Mamici de noiembrie - decembrie 2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Otiliav iti doresc si tie o nastere usoara si sa dea Domnul sa fiti sanatosi amandoi.
Si eu astept cu nerabdare momentul si ma tot intreb cand o sa fie????
Sa fim noi sanatoase si in putere si totul o sa fie bine.

Va doresc numai bine...si, a-ti fost la vot?
Eu am fost data trecuta si normal ca m-am bagat in fata..o sa mergem si azi mai tarziu ca la noi e ora 13.38

Cici si Alexia din burtica
sapt 40-a,DPN 18 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cecilia, mersi mult.
Eu desi am trecut de 9 Dec nu sunt asa speriata deoarece la ecografii termenul a fost stabilit 14 Dec.
Cel mai rau ma sperie lumea care-mi spune ca-i baietzel daca sta asa mult pe ganduri (si Olga a nascut mai tarziu si tot fetita a fost). Vom vedea, sanatos sa fie!

Otilia, DPN 9 Decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

nu ne-ai zis...ai laptic pentru bb mic?
toate cele bune si multa sanatate

pai ..nu dau pe afara! dar facem progrese ...de doua zile dam doar din recolta propie, fara sticlutza suplimentara!
mie mi-a venit laptele de cateva zile abia, iar dupa operatie i-au dat sa manace din biberon...

mamica de oracaila David poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fulguletz, sa-ti traiasca baietii si sa fii mandra de ei caci sunt doi frumosi!

Otilia, DPN 9 Decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Lasa Otilia nu te speria de ce zice lumea....eu cred ca astea sunt vorbe asa numai..adica daca vine mai tarziu e baiat sau daca e burtica intr-un fel e fata si tot felul de chestii de-astea.
Eu am o prietena la care fetita s-a nascut mult dupa DPN..cred ca mai mult de o saptamana intarziere...si a fost fata nu baiat...asa ca eu una sincer nu cred in tot felul de chestii pe care le zice lumea.
Si oricum, orice-ar fi sanatos sa fie ca asta e cel mai important.

Cici si Alexia din burtica
sapt 40-a,DPN 18 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna!...
Am pus si eu poze cu bb!... Facute astazi!...

Stiu ca va innebunesc cu intrebari, dar... va rog daca stiti... Ii curg ochii lui bb si se formeaza niste cojitze galbene in jurul ochilor. Cu ce sa i le curat? L-am sters cu niste sevetzele umede cu musetel, dar nu s-a sters bine si ramane pielea uscata. Chiar si pe fata in jurul gutitzei are pielea uscata cu cojitze.
Soacra nu ma lasa sa-i fac baitza pana nu cade buricul. La spital mi-au zis sa-l dau la buric cu alcool. Se refereau sa-l dau cu spirt?... Mi-e mila!...

Povestea nasterii ... e mult de scris. Ca vreau sa povestesc de cand am intrat si pana am iesit din spital. E f interesant!... Si mult. Mai dureaza...

Multzumesc pt raspunsuri la toate fetele!...

Felis si bb Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Fetele am si eu o intrebare-rugaminte: la Biencuta nu i s-a vindecat complet buricelul, adica nu i-a intrat inca cum trebuie inauntru si parca ii iese din cand in cand ceva de acolo. Doctora mi-a zis sa nu-i pun banuti sau nasturi ci numai spirt ca i se va vindeca in timp. Insa eu mor cand vad cum ii iese atunci cand se forteaza sau plange. Ce sa fac??? Am inceput sa-i pun pansament in jurul burticii peste el. Oare ajuta la ceva?

Si inca ceva: stiu ca nu am voie ciocolata...FINETTI se pune? Ca am mancat aproape un sfert de cutie si nu ma pot oprii!!!!

Adriana si gemenusii: BIANCA si TUDOR pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

FELIS, sterge-l la ochi cu ser fiziologic.Sterge cu miscari inspre nas si nu folosi acelasi tampon la ambii ochi.
Baita in apa nu are neaparata nevoie inca.Fa-i bai locale cu un prosopel , poate chiar cu ceai de musetel ca nu trebuie mai mult de o cana. Pentru buric la alcool sanitar adica spirt se refereau de la spital. De fiecare data cand il schimbi, cu un tampon umezeste compresa de la buric cu spirt si o data pe zi o schimbi. Pentru asta umezesti bine locul pana se desface compresa usor, apoi iei o alta compresa sterila, o umezesti cu spirt si o rasucesti pe langa buric. Dar probabil stiai toate astea, stupid me. Brrr, pana m-a luminat pe mine cineva cum se fac astea, muream de frica sa ma apropiu de buricul Alexiei.

eu si printesa mea http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, adriana, eu stiu ca pnetru buric trebuie alcool alb, nu spirt...eu asta am folosit...apoi baneocinul este f bun pentru buric si pudra si crema.
felis, pentru ochisori incearca cu niste laptic de la tine pe un pansament steril...si sterge-l incet de tot...mai ziceau fetele ceva dar nu am retinut exact...poate-ti mai zic ele pana maine.
fulguletz, asa am patit si eu cu alex...cred ca dupa vreo 3-4 zile mi-a venit laptic ca lumea...cat am stat in spital i-au dat lui alex supliment...dar cu liguritza nu cu biberonul...sper sa am si de data asta...ma bucur mult ca sunteti bine tu si davidutz.
ei...si acum fetele (otilia, cecilia, ioana-du, bobita si sper sa nu mai fi uitat pe cineva)"nenascutele" va multumesc mult pentru urari si sa dea Dumnezeu sa avem toate nasteri uasoare si bb-ei sanatosi si sa ne refacem cat mai rapid...hai ca mai avem putin si o sa ne tinem si noi bbelasii in brate.
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, eu il sterg pe Paul la ochisori mereu cu ser fiziologic si comprese sterile dintr-o singura miscare din exterior catre interiorul ochisorului, iar daca nu s-aluat bine din prima folosesti alta compresa sterlia inmuiata in ser fiziologic...eu ii mai pun si lapte in ichisori ca ii curg...pediatra mi-a mai dat pe reteta si picaturi , dar deocamdata nu i le-am dat, vreau sa o continui cu lapticul...nu sunt de acord sa-i pun picaturi in ochi , am un fix al meu...probabil de la faptul ca mie mi s-a tot pus picaturi de-alungul vietii si m-am saturat si nu mi-a placut niciodata ideea!
Buricelul eu i l-am sters la inceput cu alcool alb, apoi dupa ce i-a cazut l-am sters cu spirt, si e ok...ce iese din buric e sange, care se usuca si trebuie indepartat.
ADRIANA, sotul nu te ajuta???? Iti urez multa rabdare si putere sa rezisti, dar eu stiu ca esti putrenica si vei reusi sa- impaci pe amandoi, chiar daca Tudorel e mai nervos, aici te inteleg, si al meu are accese de furie, mai ales cand scapa tzatza din guritza, face un scandal...se enerveaza si apoi chiar cu tzatza in gura greu se opreste din plans!!! Te pupic dulce si mai intra sa ne spui ce faci! Si totusi te sfatuiesc sa soliciti un ajutor din partea cuiva, o ruda mai apropiata, o prietena, nu sta singura....

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput