Mamici de ianuarie - februarie (66)
Raspunsuri - Pagina 10
Amaya spune:
Oana, eu am intrebat de pompa fiindca am tot citit pe internet pareri pro si contra si nu stiu cum sa ma hotarasc...spre exemplu, eu ma gandeam sa imi iau una electrica si despre marca Avent auzisem lucruri bune, dar cand am inceput sa sap mai adanc am descoperit ca biberoanele atasate la pompa Avent curg pe langa tetina si inchiderea nu este perfect ermetica, apoi am aflat ca multe pompe electrice fac un zgomot groaznic si nici puterea de suctiune nu este cea promovata, apoi am citit despre pompele dual (care pompeaza ambii sani in acelasi timp) dar si despre ele am aflat ca sunt teribil de incomode....si uite-asa m-am cam zapacit intre atatea produse fiecare cu pareri pro si contra...cele mai multe pareri bune le-am citit despre pompa manuala Harmony de la Medela, dar oricum inainte sa o achizitionez vroiam sa vad si parerile voastre asupra produselor pe care le-ati luat voi si care au fost motivele pentru care v-ati oprit la o pompa sau alta...
Oana si comoara 30+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
corneliaa spune:
Fetele, ce stiti de tensiometrele elecronice, cat sunt de bune? A trebuit sa-mi iau unul ca iar se pare ca am probleme cu tensiunea, dar diferenta intre ce mi-a zis asistenta azi dimineata si acum cu el acasa e cam mare.....
(35 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
alina_gabriela9 spune:
Amaya, eu inca nu am ales nici o pompa de sin, insa nasa mea (care are un baietel de 9 luni) mi-a laudat-o pe cea manuala de la Chicco. Cred ca nu i-a raspuns nimeni pina acum pentru ca poti avea o parere de-abia dupa ce o folosesti.
Simona, ma bucur ca esti bine si ca bb-lusul e vesel. Sa fie si de la bere?
Eu am o pofta uriasa de bere, insa BB-linei mele nu-i place si pace. O sa-mi iau revansa la vara cu o bere la draft
Babygirl, eu am fetita si am avut greturi ingrozitoare pina in luna a 5-a. Stari de voma foarte rare, insa de greata n-am scapat decit in luna a 5-a, cind eram deja exasperata si ma intrebam care e frumusetea sarcinii, daca in mod continuu iti este asa rau. In rest, multa lume ma intreaba daca voi avea baiat pentru ca nu m-am schimbat la fata, asa cum se spune in ... folclor. Nu stu daca poti stabili criterii comune care sa-ti arate ca vei avea fetita sau baietel. Oricum, indiferent ce vei avea, sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi!
Lali, ma uitam la TV la petreceri si ma gindeam cine are timp sa stea prin piete. Nu m-as fi gindit la tine. Entuziasmul meu politic este aproape nul si toate manifestarile astea de simpatie mi se par frumoase, insa copilaroase. Si stii de ce? Pentru ca in Decembrie '89 am iesit pe strazi dupa 22, deh entuziasm revolutionar adolescentin, si imi aduc aminte cum inca suierau gloantele pe la urechi. Am si ramasite de gloante pastrate de-atunci (Doamne, ce inconstienta bolnava). Sotul meu, tot un adolescent inconstient pe vremea aia, cara morti si raniti... Ce visam atunci si cum este dupa 15 ani... Probabil ca dupa o experienta de genul ala privesti altfel lucrurile astea legate de entuziasm colectiv. Da' hai sa revenim la chestii mai placute: ce masina ti-ai luat si de cind crezi ca o sa conduci? Burtica (aiurea, burtoiul meu) nu-mi mai permite sa ma urc la volan, asa ca probabil de-abia peste vreo-luna de la nastere a sa conduc iarasi, desi uneori jinduiesc sa ma urc in masina si sa plec la plimbare, mai ales acum ca stau acasa.
Leta, Ana Maria, ce faceti?
Alina si
BB-lina 36s
PatriciaArdeleanu spune:
Fetelor, buna dimineatza.
si mie imi place atmosfera de aici, se simte ca vine vacanta si mai ales, ca se apropie termenele!!
Lali,
, imi place cum te-ai distrat. si eu as fi vrut sa merg acolo, dar m-am rezumat la a ma uita la tv si bucura din capul patului :).
Amaya, imi pare bine ca ti-au iesit analizele bune! ma bucur pentru tine.
Cit despre pompa de sin, eu am primit una Baby Nova, gen seringa, inca nu pot spune daca e buna sau nu :-), dar am auzit ca sint bune. Nu stiu daca toate vom avea nevoie de pompa, dar stiu de persoanele care au avut prob cu laptele si nu au avut pompa, s-au chinuit mult si au avut rani si usturimi ingrozitoare de la manual. cica astea seringa ar fi mai bune, mai sint unele si cu pungutze sterile pentru a pastra lapte.
Si eu ma gindeam cu groaza la cind voi ramine acasa si nu voi avea internet, asa ca sotul meu -care a zis "cum sa stea sotia mea fara forum acasa :-), se zbate zilele astea sa imi ia computer si aseara a facut si contractul de internet la cablul tv (care am inteles ca dureaza ceva, au multe cereri si personal putin). Asa ca el se zbate ca Mos Craciun sa imi aduca toate astea, daca nu ne incadram in timp, macar in ianuarie, cind stau acasa, si tot o sa fie ceva!!!
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 32
Witchie spune:
Corneliaa, ai mare grija cu tensiometrele electronice, si pe mine m-a sfatuit doc sa imi iau pt acasa un tensiometru si am dat o multime de bani pe unul nou nout, de firma, samd... care mai rau m-a bagat in boala....Se decalibreaza foarte usor si e dificil sa iti dai seama daca tensiunea pe care ti-o afiseaza este cea reala sau nu. Eu ajunsesem de arata 17 dimineata cand ma trezeam si 9 seara la culcare... Doctorul meu sustine ca tot alea cu ceas sunt mai bune chiar daca sunt ceva mai dificil de citit. Concluzia mea: Nu pune baza pe tensiometru electonic.
Anda, 34+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
corneliaa spune:
Witchiesi eu am dat o groaza de bani pe el si tot de firma e...dar ce mi s-a parut aiurea desi o sa-ti explic dupa aceea ca poate nu e foarte aiurea, e ca azi dimineata la cabinet aveam 15 cu 8,5 iar acasa dupa o ora si ceva cu cel electronic, 10-11 cu 6!!!!!!!!
Acum explicatie! Cea de la cabinet a fost luata dupa ce m-am dus la spital si am urcat 4 etaje pe jos, am coborat 8 tot pe jos si am mesc cu taxi doar 5 minute!!! Cred ca poate era asa mare si de la efort. La spital nu mergeau lifturile...si SPER eu din cauza asta sa fi fost tensiunea mare.
Dar parca e diferenta mult prea mare...acum pe cine sa cred...ca nici asistentele astea nu sunt foarte experte...
(35 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Lali spune:
Alina_Gabriela, sa nu iti imaginezi ca nu sunt realista si ca astept vreo minune de la alegeri. Cred cu tarie ca binele mi-l fac eu cu mana mea si ca fiecare dintre noi schimbam tara asta, nu politicienii! Dar am considerat tot timpul ca decat sa chibitam de pe margine mai bine ne implicam si ne spunem parerea in cadru organizat. Si chiar am facut cate ceva bun. Oricum e un hobby pentru noi politica, nu o preocupare constanta, am refuzat toate functiile administrative care ne-au fost oferite pentru ca din fericire o ducem bine in sectorul privat, fara nici un fel de "sprijin" politic. Dar ma bucur si sper ca vom avea din nou presa independenta si as mai dori justitie si politie care sa isi faca treaba...etc, oricum generalitati, nu ma astept sa imi faca nimeni ceva mie personal...
Despre masinuta imi iau (pentru mine si bebe) un Megane 2 sport
, rosu, cu o multime de dotari, e o editie speciala cu piele, halogene, clima automata, jenti de Al, sistem ISO FIX pentru scaun de bebe si alte figurele din astea cu o reducere de 1400€ care imi permite toate aceste optiuni. Nu stiu daca ai vazut reclama la TV cu cel de la ospiciu care se da cu capul de perete de a facut gaura in el si doctorul explica: "E suparat, a pierdut oferta Renault din decembrie..." asa imi spunea si mie sotul ca sa ma convinga sa imi iau acum masina... eu o voiam peste vreo 2 luni cand voi fi in stare sa o conduc si sa ma bucur de ea... acum evident ca nu o voi putea conduce cu burta mea imensa.... dar merita reducerea de pret, si primesc 1 % reducere si la dobanda de leasing. Asa ca una peste alta masina va fi bibelou pana prin ianuarie cand o voi putea conduce, dar merita financiar sa o luam acum.
Te pupicesc si sa nu mai mergi in zone periculoase
! Promit ca stau si eu cumintica acasa....
Lali
Alina Maria spune:
Buna dimineata ,
Viktoria , azi noapte pe la 12.00 dupa ce am facut
, n-a mai durat mult si am facut
. M-am trezit doar o data la wc. dupa care iarasi am adormit . Bb. nu a mai fost activ spre fericirea mea .
Oana a fost la stiri la noi despre alegerile si presedintele ro. a fost interesant .Sper ca esti in aceasi stare , nu te mai gandi la probleme barbati gasesc foarte usor ceva care sa le placa si sa manance in magazine .
Noi tinem mai mult la traditii , ei nu !
Galaxy , cum mai este astazi , tu ce faci de sarbatori ?
Fetelor eu nu-mi fac probleme cu alaptarea , aflu la momentul potrivit ce si cum .
Ma duc sa mananc si am sa revin !
Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
crinuta spune:
Eu nu sunt binedispusa deoarece Rayan este din ce in ce mai lenes. Nici nu stiu cand l-am simtit ultima data. Ma supara rau de tot.
Crinuta si bb din burtica 37+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
crinuta spune:
Am uitat sa va intreb daca am voie sa ..... cu dopul cazut? De ce oare nu se grabeste Rayan sa iasa afara?
Crinuta si bb din burtica 37+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2