Mamici de noiembrie - decembrie 2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 6
gandacelu spune:
fetele, iertaciune, dar nu prea mai imi vine sa stau sa raspund... am adaugat pozele pe lista... care mai aveti sa ma atentionati...
vreau sa rezolv cu tusea lui ioachim...
nu are la plamani, cu siguranta, dar daca face???
pupici... orice sfat e bine venit!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
gandacelu spune:
miche!!!
si eu am primit un pachet de pampersi si i-am folosit si m-am ales cu iritatie si am dat cu galbenele si a trecut!
mai ce de coincidente cu tine!![]()
normal ca acuma suntem pe libero! ca de obicei!![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim
gandacelu spune:
miche!!!
si eu am primit un pachet de pampersi si i-am folosit si m-am ales cu iritatie si am dat cu galbenele si a trecut!
mai ce de coincidente cu tine!![]()
normal ca acuma suntem pe libero! ca de obicei!![]()
Miche spune:
Fetelor, sa stiti ca Darius al meu este un barbat adevarat.
Are colici mititelul , dar nu plange!!
Se inroseste , se strange de picioruse , le loveste intre ele (cand poate , ca eu il mai leg , ca-i place si lui), gafaie , apoi revine la culoarea normala...fara sa planga!!!
La fel face si in somn.
Tipa numai daca nu-i dau laptic cand vrea el, nicicum mai tarziu, si nu-i place deloc frigul. Cand schimb pampersul ii pun un scutec cald pe burtica, altfel tipa ,sughita si stranuta.
La cum tipa cand l-am nascut.. credeam ca n-o sa mai am vecini (asa imi zicea doc ), dar de cand am venit acasa de la spital , nu plange mai mult de 5 min cumulat pe zi , si asta ca il las eu , ca sa-i aud si vocea.
In rest , cam rasfatat , de taica-su mai ales, care-l tine numai in brate cnd vine de la servici , iar noaptea , cand are colici doarme sau pe burta lui sau pe a mea.
Si Bits
, ai scris tu pe aici ca pt regurgitat trebuie tinut capul drept aliniat cu coloana . Asa am facut si baiatul meu a inceput sa dea aerul afara!!Asa ca dupa o bere buna!
poze Darius
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Miche
Felis , si eu siu (si asa am facut) ca pt buric trebuie alcool alb (il gasesti la magazine nu la farmaciela raionul bauturi!
Iar de lapte , in nici un caz sa nu-l pui la microunde. Am citit eu mult ca NU!(distrug o gramada de vitamine, etc)pe Mihai-Cristian !! sigur ca e cel mai frumos copil!!
MICHE multumesc mult si pt raspuns si pt apreciere. Cum am citit mi-am sunat sotul sa-i zic de unde sa ia alcool alb. In legatura cu cuptorul cu microunde, oricum nu am... Asa ca ...
In alta ordine de idei, sa stiti ca imi deochi singura copilul.

(eu sunt intoarsa de la san). Va dati seama ca oricum e fara intentie... Probabil cand ma topesc de dragul lui. Am auzit ca nu s-ar deochia copii nebotezati, si ca nici nu li s-ar zice "Tatal nostru" pana la botez... Da ce alta explicatie sa gasesc?... Azi noapte a terminat de mancat la ora 3 fara 10 si la 4.30 plangea. E prima data cand se trezesta mai devreme de 3 ore, si nici foame nu-i era, nici cacutza nu facuse si nici nu a facut,... Cand deja trecusera vreo 45 min, m-am gandit sa-i zic "Tatal nostru". Urla si mai tare cand ii ziceam. I-m zis de 3 ori, si dupa 10 min inca de 9 ori(ca dormise cu deochiul) Dupa ce i-am zis s-a linistit, a si supt, dar de la starea de agitatie nu l-a luat somnul decat dupa ceva timp, la ora 6. Si taicasu statuse treaz pana la 2 cand i-am dat sa manace, sa doarma si el linistit cateva ore.
Azi, dupa o saptamana s-a dus si el la servici.
Felis si bb Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele mele!
Miche spune:
Felis , iei bataie!!!!
ia te rog sa nu mai fii superstitioasa si sa zici asa ceva!!!
cum sa-ti deochi copilul?? ![]()
Gadeste-te ca te uiti la el cu dragoste iar eu asa stiu, ca dragostea nu face rau!!! Deloc.
Si de ce sa nu-i zici "Tatal nostru" ? La mama ii zice mereu, ieri a venit si tatal meu si i-a zis si el, si n-are mimic copchilul decat colici....
fii vesela!
Ele spune:
Felis, scuze ca ma bag si eu dar pt ochisori ...nu da copilul cu musetel. Am citit si pe internet si daca intrebi si doctorii mai tineri (ca aia batrani sunt ca si mama) nu e bun musetelul. Si Denisei i-a curs un ochisor cam prin a doua saptamana si o spalam cu apa fiarta si racita, i-am pus si lapte de san si apoi colir oftamologic. Cateva zile ii trecea si pe urma iarasi ii curgea.Acuma i-a trecut din senin. Cel mai bine este doar sa o speli cu apa fiarta si racita (exact cum au explicat fetele dinspre ureche spre nasuc si nu flosi acelasi tampon pt ambii ochisori)eventual cateva picaturi de lapte de san.
Pupici si sanatate multa .
Elena si bb Denisa
Ela2001 spune:
Felis mie doctoritza mi-a spus ca laptele se poate pastra la temp camerei cam o ora, iar la frigider cam 6 ore. Iar cu incalzitul nu stiu cum e mai bine sa faci: ori pui biberonul intr-un vas cu apa calda ori il fierbi (asa scria intr-o carte).
Ela2001 -
bebitzei Diana Andreea
http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001
Ele spune:
Fetelor, Denisa a facut kk singurica fara supozitor dupa 5 zile
. Vreau sa va multumesc celor care mi-au spus ca la unii bbi se intampla sa faca mai rar si sa nu-i mai pun supozitor.....Sabina, Try, Monica....

Elena si bb Denisa
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Miche
Felis , iei bataie!!!!
ia te rog sa nu mai fii superstitioasa si sa zici asa ceva!!!
cum sa-ti deochi copilul??
Gadeste-te ca te uiti la el cu dragoste iar eu asa stiu, ca dragostea nu face rau!!! Deloc.
Si de ce sa nu-i zici "Tatal nostru" ? La mama ii zice mereu, ieri a venit si tatal meu si i-a zis si el, si n-are mimic copchilul decat colici....
fii vesela!
MICHE pai ce altceva sa cred daca nu avea colisi (nu se strangea de burtica), daca voiam sa-i dau sa manance urla si mai rau, de se facea vinetiu la fatza..., iar dupa ce i-am zis s-a linistit, a mancat...
Felis si bb Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele mele!