Mamici de noiembrie - decembrie 2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
azi noapte am avut o insomnie de-mi venea sam-am mutat in sufragerie pe canapea, de la 5 dimineata sa ma uit la tv, poate, poate ma apuca somnul...dar degeaba, cand in sfarsit am atipit pe la 7,30 nu am apucat sa dorm prea mult ca la 8 a venit alex sa ma pupe de dimineata...asa ca va dati seama cum sunt acum...zombi.
va pup si vb mai tarziu

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by try

Felis, si Alex se ineaca cu laptic. Suge, apoi adoarme la san, suge in virtutea inertiei si aduna laptic in gura fara sa-l mai inghita si la un moment dat cand incearca sa inghita se ineaca. Cred ca e frecventa chestia asta la bebelusi. Ideea e sa fii pe faza si sa-l ajuti imediat.Ridica-l la verticala si bate-l pe spate pana se calmeaza si respira normal.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

TRY multzumesc ca ai avut timp sa-mi raspunzi la toate intrebarile mele. M-ai linistit de fiecare data.
La mine e ciudat dupa operatie: e plata burtica pana inca 2 cm deasupra operatiei, iat de acolo incepe dintr-o data o burtica de zici ca sunt inarcinata.
Am dat jos in spital 9 kg (din 18) si in ultimele 2 zile inca 1 kg. Mai am de dat 8 kg. Am 63 kg (m-am cantarit azi dimineata).

Felis si bb Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

Felis, iata-ne si nascute...da tot ti-am luat-o inainte.. sa-ti traiasca dolofanul de baietel! nu imi dau seama cu cine seamana..

mamica de oracaila David (01.12.04)
poze

FULGULETZ ... bb seamana cu sotul. Dar cine il cunoaste si pe socrul meu zice ca seamana cu el.
Multumesc de urari.

Pozele mele!

Mergi la inceput

Intrebare pt fetele care alapteaza la biberon, dar lapte muls de la ele: dupa ce va mulgeti (avand in vedere ca nu puteti sti exact cand se trezeste bb) cum procedati cu laptele din biberon?... In ce conditii il tineti pana se trezeste bb?... Il tineti la temp camerei? (nu prea cred, dar intreb) Il bagati la frigider si apoi il incalziti?... Dar si asa dureaza ca oracaie bb... (eu n-am cuptor cu microunde sa-i dau exact ce temperatura sa faca)

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

am fost cu bebe la doctor caci se ineca si el cu mucisori precum MIHNEA,noi nu avem nimic la plamani dar se pare ca am racit putin,asa ca luam tratament acum.ne-am si cantarit si am ajuns la 5700g.oare o sa fie copilul meu obez?am citit prin carti ca de la laptele la san nu se ajunge la obezitate.voi ce stiti?

Bits stai linistita ca si fetitza mea avea 5,4kg acum citeva zile (pe 22 dec face 2 luni) fata de 3,2kg cit avea cind a iesit din spital.
Baietelul tau are colici, ca eu de-abia astept sa scape de ei ca nu mai poate sa doarma mititica din cauza durerilor.

Eliza5 si fetitza mea scoate tot felul de sunete cind doarme;din cauza asta eu nu pot sa dorm deloc linga ea.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, multumesc mult de tot pentru raspuns pe pm

eu cand ma mulgeam la alex tineam laptele la frigider apoi il incalzeam, nici eu atunci nu aveam cuptor cu micro unde dar il puneam in biberon si biberonul intr-un vas cu apa pe aragaz...dar sincera sa fiu nu prea stiu cum facea alex pana se incalzea lapticul fiindca eu eram plecata la scoala si i-l dadea mama. incearca sa-i dai din sanul stang sa suga pana se incalzeste lapticul muls din sanul drept.
bafta multa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

fetele ...m-am intors!

bine ai venit!! sa-ti traiasca bebeul!!!

schimba-ti neica titulatura, ca nu mai ai dop gelationos, ai bebe plangacios!!!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vivian

buna fetelor, am intrat sa va zic ca a nascut anne mary pe teodor. amanunte nu am dar mi a zis ca in curand va intra sa ne dea amanunte.
vivi si victor de o luna

....

eram sigura! chiar ma gandeam unde-a disparut!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ela2001

am fost cu bebe la doctor caci se ineca si el cu mucisori precum MIHNEA,noi nu avem nimic la plamani dar se pare ca am racit putin,asa ca luam tratament acum.

ce tratament ti-a dat, ca si eu sunt disperata, am deschis si subiect de bebei raciti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38160" target="_blank">aici

nu stiu, ma apuca pandaliile de baby blues!

in alta ordine de idei: ati aflat? a castigat basescu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Bine ai revenit Fulgu!!
Sa-ti traiasca Davidsi sa creasca mare!!
E un scump si seamana cu tine!!
Na' ca pana la urma ai pierdut si tu evenimentul "dop" ! Ce-o sa mai pui in rama acum????

Felis , si eu siu (si asa am facut) ca pt buric trebuie alcool alb (il gasesti la magazine nu la farmacie la raionul bauturi!
Iar de lapte , in nici un caz sa nu-l pui la microunde. Am citit eu mult ca NU!(distrug o gramada de vitamine, etc)
pe Mihai-Cristian !! sigur ca e cel mai frumos copil!!

Gandacico, iaca ce buna esti tu ca ne dai sfaturi (pt cine vrea sa te asculte)
Cu reviken te-am ascultat (si bine am facut) da' cu Pampers ba!
Si m-am trezit cu o frumoasa iritatie pe piciorusele voinicului meu de-mi venea sa
Si-am plecat fuguta si mi-am cumparat Libero, am dat cu crema de galbenele si ce crezi??? Au disparut!!!!(cam dupa o zi jumate )

poze Darius

Mergi la inceput