Mamici de noiembrie - decembrie 2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetele ...m-am intors!
nascutelor: sa va traiasca plozii si sa fie sanatosi !
nenascutelor: nastere usoare si refaceri usoare!

Nu prea am mai apucat sa citesc ce ati mai scris dar mi-ati lipsit tare mult..
de miercuri suntem pe acasa dar nu am apucat sa va scriu..de! s-au dus vremurile de timp pierdut...
despre noi: am avut parte de o refacere deloc usoara...cu doua zile de cosmar dupa operatie..
David , oracaitor si puardel, alias Fat Frumusel e un scump si desi ne luptam cu colici si alte alea, e un cumintel. Doarme singurel in camera lui si se trezeste doar o singura data pe noapte..

povestea nasterii ? poate am sa o scriu , cu toate ca nu este deloc una palpitanta si nici sa imping sau sa tip nu a trebuit..ce sa mai zic de dop..ca de data asta mi-a scapat fara sa-l vaz

mey , monica, da tu tot nenescuta esti mey? o sa fii veterana la nenascute..

mamica de oracaila David poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

P.S. am pozici noi...

mamica de oracaila David poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Salutare dragelor! Eu sunt putin pe fuga si putin DISPERATA. De vineri mama mea a trebuit sa plece o saptamana acasa si asa ca sunt SINGURA CU 2 BEBELASI!!! Sa-mi tineti pumnii ca sa nu-mi iasa peri albi. Trebuie sa intru pe forumul cu mamicile de gemeni sa vad cum procedez cand se trezesc amandoi odata si le este foame la amandoi.

Mie mi-a dat doctora VI SOL sau cam asa ceva: ceva calciu si un complex de B-uri. I-am zis ca uneori mi se pare ca, mai ales Tudor are accese de nervi...sau nu stiu eu ce or fi de se manifesta el asa nervos. Voi ziceti ca nu e cazul sa infundam bebeii cu prea multe mredicamente si vitamine?

Bine ai revenit FELIS. Si la mine curge laptele...nu pot sta fara tampoane nici o clipa.
Si eu patesc asa cu Tudor: plange, se agita si nu vrea sa ia sanul, sau daca il ia trage de el de-mi dau lacrimile. Se linisteste el intr-o vreme, din cauza asta cica mi-a dat siropul acela. Eu am pompa de san tip seringa de la BABY NOVA, IN JUR DE 200000 lei si sunt multumita.

MONA felicitari pentru bebelasul tau si pt. puterea ta.

Adriana si gemenusii: BIANCA si TUDOR pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FOR2NITY, ai dreptate, mai bine astept pana la urmatorul consult la doc. sa vad ce-mi zice vis-a-vis de crema pt. vergeturi! Mersi de raspuns!
FETELE, ia ziceti ce coafor imi recomandati????
OTILIA, NASTERE USOARA!!! Sa-ti dea Dumnezeu fetita mancacioasa rau de sa-ti mearga fulgii!!! . Recuperarea a fost crunta in primele doua zile, acum zburd....destul de mult, ca nu vezi, deja ma oftic ca nu dau jos burtica!!!! Ma dispera, vreau sa redevin supla!!!
O sa scriu si eu povestea nasterii cand o sa am timp, promit!!!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

buna fetelor, am intrat sa va zic ca a nascut anne mary pe teodor. amanunte nu am dar mi a zis ca in curand va intra sa ne dea amanunte.
vivi si victor de o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fulguletz, bine ati venit acasa ! sa-ti traiasca davidutz cel cumintel...auzi tu...sa se trezeasca o singura data pe noapte baiatul cuminte. nu ne-ai zis...ai laptic pentru bb mic?
toate cele bune si multa sanatate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ANNE-MARY, SA-TI TRAIASCA BAIATUL, SA FIE SANATOS, MANCACIOS SI SOMNOROS.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Monica , dupa cum vad nu am mai ramas prea multe nenascute...vad ca Anne Mary a nascut mai repejor....oricum mai avem un pic pana la DPN dar la mine nici un semn inca....Tu trebuie sa astepti cumintica pana joi cand o sa-ti tii bebelina in brate..iti doresc de pe-acuma nastere usoara, un bebe sanatos si tie refacere usoara.

Anne Mary sa-ti traiasca bebelul si tie refacere usoara si sa fiti sanatosi amandoi.

Cici si Alexia din burtica
sapt 40-a,DPN 18 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cum Monica nasti joi? Parca la Municipal nu? Oricum nastere si refacere usoara! Si eu sper ca in we viitor sa am un copilas in brate!

Otilia, DPN 9 Decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza mersi de urari. De coafor nu stiu ce sa-ti spun. Noi stam de un an in Pantelimon, m-am tuns de curand cred ca asa cum vrei si tu in scari. Mie mi-a placut si nu m-a costat decat 100 000 mii cu tot cu bacsis. De obicei mergeam la Moreni, o cunosc pe tipa care are coafor pe HCC. Eu zic sa mai incerci pe langa tine, poate ai noroc!

Otilia, DPN 9 Decembrie

Mergi la inceput