Mamici de ianuarie - februarie (66)
Raspunsuri - Pagina 9
oana cretu spune:
Buna dimineata!
Seb e din ce in ce mai somnambul. Si eu dupa el. M-am culcat la 2 si m-am szculat acum.
Fetelor, ce repede trece timpul!!!!Parca ieri am deschis acest subiect, crezand ca sunt singura mamica de ian-febr...Si au aparut si Ingerasu si Crinuta...dupa care voi toate...Nu imi vine sa cred!
Amary, sa o pupi si pe Cocutza cand mai vorbesti cu ea din partea mea, si pe ingerasu si ingerasa din partea mea si a lui Seb. Mai sti ceva de ea?
Mie mi-e frica ca nu apuc sa fac bunatati de Craciun ca sunt in spital, si il las pe George fara nimic pregatit...Sau imi imaginez ca nasc in timp ce fac, ca si eu, cand fac, stau doua zile in picioare (sau mai mult) si imi e teama ca asta o sa ma oboseasca si o sa nasc. Si vreau sa aiba macar el cat sunt eu in spital. Diseara sper sa ma duc sa iau bradul, daca ia banii. Ca acum vine si Craciunul...Pe mine ma obsedeaza timpul asta...Nu stiu cand trec zilele...
Va pup!
oana si bebitza din burtica
(37s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
babygirl spune:
Buna dimineata!
Eu sunt o viitoare mamica de iunie. Va intreb pe voi, care sunt diferentele de sarcina intre baietel si fetita? Nu stiu inca ce am, aflu doar in ianuarie, dar as vrea sa stiu ce spuneti voi, cum a fost la voi.
Multumesc!
Adina / 14+ / Vladareanu- Elias
Viktoria spune:
Da Oana timpul trece foarte repede si in curind vom fi toate cu
in brate si vom avea alte lucruri de discutat si alte mici probleme. Pai ce vrei sa gatesti de Craciun? Prajiturele daca vrei sa faci poti incepe de acuma si atunci nu te vei obosi asa tare. Si eu sint in criza de timp mai ales ca sotului si la Doris nu i-am cumparat nimic de Mos Craciun. Trebuie sa merg singura pt. ai cumpara ceva lui. Pt. mine nu exista Craciun daca nu am un pachetel pt. cei dragi fie el cit de mic sub pom.Chestia e ca nu stiu ce cadou sa-i facem.
simonadinca spune:
'Neata!
In sfarsit am dormit si eu mai bine...Aseara mi-am suplimentat nr. de perne...
Sunt bucuroasa pentru ca a mea gagalice a devenit mai activa (am inceput sa iau iar supradyn). Este cam energizant dar vad ca pe ea o ajuta (sper sa nu faca ca cel din reclama "curentata").
Andreea, nu stiu preturile dar o sa incerc sa le aflu. Nici de saloanele normale nu stiu nimic dar promit ca maine voi incerca sa aflu mai multe... Din pacate, inca sunt un poligon pentru Pregnyl, la patru zile. Dr. mi-a zis ca-mi va face cezariana pentru ca nu pot naste normal...Data insa nu este tocmai batuta in cuie: 22, 24 sau 28 decembrie... As prefera un 28 dec. (as fi in sapt. 37 (36+).
Sg lucru care ma nelinisteste este sectia de neonatologie...Nu au ventilatie la incubatoare...
Crinuta, Lali, Amaya, vb. la tel...
Ce mai stiti de Tigabita? Dar de Natalia?
Am vb ieri si cu Irina (Tomasa). Era si ea mai increzatoare...Tudor este bine dar fara pic de grasime la burtica. (are AC mic ca si bubulina mea). Din pacate, putintica hrana pe care o primesc bebeii o folosesc pentru creier, inima si alte cateva organe esentiale.
Va transmite pupicuri la toate!
Ieri dupa ce am baut bere au inceput sanii sa-mi curga... Nu este prima data dar niciodata nu a fost atat de mult.
Am uitat ceva?
Pupici
simona, 34 + sapt.
CEZARIANA
Lali spune:
Multumesc fetelor pentru gandurile bune !
Am vorbit la telefon cu Camitzu, ea e bine dar trebuie sa stea in continuare la pat. Va pupa pe toate si ii pare rau ca nu poate sa intre pe net.
Adina, eu nu stiu daca sunt diferente mari intre sarcina cu fete si cu baieti, eu am baiat si tot ce pot sa iti spun este ca din folclor se spune ca viitoarele mamici de baieti au mai putine greturi sau deloc si au burta altfel decat la fetite...
