Mamici de ianuarie - februarie (66)
Raspunsuri - Pagina 12
Alina Maria spune:
Vai ce frumos Galaxy ca a nins , doamne ce mult mi-as dori sa am si eu parte de o ninsoare . Foarte bine pt. tine ca nu te agiti sa faci prea multe de Craciun , eu sunt nevoita .
Cornelia si fetele cu tensiunea crescuta nu e cazul sa va faceti griji si a mea a crescut si e normal.
Adita mie mi se pare o idee bune .
Viktoria ce s-a aranjat pt. Doris , cum a ramas .Sper ca nu mai e suparata .
Apropo am facut chiftelute si sos de ceapa cu piure.Am uitat sa pun sare in chiftele si sunt cam ofticata .
Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Shobo spune:
Fetele, eu am primit recomandarea profei de gym de la Giulesti sa cumpar pompa de sin ISIS de la Avent; ea lucrind tot timpul cu gravide a testat ff multe pompe am inteles si pe asta o recomanda cu caldura, a zis ca i-a placut cel mai mult cum lucreaza.
vad o oferta de pret a acestei pompe in carticica de la bebelusultau.ro primita la baby expo si costa 1.745.000 la ei.
in alta ordine de idei gingivita mea de sarcina s-a transformat in ceva urit, s-a format o excrescenta de gingie (daca-i pot spune asa) care flutura pe linga o masea, dar care totusi e legata de gingia maselei si care imi singereaza groanic, la orice atingere cu mincare sau altceva. nici nu ma mai pot peria in acel loc caci mi se umple gura de singe in 3 sec... am fost aseara la un chirurg de dinti si cica tb. sa ma opereze pt. a-mi extirpa acea carne de gingie caci altfel risc sa pierd prea mult singe, caci v-am zis ca are un canal prin care singereaza infiorator si curge singe total curat, venos am inteles. asta m-a speriat nasol de tot aseara. azi la 18:00 ajung la un al 2-lea chirurg sa ma vada pt. a constata daca au aceasi parere si a ma hotari la care ma operez neaparat sapt. asta cit mai repede, sa nu vina sarbatorile sa mai fac cine stie ce complicatie si sa nu fie deschis pe nicaieri...
acum pb. mea mare este ca toata treaba se va face cu anestezie locala cu un fel de inlocuitor al xilinei, dar cu o concentratie destul de mare ca sa nu ma doara. ei zic ca nu afecteaza bebelusul nicicum caci e deja format si e ff mare acum, insa mie mi-e frica ca anestezia sa nu-mi declanseze nastere prematura, Doamne fereste! mi-am sunat medicul si el a zis ca nu e nici o pb. sa fac anestezie stomatologica ca sint in luna mare si nu mai afecteaza bebelusul, insa am uitat sa-l intreb si daca nu cumva poate declansa nasterea prematura.
voi ce stiti? ce ati auzit? sint tare ingrijorata si nu stiu daca sa-l mai sicii inca o data pe obstreticianul meu cu aceasta intrebare?
multumesc tare mult!
Eu si bibisor sapt. 31
Dr. Tutunaru - ELIAS
Lali spune:
Of, Shobo, asta iti mai lipsea acum ! Dar cred ca e bine cum procedezi, adica faptul ca ceri parerea a doi doctori inainte sa te decizi. Din pacate nu stiu nimic ce te-ar putea ajuta....
Doar iti doresc sanatate si sa treci repede si cu bine peste problema asta.
Lali
Amaya spune:
Shobo, uite ce am gasit eu despre acest nume...
CODRIN
Origine: necunoscuta
Inteles: poate fi asociat numelui Codrat - nume de origine latina, insemnand patrat (quadratus). O alta interpretare ar putea fi varianta a numelui Codrut.
Nume inrudite: Codrina, Codrat, Codrut, Codruta
Oana si comoara 30+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia
coraly spune:
Personal, n-am auzit si n-am citit pe nicaieri ca o anestezie sa declanseze nasterea prematura. Nu apare nicaieri printre cauzele nasterii premature, si nu vad ce legatura ar avea. Ca doar nu-ti da contractii...din contra
Coraly, 37+
Monique spune:
Buna Fetelor !
Sunt intr-o dispozitie EXCELENTA ! Tocmai m-am intors din oras...am cumparat o gramada de hainutze pt Victorash !...Sunt asa dragutzeee...Sigur ca am o gramada de hainutze de la Vladutz dar...mi-am facut pofta si-am cumparat tooooot ...din nou !... Si...pt ca vreau si trebuie sa-i luam un patutz al lui...de data aceasta pliant sa fie (!...) ne-am hotarat pt Graco. Prbl : nu este pe stoc ( la cautarea pe net) !...Am fost la un magazin obscur in centrul Clujului unde kipurule poti face comanda si ei iti aduc produsul...doar ca pretul lor este >>1,7 mil fata de cel de pe net...asa ca...probabil vom cumpara modelul disponibil de pe net ( cel mai "acccesorizat" ) la un pret comparabil cu pretul nesimtzitzilor astora...
