Mamici de noiembrie - decembrie 2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Neata fetelor!
Andreea, saracuta de tine ! Inca nu imi dau prea bine seama prin ce treci, dar imi imaginez oarecum! Hai, fii barbata, ia sa vezi tu cum trec toate !
Dragele mele, azi am mers la control, si in sfarsit AM COLUL DESCHIS !!!! Stiu ca poate sa nu insemne mare lucru, dar...e un pas inainte, nu? Dar hai sa va spun ce ma ingrijoreaza un pic. Cand am ajuns acasa mi-am zarit tamponul zilnic plin de sange. E inchis la culoare si nu ma doare nimic. Ce sa fie? Medicul meu e in operatie acum, iar daca nu se opreste sangerarea il voi suna mai tarzior un pic. Voi aveti idee ce poate sa fie ?????

Ioana si Bianca pui
in sapt 40 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

ioana_du, nu intra in panica dar eu ti-as spune sa mergi la spital.Cand am mers eu la spital la control, fara dureri mari, m-a controlat pe masa iar pe cand m-am dat jos, sangeram.Nasterea a inceput a zis dr. Iti tin pumnii, ai grija de tine. Daca e sa fie, iti urez nastere usoara. M-am emotionat.

eu si printesa mea http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

quote:
Originally posted by Mona_B

Fetelor, bebeii vostri sughit des dupa mese?Al meu sughite zdravan si dupa laptic si dupa ceai-i-l dam intre mese, incalzit fireste!
Altceva:le-ati facut voi program bebeilor de masa ori ii hraniti la cerere, atunci cand se-agita?Vlad se anunta flamand cand isi suge pumnisorii si maraie, suge cam din doua in doua ore zdravan apoi adoarme destul de greu, cand il pun in patut se agita si plange, il pun din nou la san si iar suge, pana adoarme, cel putin asa cred eu...ca in patut iar se trezeste si uite-asa ma darama fizic si nervos!

Mona_B eu o alaptez la cerere, dar nu mai devreme de 2 ore ca sa nu-i fermenteze lapticul in stomacel. Cit despre sughit si a mea sughite destul de des.Am incercat cu lamiie,dar nu merge ca ii place.

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu bebelusa mea caci de cind cu colicile m-a capiat. La fiecare trezire dureaza citeva ore pina adoarme, timp in care plinge, mai bine zis urla.
Bebeii vostri stau trezi fara sa plinga, ca a mea plinge in continuu.O fi normal asa?

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor,
eu sunt tot aici pe baricade, m-am cosmetizat a 1000 a oara si ma pregatesc pentru 16, am zis ca maine sa nu am nimic de facut sa nu ma obosesc prea tare.
in afara de faptul ca am picioarele cam umflatzele, nu am nici un discomfort sau semn...ca as naste.
ioana, eu zic sa-ti suni dr...daca nu cumva ai facut-o deja...multa bafta si nastere usoara.
va pup si mai vorbim

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

quote:
Originally posted by andreap

Buna seara fetelor!Raportez cu respect:SUNT PRIMA MAMICA DIN "CLANUL"NOSTRU CARE CLACHEAZA NERVOS.Sunt cu nervii la pamant,am tipat la tatal meu,la copil,desi incerc sa ma controlez,dar azi de la 6.30 si pana la 20(cu exceptia orelor de afara cand a dormit)am stat cu ea in brate si nu a dormit decat poate 1 ora (adunat de azi dimineata).Si o legan non-stop si plange,uneori mai tare,alteori de rasfat..Nu stiu ce are,ma scoate din minti;inteleg cand plange de burtica,se vede,dar in rest....mi-au bagat in cap ca nu am lapte,ca nu se satura.Poate asa e,maine merg sa o cantaresc;daca nu a luat in greutate,o trec pe lapte praf.Uneori mananca si din ora in ora....Si uneori o surprind doar "molfaind",fara sa traga.Oare am eu lapte si ea e lenesa?Cat trebuie sa manace la o masa(in grame)?
Ce sa mai zic?Sunt cu nervii prastie;azi am mancat prima oara la 17,cand a venoit al meu acasa;cum sa fac lapte?
Andreea si Maria galagia(7.11.2004)

Andreap sa stii ca si eu sint de multe ori cu nervii la pamint. De cind cu colicii ma face prastie si pe mine. Adoarme f greu-in mai mult de o ora timp in care urla aproape continuu. Dar ce e mai grav ca de multe ori am senzatia ca nu o doare nimic si plinge de plictiseala si atunci ma enervez rau de tot.
Imi tot spun ca trebuie sa am rabdare;numar zilele si oftez usurata cind vad ca a mai trecut o zi. A mea o sa faca 2 luni miercurea viitoare si ma gindesc ca poate o sa se mai rareasca crizele de colici, iar de la 3luni sa dispara complet.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Multumesc mult For2nity, Monica ! Din pacate...alarma falsa! S-a oprit sangerarea de tot. Si eu, care ma gandeam ca ...gata...vine bebe! Asta e, inseamna ca imi mai trebuie un pic de rabdare !
Pupici.

Ioana si Bianca pui
in sapt 40 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AM SI EU O INTREBARE: MI-am laut vopsea...se prinde daca am lohii? E ca la ciclu de am sanse sa raman "cu buza umflata"? Pliiiiiiz, am dar bani grei pe vopsea si vreau sa stiu daca stie cine sa fie vreo problema.....va pup;
Azi vine pentru a doua oara asistenta in vizita, a zis ca tb. sa vina o data/ sapt. in prima luna...si la voi la fel?
Bebele meu s-a trezit azi-noapte de trei ori...m-a capiat....si l-am laut sa doarma cu mine...era asa de linistit, dar eu sunt ofticata ca nu vreau sa-l invat cu mine in pat, asa ca, in noaptea asta va dormi la el in patut.
GAMDACICO, ia copchilul si urmeaza exemplul Roserbitzei, fugi la spital cu el!!!
ROSERB, bine ca ai scapat!! Sa va ajute Dumnezeu!!!
MICHE, sa-ti traiasca barbatzelul, esti norocoasa ca nu plange...al meu face 13-14 cand il apuca crizele de colici...
Va pup, ma apuc de curatenie ca vine asistenta!!!
Sa-mi raspundeti si mie, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ma bucur sa ma alatur mamicilor de aici!
Eu am o fetica de o luna si o saptamana. Acum e o grasulie, de 4800gr, dar s-a nascut cu 3850gr si avea 51cm. Nici atunci nu era mica, dar a slabit saracuta destul de mult dupa, pentru ca nu am avut lapte si toti imi spuneau s-o alaptez fara sa-mi dea si un supliment in caz ca nu se satura. Dar si-a revenit! E o minune! Minunea lu'mama! Ziua ei va fi, de acum inainte, pe 5 noiembrie.
Am vazut ca multe aveti album. O sa incerc sa-mi fac si eu, si sa-mi spuneti atunci daca ma laud degeaba!

Cristina si, tumpilica lu'mamica, Damiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

onitza, eu nu mi-am vopsit parul dar l-am decolorat cu pudra si a iesit perfect.Si la mine a venit in fiecare saptamana, doctorita, ca locuieste mai aproape de mine, norocul meu.

eu si printesa mea http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetelor, am o mare problema:de la o vreme copilasul meu refuza sanul stang ma stradui sa-l fac sa-l accepte si degeaba, da din cap cu incapatanare, apuca putin si iar ii da drumul.A trebuit sa pompez laptele sa i-l dau.Ce sa fac sa-l determin sa suga si din stangul?Ati avut careva problema asta?Pleeease!
Mona

Mergi la inceput