Mamici de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Desi pare complicata, treaba cu saptamanile de sarcina e foarte simpla .
In mod normal sunt 40 de saptamani de sarcina (calculate de la UM), adica 38 de la conceptie. 38 de saptamani inseamna fix 9 luni (ganditi-va ca nici o luna nu are fix 4 saptamani, intotdeauna mai raman 2 sau 3 zile "rest", asa ca zilele astea adunate timp de 9 luni mai fac inca vreo 2 saptamani).
Gaditi-va cam cand a fost data aproximativa a conceptiei, mai puneti 9 luni (calendaristice) si o sa obtineti data aproximativa a nasterii.
La mine, in czul Malinei, am avut UM pe 20 iunie, conceptia a fost undeva pe 1-2 iulie, adun 9 luni la 1 iulie si da....1-2 aprilie (eu am nascut pe 31 martie). Nu va asteptati sa iasa chiar la fix, cateva zile plus minus tot vor fi, dar pana la urma sunt 9 luni si nu 10.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by Mickyyy

Ce-i cu mamica aia de la universitar? eu nu stiu nimic? unde gasesc subiectul?!

Te referi la mamica aceea pe care au dat-o la stiri ca au operat-o la Universitar?

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Mickyyy, merci pt. raspuns.
Am inteles ce ai spus tu despre eco, dar totusi as vrea sa stiu daca cele care au facut eco morfofetala la Iosup la Diagnosis au facut 3d sau 2d.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Salut, burtici.

Azinoapte n-am dormit o boaba, am dormit la socrii, stam cu soacra-mea vreo 2 zile si m-am fatait in patutul ala incomod, dupa atata vreme de dorumit in pat calumea cu saltea cu figuri. Si bebelusa e obosita, ca nu prea baga box cu burta mea.

Abia astept sa vina Craciunul, sa avem cu toatele liniste cateva zile.

Andreea si Emma de 18 saptamani (20 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

fetelor , ieri am fost la echo , la doctorici si l am vazut pe bebeu, dar n a reusit sa i vada putza..., ii bate inima cu 160 de batai pe minut.adika repede rau.. si cika misca dar sint io "nesimtzita" adika e prea mik si nu l simt io cind misca...
ee, pe 21 ian, am programare la iosup , la morfologica... acolo aflam ce putza are sigur, oricum sint foarte fericita , doctoru' a zis ca e super ok, ca arata bine...
sint in saptamina 15, si m am ingrasat cu 2 kilograme dar nu stiu cum se face ca s-au pus numa' pe burta , ca un colac de salvare...
abia astept sa vina craciunu' , am o stare de agitatzie , ceva de groaza...
Crissi si 15 saptamini, DPN: 10 iunie 2005, Dr.Nayel.

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Simonaeus, eu am fost in 2003 la Iosup la eco morfologica si nu a fost tridimensionala.

Cornelia (19 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Cornelia, merci pt. raspuns .

Crissi, felicitari pt. bebe.
E normal sa-i bata asa de repede inima. Si al meu avea 158 bat/min.
Acum nu stiu cat are fiindca prima data la 8-9 sapt avea 175.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

iote ce am citit pe aici, ca daca i bate inima mai des adika cu peste 155 batai /minut, e foarte posbibil sa fie baietzel?, v am zis ca sint agitata rau... hm.o sa mi ia ceva timp sa ma acomodez cu ideea , dupa ce aflu ce e...
fetelor io simt perfect unde e , e ca si cum cineva mi a bagat o portocala in burta dar jos adika se intinde pina la jumatatea dstantei spre buric.... aaa , o portocala mai barosana...
am primit spaga azi un pak. de tigari... ce magarie, cind fumam nu primeam spagi d astea...ma uit la el ca curca n lemne...

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Mickyy e vorba de o mamica din Galati insarcinata in luna a 8-a cu o tumoare gigant (pe langa sarcina ) care a fost operata ieri la Universitar. Subiectul e pe paginile ziarelor....incearca si online in Liberatatea sau Evenimentul zilei. I-a facut cezariana un profesor doctor...imi scapa numele cu H incepe.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am inceput sa am probleme cu chilotii, care ma string. Am intrebat aseara la Rococo si acolo este peste 400.000 o pereche de chiloti de gravida. Voi ce solutii aveti pentru asta?
Mi-am luat aseara inca o pereche de pantaloni de stofa de la Rococo, care au costat 790.000. Si fir-ar sa fie, nu accept sa dau pe doua perechi de chiloti mai mult decit pe o pereche de pantaloni de stofa. Si nici nu-mi ajung doar 2 perechi.
Nu stiu unde sa ma mai uit, ma gindeam sa ma duc la Bucur sa ma uit acolo dupa niste chiloti mai "burtosi", chiar daca nu-s de gravida.

Gabitza

Mergi la inceput