut o singura zi "gretoasa" - chiar ziua de Craciun. Dar , ce sa fac , ma gandesc ca fetele sunt mai sensibile si pretentioase.
Multumesc ca m-ai linistit cu inimioara !
Recunosc ca la capitolul - notiuni "tehnice" prenatale sunt afoana .
nefertari spune:
Androix si carolinah - mi-a venit o idee ! HAi sa ne cumparam chiloti barbatesti tanga - sunt mai generosi in fata si au elasticul lat 

gabitzam spune:
Ha ![]()
![]()
, ma si vad in fata standului cu chilotzi, eu cu burta fiind, si punind pe linga mine sa vad daca imi vin, o pereche de tanga barbatesti!
Gabitza
sirod spune:
Fetele - hai sa va spun o faza haioasa de la prima sarcina:m-am dus sa-mi cumpar chiloti.Si ma tot uit la unii, de o marime mai mare decit purtam eu...sigur astia imi sint mici, ma gindesc....cer altii, ma tot holbez si la aia...vinzatoarei i se face mila de mine:'pentru dvs.cautati?''da''sa stiti ca astia va sint buni'....mai fetelor, si-mi arata niste cearsafuri...cred ca mi-au sarit okii, asa ca la tom si jerry...deh, eu nu reuseam sa-mi apreciez bine dimensiunile, sotu n-a batut nici un apropo niciodata(numai dupa ce am nascut, a scapat-o o data:'tu in dunga acopereai juma' de biblioteca!')...asa ca am luat chilotii repede sa nu ma vada nimeni si am taiat-o![]()
Va doresc o dupa-amiaza si o seara frumoasa, va pupicesc, pe miine
DORIS cu bb la purtator
Danelutza spune:
Buna fetelor, am citit tot ce atzi scris in fiecare dar spun cu rusine ca nu am scris si eu. Luni mergem la doftor si apoi ne programam sper saptamina viitoare pentru amniocenteza. De vreo trei saptamini de cind stiu ca trebuie sa fac asta, parca mi-am mai revenit. Sper ca doamne, doamne sa ne ajute si sa nu se intimple nimic.
Vroiam sa va intreb voi avetzi probleme cu sinii, ca pe mine ma cam dor gurguiele si parca s-au cam crapat un pic. Sinii mai durut tot timpul de cind am ramas insarcinata, dar acum cind imi dau jos sutienul, seara la culcare, bing, bing ies in fatza gurguiele si ma dor de nu mai pot.
Pupici pe burtici.
Daniela