Mamici de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
crissu spune:
Buna dimineata burtici,
Androix m-am uitat pe calendarul pe care l-ai gasit tu si conform lui eu daca am avut UM pe 10 sept. si azi am incheiat saptamana 14 inseamna ca eu deja am intrat in luna a 4-a???? Iti dai seama ..............chiar asa o fi??
Eu nu prea cred sincer. Dupa calculele mele am 3 luni.Aaaaaaa si Androix am o rugaminte la tine ...............invata-ma si pe mine cum as putea citi un subiect deja arhivat (mai axact ma intereseaza subiectul despre nasterea cu doctor Radoi) se poate te rog?
Mercedes nu ai avut somn in dimineata asta.........am vazut ca ai postat foarte devreme.Nu te simti bine? Ai grija.
Criss si 
Mercedes spune:
Crissu- ma simt f bine eu vin la servici pe ora 8 nu stiu de ce apare pe site cu o ora in urma data
Mickyyy spune:
crisuu cred ca asta cauti http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=2510.
Pe viitor, cand vrei ca cauti un subiect arhivat vezi ca in dreptul fiecarui forum (pe pagina principala a forumului) e un semn micut in partea dreapta, litera A intr-un fel de plic, faci dublu-click si gata!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
crissu spune:
Mickyy ca de obicei ma salvezi......saru'mana. Sa-mi tii pumnii ca maine ma duc la Radoi.....prima vizita. Ce ma sfatuiesti sa-i dau ceva acum cu Craciunul asta sau nu e cazul fiindca abia ne cunoastem?
Cred ca o sa-mi fac o lista cu intrebarile pe care trebuie sa i le pun ca sa ma lamureasca ca altfel iar imi inghit limba si plec mai "vaca" decat ma duc.![]()
![]()
![]()
Ati vazut burtici mamica aceea care a nascut la Universitar............ce curajoasa a fost desi avea o tumoare destul de mare. Si bebitul saracul ma rog pentru el sa reziste.
Mercedes poate nu ai setat calculatorul pe ora corespunzatoare.
Criss si 
nefertari spune:
Androix
- Imi aduc acum aminte ca am citit undeva - 10 luni calendaristice , 9 luni de sarcina ! Dar tot in ceata sunt .
Ma mai intreaba si pe mine lumea in cate luni sunt insarcinata , mai ales ca ,judecand dupa burta mica, au senzatia ca m-am ingrasat doar.
Iar eu de vreo luna sunt tot in 3 luni jumate ![]()
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
Mickyyy spune:
Mercedes, si la mine apare la fel. Cred ac e din cauza ca site-ul e gazduit de un server din afara (admini sunt din olanda) si atunci ia implicit ca ora de postare ora locala de acolo. Iar de cand s-a schimbat ora la noi (ora de iarna), mesajele apar mereu cu o ora mai putin.
Crissu, raman la parerea mea, nu-i duce nimic, nu e cazul. Cat despre intrebari, poti sa-ti faci o lista daca vrei neaparat, insa e un doctor destul de calm si zambaret si m-as mira sa te intimidezi si sa uiti ce voiai sa-l intrebi.
Ce-i cu mamica aia de la universitar? eu nu stiu nimic? unde gasesc subiectul?!
Mickyyy
si
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
simonaeus spune:
Cornelia, spuneai ca ai facut la Iosup eco morfologica 2d?
Eu am intrebat la Diagnosis si mi-au spus ca aparatul este 3d.
Lamureste-ma si pe mine te rog.
Simona
18+ sapt. , UM 08.08
Androix spune:
Salut gagici!
Nefertari, tocmai de-asta ma macina si pe mine treaba cu saptamanile si lunile. Ca stiu ca 40 de saptamani inseamna 10 luni calendaristice si tot asa ma mai intreaba si pe mine unul si altul in cate luni sunt si nu stiu ce sa raspund. Si nu-mi este de curiozitatea lor ci de a mea!
Asa ca de-asta m-am apucat sa caut pe net. Ca daca e sa scad doar 2 saptamani (sapt de la menstruatie la ovulatie)ar insemna sa nastem la 9 luni si jumatate...
Uatefa...![]()
Ce mai faceti voi? Crisuu te-a lamurit Mickyyy in locul meu, pentru ca eu intru de obicei mai tarziu ca sunt o mare lenesa si am inceput sa ajung la munca din ce in ce mai tarziu. Am inceput sa musc din cascaval. loooooooooool Vin din ce in ce mai tarziu si plec din ce in ce mai devreme! ![]()
![]()
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Mickyyy spune:
La un ecograf 3D sau 4D se pot face ecografii 2D, ba chiar din cate stiu eu morfologia fetala se face 2D (pentru a putea masura mai bine fatul). Asa ca nu conteaza ce stie sa faca aparatul, ci doar ce tip de ecografie mergi sa faci.
Mickyyy
si