Mamici de ianuarie - februarie (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Viktoria, multumesc pentru gindul bun si pentru incurajari! Si eu sper.
Doris, te rog sa nu mai plingi. Lasa ca se rezolva. Vai ce oameni ingrati si acolo!

Va doresc o seara placuta! Si ati vorbit atit de mincare ca ma duc acasa si o sa maninc ciorbita de perisoare intr-o clipa.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

O , Viktoria imi pare rau ca Doris trebuie sa treaca prin asa ceva sa speram ca mai este totusi o sansa , daca nu asta e n-ai ce sa faci asa sunt unele reguli . Ce spui tu ca eu am lucrat intr-un parc in care copii mici nu aveau voie in atractie de exemplu minimal 1.00 cm si copilul avea 98 , nu puteam sa-l las si plangeau multi , si parinti ripostau ca au platit , etc.
Mi se rupea inima dar asa era foarte strict .
Tocmai am vazut pe un program de muzica melodia Coco Jambo a lui Mr. President si am dat tare ca imi place foarte mult si n-am mai auzit-o de ani de zile , iar bb. s-a trezit si el , of saper sa adoarma la loc , daca nu ... ii dau bataie .

Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Viktoria de pe unde mai exact de pe langa Brasov?

(34 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Cornelia cumnatul meu a locuit la Poiana Marului. Apoi au stat mai bine de 15 ani in Cluj-Napoca. Din toamna locuiesc din nou in Brasov. Noi am fost de patru ori in Brasov si la Poiana Marului si ne-a placut foarte mult. Odata au venit si niste prieteni de-ai nostri si au fost placut impresionati de Brasov si imrejurimile lui. Cel mai mult mi-a placut acolo ca au o brutarie in comuna, abator cu mezeluri proaspete , muntii , aerul si atmosfera de acolo. Doris mergea la vecini, vecini veneau la noi, am facut gratar si copii se jucau impreuna. A vorbit si prietena mea cu firma si se pare ca reusit sa-i convinga sa mearga copii intr-o grupa ca altfel a spus ca-i retrage si ea pe amindoi. Asa ca sper ca miine sa-mi dea vestea cea buna domniile sale. Acuma Doris e la o vecina si se joaca amindoua Playstation si sper sa-i mai treaca din suparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Viktoria, esti sigura ca ceea ce mi-ai spus sa fac e permis acum in ultimele saptamani?
Azi am mers mult, si cand merg burta mea e tare ca piatra tot timpul.
Rayan e cum am fost eu. Eu m-am nascut cu 2 saptamani peste termen, si prin cezariana deoarece nici vorba sa dau vreun semn sa ies, desi ii facusera mamei 3 declansari de nastere.

Crinuta si bb din burtica 37+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Viktoria, daca ai sti ce m-a intristat ca a plans Doris, ce nu suport eu deloc, sa vad copilasi plangand...:-( In ceea ce priveste noul presedinte, eu am incredere ca va fi mai bine si vom intra si in Comunitate.

Crinuta, are dreptate Viktoria cu facut efort pentru a naste mai repede. Chiar aseara ii ziceam lui George ca eu cred ca o sa nasc facand treaba in casa, ca mai avem si tare imi doresc sa terminam mai repede, asa ca nu prea stau...si mie mi se intareste burta cand fac efort. Dar si Seb, ca si Rayan cred ca e ca mine, care m-am nascut dupa 2 saptamani.:))

Alina, as veni la tine sa mananc toate bunatatile care le faci de Craciun....:)

Pupici!

oana si bebitza din burtica (37s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Crinuta, eu stiam urmatoarea reteta pt declansarea nasterii: hot bath, hot food, hot sex. Acum, nu mai stiu exact ordinea, dar nu cred ca are prea multa importanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Draga Crinuta daca medicul a spus si pina acuma cit ai fost gravida ca e ok, de ce nu ar fi si acum in ultimele saptamini. Sfatul l-am primit de la o moasa din spital acum 6 ani si ti-am spus ca la noi a fost cu succes.
Oana nici mie nu-mi place sa-mi vad copilul plingind, mai ales ca i-am promis ca va putea merge la curs cu prieteni ei. Dar sper ca va fi pozitiv raspunsul ca daca nu ma duc miine la ei si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Asa sa le faci, Vik!

oana si bebitza din burtica (37s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Mai dar toate aveti ceva de facut ? eu nu am nimic , in seara asta mi-am cam suparat sotul si sunt singurica , nu stiu de ce insa gasesc motive sa ma supar de el , am devenit cam mofturoasa , m-am cam saturat de burtica si de tot ce ma tine de a fii cum am fost .
Daca mai e cineva pe aici , as vrea sa stiu mai aveti probleme cu hormonii, eu sigur ii am .

Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput