Mamici de ianuarie - februarie (66)
Raspunsuri - Pagina 11
Amaya spune:
Crinuta, daca esti asa de ingrijorata, de ce nu dai o fuga sa faci o ecografie la cel mai apropiat cabinet sau policlinica/spital si asa scapi de temeri...mai ai asa de putin timp din sarcina asta si nu nu merita sa te torturezi cu ganduri negre cand ar trebui sa fii in culmea fericirii...
Oana si comoara 30+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
oana cretu spune:
Alina, daca il las a isi cumpere el de mancare iar slabeste cat stau eu in spital, ca data trecuta si nu vreau. In plus, si lui, ca si mie, ne place sa avem masa incarcata de sarbatori. Am facut lista cu ce sa fac de sarbatori si ce trebuie sa cumpar. Oricum, nu cred ca voi naste in perioada Craciunului, sper ca va fi dupa Revelion. Fac si oua umplute cu peste, cu pateu si pasta de branza cu ceapa...si m-a apucat sa ma gandesc numai la bunatati, ca asa e cand ma apuca o pofta din aia de imi vine sa fac acum, dar nu dispun de ingrediente prea multe.
Dar cred ca eu fac Craciunul saptamana asta.:)) Si aici au aratat noul presedinte si au scris in multe ziare.
Crinuta, iar incepi? Rayan cred ca si din cauza ca esti tu stresata tot timpul nu se misca, ai innebunit baiatul si alta nu! Hai, gandeste-te ca in curand o sa ti se miste in brate si mai gandeste-te la sarbatorile frumoase ce vin!
Eu am luat o pompa manuala, nu stiu ce marca, si nu am chef sa o scot din valiza, ca e la fund, stiu ca e manuala.
Ma duc si eu sa halesc, ca, cu listele mele cu meniuri l-am agitat pe Seb, l-a luat si pe el foamea ca pe mine.
Pupici pe burtici!
oana si bebitza din burtica
(37s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
adita spune:
In legatura cu pompa, eu am fost foarte multumita de cea tip siringa. am avut doua, una de la chicco si una de la baby nova, cea de la chiccho a fost mult mai buna, adica tragea laptele mai bine, dar se si strica mult mai usor (are o garnitura de cauciuc, care in timp se largeste, dar o poti schimba, ca avea pompa vreo 3 in dotare). cea de la baby nova avea garnitura din silicon, si era mai rezistenta in timp, dar siliconul ala era mai alunecos si nu tragea laptele chiar asa de bine. Eu de astea am fost multumita, dar banuiesc ca intre timp or mai fi aparut si alte modele, poate mai bune.
Crinuta, te-am visat azi-noapte, nasteai undeva la marginea unei paduri, sub un copac.Chiar nu stiu ce sa zic in legatura cu
si dopul cazut. de ce nu intrebi doctorul?
si eu abia astept sa ma apuc de pregateli pt Craciun, cred ca o sa fac cate putin in fiecare zi, ca sa nu ma obosesc prea tare. si bineinteles, tot greul o sa pice pe mama. cred ca o sa incep cu carnatii, lebarul, caltabosii si toba, ca pe astea pot sa le bag la frigider dupa ce le prepar, sa-mi ramana doar sa le fierb in seara de ajun. si cozonacii cred ca o sa-i fac cu cateva zile inainte, nu prea multe, sa nu se usuce. cu cozonacii e o intreaga poveste, niciodata nu-mi ies cum ar trebui, si zic ca alta data nu mai fac, mai bine cumpar, dar cand vin sarbatorile nu pot rezista sa nu incerc din nou, sa se simta si la mine in casa miros de cozonac proaspat copt
aurelursu@k.ro spune:
Cornelia, eu mi-am cumparat aparat de tensiune electronic. E foarte important sa nu il misti cand iti iei tensiunea. Eu mi-am luat-o zilnic cu acest aparat si cu unul manual si valorile tensiunii erau aproximativ la fel. Acum sfatul meu e sa nu iti iei din ala care se pune la incheietura mainii. oricum iti doresc sanatate si tensiune...mica. Eu am luat cateva saptamani aspirina si vad ca acu stau binisor cu tensiunea.
