Mamici de noiembrie - decembrie 2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Ele

Felis, scuze ca ma bag si eu dar pt ochisori ...nu da copilul cu musetel. Am citit si pe internet si daca intrebi si doctorii mai tineri (ca aia batrani sunt ca si mama) nu e bun musetelul. Si Denisei i-a curs un ochisor cam prin a doua saptamana si o spalam cu apa fiarta si racita, i-am pus si lapte de san si apoi colir oftamologic. Cateva zile ii trecea si pe urma iarasi ii curgea.Acuma i-a trecut din senin. Cel mai bine este doar sa o speli cu apa fiarta si racita (exact cum au explicat fetele dinspre ureche spre nasuc si nu flosi acelasi tampon pt ambii ochisori)eventual cateva picaturi de lapte de san.
Pupici si sanatate multa .

Elena si bb Denisa

ELENA nu trebuie sa te scuzi... Eu de asta am intrebat, sa aflu parerile voastre, mai ales ca voi aveti ceva experientza inaintea mea...
Multumesc de raspuns!

Felis si bb Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by fulguletz

fetele ...m-am intors!

bine ai venit!! sa-ti traiasca bebeul!!!
schimba-ti neica titulatura, ca nu mai ai dop gelationos, ai bebe plangacios!!!

de oracaila David (01.12.04)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ela2001

Felis mie doctoritza mi-a spus ca laptele se poate pastra la temp camerei cam o ora, iar la frigider cam 6 ore. Iar cu incalzitul nu stiu cum e mai bine sa faci: ori pui biberonul intr-un vas cu apa calda ori il fierbi (asa scria intr-o carte).

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

ELA2001 multumesc. Chiar ma interesa si cat se poate pastra la temperatura camerei.

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ele

Fetelor, Denisa a facut kk singurica fara supozitor dupa 5 zile. Vreau sa va multumesc celor care mi-au spus ca la unii bbi se intampla sa faca mai rar si sa nu-i mai pun supozitor.....Sabina, Try, Monica....

Elena si bb Denisa

E bine de stiut... Ca intrasem si eu la idei: bb meu care facea cam la 4 ore cacutza , acum n-a mai facut de vreo 10 ore.... Multu de informatie...

Ma retrag si eu acum... Mi-e taaaaaare somn!...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, am venit de la plimbarea zilnica si cred ca ma duc sa ma culc ca nu mai rezist de somn.bbelina se misca vartos dar nu da semne ca ar vrea sa iasa.
va pup si mai vorbim

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna!iata-ma si pe mine dupa ceva timp.se vede treaba ca bblusa mea e mai rea decat ai vostri,ca eu nu rewusesc sa mai fac nici pipi,dar sa mai intru pe net!acum e in brate la mine si o legan,altfel plange!si asta fac toata ziua...nu stiu daca plange de foame,somn sau burta!asa ca,din complex de vinovatie-ca intr-o seara m-am enervaty pe ea ca tipa si mai tarziu mi-am dat seama ca o durea burtica cunplit,si de atunci imi fac procese de constiinta-o legan mereu.azi am iesit devreme afara,ca in casa nu voia delocx sa adoarma.si am stat cam 3 ore.si a dormit.
miercuri plec la bucuresti, merg la control,o iau si pe ea.i-au mai trecut bubitele,suntem pe drumul cel bun
monica,te sun poate sa ne vedem miercuri sau joi.
fulguletz,sa-ti traiasca flacaul!
andreea si galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

FELIS, sotul mei insista sa va atentionez asupra serului fiziologic la fiole.Sotul meu este foarte reticent la sfaturi ( si la primit si la dat ), vorba lui daca sfatuiesti pe cineva gresit,(din nestiinta sau prin omisiune) nu te uita toata viata.
Revenind la serul fiziologic, nu folositi ser la fiole, cand se sparge pot ramane cioburi minuscule de sticla care nu vreau sa-mi imaginez ce efect ar putea avea asupra ochisorilor bebelusilor nostri.
Repet,atentionarea asta vine din partea sotului meu.

eu si printesa mea http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mesaj de la sotul meu pt. sotul lui for2nity
Cand luati serul din fiole folositi seringa cu ac, acul e f. fin si nu ia cioburile!!!
For2nity, am glumit, nu e nici un mesaj, ci doar modul in care sotul meu rezolva problema asta.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Noi folosim Pampers inca din maternitate si nu am avut probleme.Nu e iritat deloc la funduletz.

Pt buric : stergeti cu alcool alb de 70 de grade (am gasit la farmacie) si dati cu Baneocin pudra.Se cicatrizeaza si se vindeca frumos.Si repede.

Noi am luat ser fiziologic de la farmacie,la sticla de 500 ml.E unul iugoslav.N-am rabdare sa tot tai la fiole.

Felis,si bebele meu se trezeste in urlete la o juma de ora dupa masa,sau la o ora,sau la 2 ore,cand are el chef.Poate vrea sa faca kk si nu poate,poate are gaze,sau colici,sau poate se sperie,poate vrea sa-l tin in brate.Nu m-am gandit nici o clipa ca e deochiat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by for2nity

FELIS, sotul mei insista sa va atentionez asupra serului fiziologic la fiole.Sotul meu este foarte reticent la sfaturi ( si la primit si la dat ), vorba lui daca sfatuiesti pe cineva gresit,(din nestiinta sau prin omisiune) nu te uita toata viata.
Revenind la serul fiziologic, nu folositi ser la fiole, cand se sparge pot ramane cioburi minuscule de sticla care nu vreau sa-mi imaginez ce efect ar putea avea asupra ochisorilor bebelusilor nostri.
Repet,atentionarea asta vine din partea sotului meu.

eu si printesa mea http://photos.yahoo.com/for2nity

For2nity ai reusit sa ma sperii mai ales ca sotul meu imi telefonase ca aluat ser fiziologic la fiole. Numai asa avea, dar Sabina m-a linistit si i-am dat repede telefon sotului sa ia si o seringa.
For2nity multumesc mult de atentionare... Ma trec toate caldurile numai cat ma gandesc la ce s-ar fi putut intampla.

Pozele mele!

Mergi la inceput