Amary,
Ultima data cand am fost la eco aveam exact "varsta" ta : 34s 3 zile...si statea bine merci cu capu'n sus !...Voi mai merge la dr numai la inceputul anului din nou...probabil cezariana ma paste si pe mine...nu mi-as fi dorit dar...asta e !...
Sa avetzi o zi buna !
ss 36
Monique spune:
...in legatura cu pompa : am folosit una manuala de la Chicco...nu e rea...imi doream cu ardoare una ...electrica...( un muls eficient dureaza ~20-25'/san !...).Nici acum n-o s-o am, dar...cum am reushit o data nu va de ce nu ar merge si-a doua oara...
...anestezia locala nu poate declansa contractii...parerea mea ! Si eu trebuie sa fac o vizita nedorita zilele astea stomatologului...si ma gandeam sa-i cer sa lucreze fara anestezie...ei da...in cazul acesta s-ar putea sa am prbl... Imi pare rau Shobo pt tine , cred ca ai niste dureri horror...am trecut prin asa-ceva...dar nu am ajuns la...chirurg !...Nu merge cu un trat.medicamentos ???
ss 36
amary19 spune:
Fetelor, m-am intors si vad ca azi ati fost tare harnicute la scris
.
Monique eu sper sa se intoarca!!!! Nu prea vreau cezariana!
Crinuta, nu stiu sa-ti raspund la intrebare!
Oana, o sa le transmit cind mai vorbesc cu ele!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
oana cretu spune:
M-a trezit una din somn cu telefonul ei, facea reclama la nu stiu ce...
Amary, merci!
Adita, eu sunt de acord cu nickul, sa facem unul si sa facem lbum, e foarte buna ideea. Poate ne trimite deja bellamia poze, sa incepem albumul.
Galaxy, ce scrie pe site-ul acela de mancarea condimentata, ca eu nu reusesc sa il deschid? Ca eu mananc tare condimentat, si George zice sa nu ii fac rau lui Seb.
Sara, ma bucur ca mai avem vesti si de la tine! O sa intru sa vad pozicile!
De andrutza nu mai stiti nimic?
Va pup!
oana si bebitza din burtica
(37s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Viktoria spune:
Draga Shobo e bine ca ceri parerea la doi doctori. Iti tinem pumnii ca sa fie totul bine. Sa stii ca nici eu nu am auzit ca aceasta anestezie ar provoca nasterea . Totusi eu l-as intreba pe medicul meu inca odata sa fiu sigura. Ati terminat camera lui
?
Alina si Oana inca nu mi-au dat telefon dar dupa cum imi spunea prietena mea e totul in ordine si acum poate sa mearga si Doris la avansati. Oricum eu nu le platesc pina nu am raspunsul de la ei.
Patricia bravo , inseamna ca ai fost foarte cuminte si ai un sot de nota 10 daca iti cumpara computer de Craciun.
Cornelia sa stii ca si eu am un aparat de masurat tensiunea electric si e in ordine, nu trebuie sa iti misti mina. Legat de tensiune nu iti fa ginduri, sa stii ca valorile difera de la ora la ora. Asa cum spuneai tu, daca inainte ai facut efort, ai mincat tensiunea e mai mare. Trebuie sa-ti controlezi regulat si atita timp cit nu ti se umfla picioarele, nu te doare capul si nu vezi stele sau esti ametita nu este nici un pericol pt. tine si
Tensiunea creste un pic in ultimele luni de sarcina si e normal ca atunci cind esti in spital sau la medic sa-ti fie mai mare datorita emotiilor.
Shobo sa ne anunti ce ai rezolvat la medic.
Lali felicitari pt. masinuta, sa o folositi sanatosi si voiosi. Fetelor eu inca conduc si nu am probleme si va trebui sa conduc pina la sfirsit deoarece trebuie sa o aduc pe Doris de la scoala . ea merge la 5 km de noi la scoala.
[purple]Sara [/purple]nu am reusit sa iti vad pozele, nu stiu de ce nu merge pagina ta.
Galaxy nu stiu daca ai de gind sa-ti iei pompa, insa aiceea daca ai nevoie primesti de la casa de asigurari una. Eu nu am avut nevoie de ea la doris si sper sa nu am nevoie nici acuma.acelasi lucru si pt. tine Oana si Alina, intrebati poate primiti din spital pe perioada cit aveti nevoie.