Amaya, prietena mea are pompa de la Medela electrica si e foarte multumita de ea.
pupici
adita spune:
Ma gandeam sa va intreb daca nu v-ar placea sa facem si noi cum am facut cu mamicile de mai 2003, cand am nascut ultima oara. creasem un nou user la DC (bbdemai2003), la care toate fetele cunosteau parola. la inceputul fiecarui capitol nou cineva se loga cu acest user si punea catalogul, care dupa ce am nascut toate era mult mai stufos, in sensul ca scriam fiecare cate ceva despre bebe( greutate, inaltime, ce a mai facut deosebit), si fiecare mamica putea intra cu parola sa aduca la zi informatiile. in plus, mai facuseram o pagina la webshots, cu acelasi user, unde fiecare putea sa-si puna pozele cu copilasii, asa incat sa-i putem vedea pe toti intr-un singur loc.uite cam cum arata http://community.webshots.com/user/bbdemai2003
nu stiu daca m-am explicat foarte clar.ce parere aveti?
sara18 spune:
Buna fetelor!!!!
ma alatur si eu celor care nu au contractii( atat durereoase cat si nedureroase). nu stim cum sunt, poate cineva sa imi explice cumva ca sa stiu la ce ma astept. sunt deja in sapt. 31+ 3 zile si totul e ok. bebe nu ar da semne ca vrea sa ne vada , asa ca il inteleg si il las pe el sa decida
.in rest ma bucur sa vad o asa activitate la noi pe forum si sa vad ca va bucuratii de satisfactiile iernii, eu nu prea am cum

apropos am pus pozici cu lucrusoarele lui bebe si cu mine graviduta..... va urez o zi buna tuturor si revin mai tarziu. ma duc sa trag un pui de somn

Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu Sara graviduta 
sara18 spune:
Lorellay, bine ai venit printre noi, nastere usoara si un bebe sanatos si voios!!!
Sara si
David ,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu bebe David Levy si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/bebe" target="_blank">poze cu Sara graviduta 
corneliaa spune:
Gabiue... to late! L-am cumparat deja si e pentru incheietura mainii. Oricum peste 30 min. ma duc la medicul meu de familie cu el in brate sa vedem daca corespund tensiunile si ce-mi zice ea. Naspa rau a fost cand azi dimineata la o policlinica mi-au masurat-o si era 15 cu 8,5! Intrasem in panica rau de tot si am fugit sa-l cumpar ca sa am acasa. Dar ajunsa acasa, dupa 0 ora el arata 10,11 cu 6!!!! De-asta sunt derutata rau. Eu pe care sa-l mai cred?
Oricum daca si la cabinet peste juma de ora e mare va trebuie sa iau ceva caci...stiu ca n-are voie sa sara de 14.
Merci oricum de urari. Si voua multa sanatate!
(35 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
galaxy spune:
Salut!
Ma bucur cand aud ca va merge bine!
Azi a nins de dimineata, si a trebui sa matur curtea de zapada asa usor usor. Acuma stau si eu un pic linistita.
Alina Maria, uite si eu pe net un pic. De sarbatori ma gandeam sa fac cateva feluri de prajituri si poate si salata de boef. In rest nu imi vine sa ma agit asa mult.
De ieri am observat, ca am inceput sa pierd dopul. Si din cauza asta am pregatit jumate de bagaj. ![]()
Crinuta, in afara de ce a spus Viktoria, eu am citit www.ivillagehealth.com/experts/womens/qas/0,,242103_125059-3,00.html" target="_blank">aici despre mancarea condimentata. Poate te ajuta si asta.
io si un baiatel (intr-un burtic de 34+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
Shobo spune:
quote:
Originally posted by lorellay
Salutari!
Am si eu loc printre voi!
Bebele meu vine in februarie, cam prin 16 si e baietel si il cheama Codrin.Dar eu mai sper la o fetita.
Arsuri pe gat?!Si eu le am si sunt groaznice dar nu iau nimic decat lapte cald cate putin si imi e mnai bine.
Corneliaesti din Craiova?Eu da, dar de putin timp si sunt cam straina de orasul asta!Ce ai auzit de dr.Ebanca!Cum e spitalul nr.1?Mi-e tare frica!
Va pup,
Lorellay
saptamana 31
Where there's a will there's a way!
Felicitari Lorellay, se pare ca sintem de aceasi virsta a sarcinii si.................... pe ambii bebelusi ii va chema CODRIN... poti sa te uiti pe lista sa vezi ca si pe al nostru tot asa il va chema si era decis asta apropae de cind am aflat sexul... ia spune-mi tu stii cumva originea acestui nume, caci eu ma tot intreb si nu gasesc pe nicaieri pe net de unde provine acest nume care-mi place ff mult!
astept raspunsul tau,
pupici
Eu si bibisor sapt. 31
Dr. Tutunaru - ELIAS