Mamici de ianuarie - februarie (66)
Raspunsuri - Pagina 6
amary19 spune:
bine ai venit, Lorellay! Nastere usoara! Noi te primim cu inima deschisa!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Anuc spune:
Fetelor, am inceput sa folosesc Garmastan, dar nu stiu daca o fac cum trebuie. Se da cu el pe tot sanul sau doar sfarcurile si aureolele? Chiar nu stiu, poate ma lamuriti voi. ![]()
Anuc si BB-lica iubita (31S)
crinuta spune:
Galaxy, meriti pupici multi pentru galerie.
Eu sunt suparata ca Rayan tot lenes e. Of, cand nasc odata????????
Lorellay, bine ai venit. Sarcina usoara in continuare.
Simonica, bine ca esti acasa. Astept vesti cu amanuntul.
Crinuta si bb din burtica 37+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Anuc spune:
Oana, sa mai adaugi tu la listuta date despre MIHACELE. Eu am mai vorbit cu ea pe e-mail, e la acelasi medic cu mine si-mi mai scrie o data pe saptamana, nu are computer la dispozitie. Deci, bebele ei e
si-l va chema Rares. Sa stiti ca nici ea nu mai are mult de asteptat. I-a scos serclajul si in maximum 2-3 saptamani naste.
Dupa cate vad eu se ingroasa gluma si....lista de mamici....
Anuc si BB-lica iubita (31S)
Monique spune:
Anuc,
Garmastan-ul il poti folosi pe intreaga suprafata a areolei mamare ( + sfarcuri ). In ziua "furiei laptelui" poti sa-l folosesti cu rez.bune pe suprafata afectata ( nopduli, portiuni de culoare rosie).
Lali,
Si bb-lashul meu e in pozitie...pelviana... Inca nu stiu cum o sa-l nasc...aflu abia la inceputul lui 2005...
ss 36
Alina Maria spune:
Amo , am sa-ti spun ce fac eu de Craciun , in primul rand
-Comete , acestea sunt tavi pline de bucatele de carne de toate neamurile , proaspete , pe care fiecare si le pune pe gratarul electric .Asta e carnea .
-sosurile pt. carne se gasesc de-a gata , plus ce mai fac eu "sate"
-salata beof , salata normala , salata olandeza
-oua umplute
-piftie
-chiftele mici rotunde
-aperitive
-prajituri , fursecuri de-a gata cumparate
Si cred ca cam atat , o sa mai vad daca imi mai pica vreo idee.
Lorellay bun venit , speram sa stai cu noi si in weekend
, asta fiindca suntem putine , hahaha glumesc .
Oana ma bucur ca esti mai fericita , si a castigat cine ai vrut tu.
Viktoria mama ce ne facem in noaptea asta daca bb. se hotareste sa o ia de la capat ? momentan doarme .
Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
amary19 spune:
Monique si la mine la fel!!!!!
Dar eu sunt in 34s3z. Daca al meu nu se intoarce, va trebui sa fac cezariana. Altfel mi-e frica ca-l traumatizez!
Eu tot mai sper ca se va intoarce. Al ingerasei s-a intors exact cind a implinit 36 de saptamini.
Bafta!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
oana cretu spune:
Am trecut la Mihacele, Anuc. Transmite-i o nastere usoara din partea noastra.
Am si eu ultima intalnire vineri cu dr si aflu daca mi s-a deschis colul. Sper sa nu uit sa ma duc, ca de la o vreme sunt cam cu capul in nori.:))
oana si bebitza din burtica
(37s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Viktoria spune:
Bine ai venit printre noi Lorellay
Alina draga vezi sa nu te obosesti prea tare de Craciun cu
. Stiu si eu ce sa facem draga Alina la noapte daca nu ne dorm din nou copii? Eu imi iau de obicei ceva de citit in pat sau ma uit la Tv.Amary nu iti mai fa atitea ginduri o sa se intoarca si al tau
.
Oana sa speram ca cu noul presedinte le va merge mai bine in tara si vor intra in EU in 2007. Totusi spuneau saptamina asta ca mai trebuie schimbat una alta si in primul rind, legile, coruptia si la granita.
Cornelia si cumnatii mei sint de linga Brasov, la anul viitor vom sarbatori poate Craciunul cu ei .[pegeam
Viktoria spune:
Hai ca acuma chiar ca m-am inervat. I-am promis la Doris ca o lasam sa mearga la curs de schi dupa Craciun cu niste prieteni de ai ei. Copii se cunosc de cind erau mici. Si acuma m-au sunat cei de la firma care organizeaza cursul ca copii nu pot merge in aceeasi grupa. Caci cel mai mare e la avansati, deoarece a fost de doua ori la curs. Si Doris ar fi la incepatori-avansati, deci la
. Cursul costa si o gramada de bani 160 de euro. Noi am fost anul trecut cu ea de mai multe ori la schi si cursul de incepatori la facut tot acolo la ei, 4 zile. Acuma plinge fata mea de ti se rupe inima si spune ca vrea doar cu Christopf in grupa ![]()

Si le-am spus ca ea nu merge decit cu Christopf si gata, miine ma suna sa-mi de-a raspunsul.
Crinuta intreaba in spital, eu stiam despre ceva Coktail care puteai sa-l bei si sa-ti provoace nasterea mai repede, ceva cu suc de portocale, coniagc si nu mai stiu ce. Sau fi si tu mai activa
daca ti-a venit sotiorul sa stii ca
ajuta la producerea contractiilor, cel putin mie asa mi-au spus moasele din spital inainte de-a nasteo pe Doris. Si e garantat, dupa o noapte de vis dimineata am nascut.
Coca cum a fost la medic, nu ne-ai mai spus nimic.