Oana, ce de bunatati gatesti !
...eu nu prea mai am chef de gatit fac mai mult gratare si mancaruri rapide (profit de regim ca sa nu stau prea mult in bucatarie, iar sotul meu nu protesteaza ca vrea si el sa slabeasca) dar o astept pe mama care vine sambata, de sambata adio gatit, voi fi doar ajutor de bucatar ca mama mea e grozava, nu ma pot compara cu ea la bucatarie. Chiar, tu cum mai esti cu regimul ? Mie mi-a spus la ecografie ieri ca lichidul amniotic si placenta sunt normale si ca nu vede nimic ce sa il fi afectat pe bebe, ba chiar dr. era sceptica spunea ca trebuie sa am o forma foarte usoara de diabet gestational... eu tin regim in continuare ca pentru cateva saptamani nu merita sa risc. Doar lactate mananc mai multe pentru Ca, dar nu prea mananc paine, asa ca se compenseaza.
Amaya spune:
Buna dimineata fetelor,
ma bucur ca toata lumea este bine dispusa...parca se simte bucuria sarbatorilor care se apropie in fiecare mesaj pe care il citesc de la voi...
V-am intrebat si eu intr-un mesaj anterior despre pompa de san aleasa de voi (cele care vor sa alapteze) si din pacate nu am primit nici un raspuns...dar inca astept...
Patricia, mie toate analizele de sange si urina mi-au iesit bine...le-am facut la Elias dimineata si am avut rezultatele dupa amiaza, pana si transaminazele, care toata sarcina mi-au iesit triple fata de valoarea normala, acum au iesit in limite normale...Maine ma duc la Hamid sa vada si el rezultatele si sa discut cu el inainte sa plece in concediu...
Simona eu sunt acasa, am fost doar ieri la servici, dar nu a mai fost nevoie sa mai merg si azi...ce-ai facut la doctor?
Fetelor care ati ajuns la 36-37 de saptamani
, ce bine de voi, mai aveti putin si o sa aveti puiul in brate...eu am impresia ca cele cateva saptamani care au mai ramas trec atat de greu...
Oana si comoara 30+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
oana cretu spune:
Lali, regim prea tare nu mai tin, ca si mie, ca si la tine mi-a zis ultima oara ca e bebe bine si mancam la fel ca acum. Bine, fac atentie la dulciuri (gust din cand in cand), dar in rest...nu mai fac atentie ca innainte. Problema la mine e inca lihidul mult. Cand o sa mi se rupa apa, fac inundatie in casa!
Si azi am furat o reteta de pe forum cu pulpe de pui la cuptor si o fac pentru diseara. Da ce buna a iesit mancarica aia cu smantana aseara...
Viktoria, prajituri nu fac, pentru ca eu nu mananc, iar George poate sa se duca sa-si cumpere pentru el, daca vrea, ca se gasesc si foarte bune. Nu fac, pentru ca stiu ca nu mai am putere sa ma abtin. De cand cu parcul de Craciun de aici, plec cu zaharina in buzunar si ma duc si mananc gogosi si in loc de zahar sau Nutella, pun zaharina mea de acasa. Vreau sa fac sarmalutze, salate de boeuf, telina, ciuperci cu maioneza..., friptura la cuptor de porc, carnatzi, piftie. As fi vrut sa fac si o ciorbitza de burta...Sa vad ce parere are Seb.:)
Pupici!
(37s+)
Amaya spune:
Simona, hai ca am scris in acelasi timp....ma bucur ca esti bine, si tu si bebelina...sa o tineti tot asa si sa ai cel mai frumos cadou pentru sarbatorile care vin...
Ma gandesc ce greu trebuie sa le fie fetelor care nu au internet acasa si nu pot sa comunice cu noi....eu as fi distrusa, imi mai pica pentru 10-30 minute internetul si ma agit ca un leu in cusca...
Oana si comoara 30+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
oana cretu spune:
Amaya, eu nu stiu ce sa itzi zic de pompa, am luat si eu una, dar nu stiu care e diferenta. Eu fac joi 38 saptamani si zic ca trece timpul prea repede.![]()
(37s+)
Lali spune:
Si eu sunt incurcata in legatura cu pompa. Ba chiar am citit ca in primele zile e mai indicat mulsul manual si abia apoi pompa. Totusi multe fete spuneau ca acelea tip seringa ar fi mai bune. Eu am alta intrebare: de la ce firma ? ca toate au si nu stiu care e mai buna...