Mamici de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by crissu
I-a facut cezariana un profesor doctor...imi scapa numele cu H incepe.

Horhoianu Valeriu il cheama, si este seful clinicii de obstretica de la Universitar. Intr-o vreme ma batea gindul sa merg la el la consultatie, dar niciodata nu raspundea nimeni la numarul de telefon pe care il aveam eu ca fiind de la cabinetul sau particular.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Buna ziua, buna ziua!

M-am intors azi la birou dupa o perioada de examene. Am avut 3 destul de grele si nu aflu rezultatul decat in februarie. Asta este, sper sa le iau macar, ca tare greu mi-a venit sa invat. Probabil ca m-am dezvatat.

Nu am apucat sa citesc tot, dar recuperez.

Eu am acum 18 sapt si 4 zile si bebe este super acrobat. L-a simtit si taica-sau pe 8 dec, exact de ziua lui. Bucurie mare...

Mi-au iesit in sfarsit si toate analizele (toxo, cmv, listeria, chlamydia, mycoplasma, ureaplasma, rubeola) si sunt in regula toate. Am fost la dr si e OK in rest. Dor ca mi se tot intareste burta cateodata si sta mai mult asa si mi-a recomandat sa iau No-Spa. Nu stiu inca daca il voi lua. Mai vad. Mi-a recomandat si Materna (pe care sigur n-o iau,ca ma fac cat o vaca), Magne-B6 si Tardiferon pe care le voi lua.
Voi luati ceva suplimente?

Mai citesc si mai intru mai tarziu.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

cu Horhoianu a nascut o prietena de-a mea in martie si a fost ff. multumita.
a stat singura in rezerva, asistentele au fost f. dragute cu ea.
problema e ca a ajuns acolo cu recomandare de la cineva, ca altfel se pare ca nu prea primeste paciente.

spunea cineva ca a gasit chiloti de gravida la Titan cu 150 mii, si sub burta si peste burta.
eu stau in zona si poate ajung in we sa prospectez piata.
va spun si voua ce si cum.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Carolinah, eu iau de cateva zile Materna cu seleniu, iar din ian. voi lua fier (maltofer, cred).

Simona, UM 08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Varianta mai ieftina pentru chiloti de : eu am cumparat din magazin cei mai mari chiloti pe care i-am gasit, la care se poate lungi elasticul. Eu sunt, in mod normal, marimea XL, deci, probabil ca in scurt timp ( 1-2 luni) raman fara aceasta varianta, dar inca mai marge.
Pentru cele mai micute, cred ca este o solutie de lunga durata.

Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Da Horhoianu i-l cheama si l-am vazut aseara la televizor......imi inspira frica si duritate. Si fiindca e profesor iti dai seama ca numai cazurile speciale ajung la el.
Materna am auzit si eu ca ingrasa rau dar si cica protejeaza parul unghiile pielea. Abia astept sa vad ce-mi zice si mie maine la consultatie.
Carolinah ma bucur ca esti bine cu analizele. Eu pana acum nu am luat nimic si am 14 saptamani.........am fost la un medic care pur si simplu a zis ca pana la 3 luni nu-mi recomanda nimic....asa ca maine merg la alt medic sa fac comparatie si sper din tot sufletul sa-mi placa sa pot avea incredere in el.
Gabitzam incearca la Obor la intrare in dreapta eu acolo am vazut ceva...........si chiar daca nu sunt special ptr gravidutze iti poti lua mai mari si care sa nu te stranga.
Crissi si mie mi-a zis Iosup la 11 saptamani ca e baiat si eu banui ca tot dupa bataile inimii (168 pe minut).Dar aceste batai se modifica de la luna la luna nu? Ca si mie prima data cand mi-a zis mi s-a parut ca ii bate inimoara foarte repede.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Nefertari, avem acelasi UM, deci esti in 4 luni si ceva, sau 4 luni si un pic (eu asa spun cand sunt intrebata).

Gabitzam, solutia gasita de mine pt. chiloti sunt chilotii pt. un fund mai mare (nu ma pricep la marimi) si am grija sa fie sub burta. Eu cu ciorapii o duc mai rau. Nu pot sa port ciorapi mai grosi pt ca simt ca ma strang, iar din cei subtiri, am ajuns deja la marimea 5, nu stiu ce o sa fac mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Vai ce foame mi-e! Imediat plec sa mananc. Deja casc de-mi rup falcile, si e numai 1 jumate.

Mie mi-a zis medicul ca mai fac o tura de analize pe la inceputul lunii ianuarie, cand intru in luna a sasea. Mai ales ca tensiunea mea o ia razna mai ales din cauza stressului. Inainte de sarcina aveam 10 cu 5, acuma bat usor la 14 cu 7. Frumos, nu?

Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Auch, si mie imi cade capul de somn...N-am chef de lucru si stau in fata calculatorului asa, in dorul lelii...Si mai sint mai mult de doua ore pina la plecare.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Burtici sa nu adormiti....mai rezistati azi si maine si gata vine weekendul. De altfel si eu abia astept sa ajung acasa ca mi-e tare dor de tati.........asta inseamna ca am intrat in al doilea trimestru de sarcina cred.
Criss si

Mergi la inceput