Mamici de ianuarie - februarie (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Alina, linisteste-te, lasa, ca ii trece sotului. Cica e normal sa fi asa, mai ales in ultimul trimestru de sarcina. Eu sunt mai bine ca oricand, am facut multa treaba azi, acum fac mancarica de cotlete de porc cu smantana, am luat reteta din cartea de bucate de pe aici. Cred ca e delcioasa...De-abia astept sa mananc.
Te pup! Eu sunt aici, daca ai nevoie de vreun sfat!

oana si bebitza din burtica (37s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna, fetelor !

Am avut o zi nebuna, nebuna de tot!
Cred ca am fost putin inconstienta: azi noapte am adormit pe la 2(am fost in Piata Universitatii la sarbatoare! si apoi cu sotul meu la sediul de campanie), dimineata la ecograf la 7:30 (vesti super bune, bebele e bine, placenta, lichidul amniotic normale si col inchis de ..... 43mm), apoi am mers la coafor, cosmetica, manichiura, pedichiura, apoi la papica la restaurant unde se sarbatorea victoria lu Basescu , apoi in Piata Constitutiei ! Aaaa... am fost si la cardiolog unde am aflat din nou numai vesti bune, toate analizele sunt OK si am fost si la un dealer de masini, ca am prins o reducere si imi iau... masina .

Acum sunt acasa si citesc mesajele voastre si trebuie sa ma bag in pat ca sunt obosita...

Crinuta, ma bucur ca nu mai esti singura !

Simonica, numai vesti bune sa ne dai de acum inainte, esti grozava! Vorbim maine, da ?

Monique, bebele meu e in continuare cu capsorul in sus, in pozitie pelviana, am o placenta mare si are loc suficient, se pare ca de asta nu da semne ca ar vrea sa se intoarca. Dar eu m-am hotarat pentru cezariana si acolo nu mai conteaza.

Oana, am dansat si eu dar afara,... in Piata. Base a fost super ! Iar diaspora a fost exceptionala, a avut o prezenta la vot dublu fata de primul tur de scrutin, iar voturile au contat foarte mult!

Va pupicesc,
Lali, mamica peste 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Lali, ma bucur ca te-ai distrat asa, si eu as fi facut-o daca eram in tara...Si ai dreptate, voturile diasporei au jucat un rol important in rezultatul lui Base. Te pup si ma bucur ca bebitza e bine!

oana si bebitza din burtica (37s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

bravo Lali! Unde scrie ca tre sa stam in varful patului si sa ne facem griji cu drobul de sare?
Ma bucur ca sunteti bine toate, eu m-am intors la munca, de urat si de plictis. Bine, nu o sa exagerez cu zelul.
Aveti grija de voi.

Anda, 34+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello gravidutzelor!!!!

Crinuta, si eu am citit undeva(intr-un studiu de specialitate, dar nu imi mai aduc aminte unde :() ca daca doresti sa-ti grabesti nasterea e bine sa faci . Si cica, e singura metoda pe care o recomanda si medicii!!!(asa cum spunea si Vik)

Lali esti super dinamica!!! Sa fii sanatoasa si in putere!

Am vorbit aseara cu Coca si mi-a spus ca de azi nu mai vine la birou. A fost ieri la medic si a linistit-o. I-a spus sa fie cumintica si sa nu-si mai faca tot felul de griji. Are colul in inchis. O sa va tin la curent si cu stiri despre ea.

Cornelia, mi-a spus ca o sa-ti trimita SMS! Daca nu ti-a trimis ti-am spus eu ce si cum!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Buna dimineata!

Da Amary,am vorbit cu ea. Stiu ca e bine si asta e cel mai important!

(35 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

cornelia, ti-am trimis un PM cu adresa!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Buna dimineata buricute !
Tot pe fuga apuc sa va scriu! Dar cel mai bine imi e ca apuc a va citi!
Vad ca toata lumea e boine! Eu nm insomnii! De la 4.30 bb are diverse activitati! Eu nu pot sa dorm prea bine pe o parte si m atrezesc pe sapte si cand ma ridic ma doare capul! Ma rog tensiunea mea stabila de la 9 cu 6 a ajuns la fantastica 10 cu 7 si din cate am citit tot o sa creasca!

Simona nu am inteles eu : cum e bb-lina? Mai faaci injectii? Cand te-a programat pentru nastere?

Daca nu iei garsoniera cate paturi sunt in mod normal in salon" Cam cat se da pe la moase?
Hai ca am o gramada de intrebari!

Mi-am terminat o parte din mobila- a iesit tare draguta-si o sa ne apucam de zugravit desi mie mi-e din ce in ce mai greu!
Pupicei multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata!
Alina cum ai dormit azi noapte? Eu m-am tot intors de pe o parte pe alta. Sa stii ca si la mine o iau hormoni razna insa bietul meu sot stie asta de la prima sarcina cu Doris si ii trece repede.Astept si eu sa nasc si sa merg la coafor, insa in moment nu stiu de ce nu imi arde de asa ceva desi vin Sarbatorile.
Amary se pare ca de acum incolo tu vei fi si ne vei da de stire despre Ingerasu si Coca.
Lali important e ca te-ai simtit bine si tu si copilul, ma bucur ca te-ai distrat asa si ca ne dai asa vesti bune.

Mergi la inceput

eu acum trebuie sa plec la un beneficiar! Spre seara o sa incerc sa mai intru!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput