Mamici de noiembrie - decembrie 2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

miria_cristina, bine ai venit.Fetita mea e din 6 nov, 3,850 kg 54 cm.

eu si printesa mea http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Mona_B
Altceva:le-ati facut voi program bebeilor de masa ori ii hraniti la cerere, atunci cand se-agita?Vlad se anunta flamand cand isi suge pumnisorii si maraie, suge cam din doua in doua ore zdravan apoi adoarme destul de greu, cand il pun in patut se agita si plange, il pun din nou la san si iar suge, pana adoarme, cel putin asa cred eu...ca in patut iar se trezeste si uite-asa ma darama fizic si nervos!

Mona, la mine mai functioneaza suzeta indesata pe gat ...
adicatelea: adoarme la san, il pun in patut, se trezeste si ar mai vrea sa suga un pic...si atunci incepem spectacolul : el ca ar da sa planga iar eu da-i cu suzeta indesata pe gat, el scuipa suzeta , eu da-i cu suzeta, el se enerveaza tare si iar scuipa suzeta si incepe sa planga si isi manaca camasutza si degetele...eu nu ma las si iar cu suzeta..pe care, poate, o accepta ..si trage din ea cu nervi si pana la urma adoarme...
daca faza asta nu tine , il las sa planga ceva timp pana se trezeste cum trebuie si sunt sigura ca daca il repun la san va papa bine..
(solutia asta mi-a zis-o doctorul)
Daca vezi ca in timpul alaptarii adoarme, gadila-l la talpile picioarelor, atinge-l pe nasuc si pe obraji etc..
Mie mi-a zis doctorul ca alaptarea sa nu dureze mai mult de 20 minute (eu incerc totusi la un maxim de 30 )...

de oracaila David (01.12.04)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONA, eu am patit asa: nu vroia sub nici o forma sanul stang, am fost disperata ca eu nu-mi luasem pompita, si mi se umflase rau sanul de lapte, ma dura cand incercam sa ma mulg manual, si am sunat-o si pe Roserbitza sa o interb ce pompita si-a luat, dar cand am auzit scorul, am zis nu se poate asa ceva, trebuie s suga, si-am sa-l fac sa suga; printre transpiratiile de rigoare , am reusit insistand, pur si simplu, mai intai il puneam la stangul , apoi la dreptul, deci...ideea e sa nu renunti, intelegi? Bafta...

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata , fetelor!
Eu patesc cu alaptatul acelasi lucru ca la Bianca: acum , cand domnul Mihnea e dornic sa suga ca lumea, nu mai am ce-i oferi mare lucru, mai ales dupa experimentul cu spitalul, cand aproape nu l-am alaptat deloc, din cauza conjuncturii.

Mihnea are 5,300 kg si 60 cm, s-a facut un lungan. A fost si pediatra sa-l vada si a zis ca e in regula cu plamanii, dar nu avem voie sa iesim afara inca doua saptamani de acum incolo, pana nu mai tuseste absolut deloc si nu e in regula total.Deci in concluzie o sa ma tampesc in casa , dar macar sa fie sanatosi, ca nu ma mai tin nervii in stilul asta.
Eu sunt zob de oboseala, azi-noapte am stat sa-l pazesc sa vad cum respira, mai ales ca dupa ce l-am adus acasa, de unde in spital a dormit foarte linistit, a tresarit incontinuu pana pe la 2 noaptea, de nu mai stiam ce-i cu el. Cred ca a fost stresat ieri ca l-au vazut vreo 5 doctori, imbraca-l, dezbraca-l si nu a apucat sa doarma ca lumea. Dupa 2 s-a mai linistit dar tot am stat cu ochii pe el just in case.

Gandacelule, ce mai face bebe mic? Sper ca e mai bine, si va reparati repede-repejor, iti doresc din suflet asta.

Atentie cu vizitele la bebelaci, eu am ajuns paranoica, pediatra mi-a zis ca suntem in plina epidemie de astfel de viroze si e bine sa limitam contactele pe cat posibil. O sa ajung o nebuna obsedata , dar asta e.

Fulguletzule, ce dragut e bebeul tau , nu m-am hotarat inca cu cine seamana

Roxana

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ROSEB bine v-ati intors.ma bucur ca MIHNEA si-a revenit.si noi am fost la doctor astazi caci am terminat medicamentele dar mucisorii tot sunt prezenti(si-au schimbat culoarea doar din verzui in alb) asa ca ne-a mai dat o serie de antibiotic si siropel.

FULGULETULE mai ce fatza de nemtuletz are DAVID.e tareeee scump

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Roserbitza, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva....Important e ca toate s-au terminat si sunteti bine...

Cristina, felicitari pentru gemenasele tale! sunt niste dulcele!

Monica, deci joi ai cezariana...pai pumni stransi pentru tine si refacere usoara! uf...ma apuca emotiile...

in alta ordine de idei..baietul meu a dormit de la 12 juma noaptea pana azi dimineta la 8 cand l-am trezit ca sa-l schimb.
De unde deduc : a mancat inainte de culcare foarte bine si nu i s-a mai facut foame si a fost tare obosit si epuizat dupa programul artistic de 2 ore datorat colicilor , pe care l-a avut inainte de culcare...
vi s-a intamplat si voua sa doarma atat de mult ?

de oracaila David (01.12.04)
poze

Mergi la inceput

MONA eu i-am facut programel micutului cu ajutorul ceiucului(baby calm 1 data pe zi) si acum parca are ceas ,se trezeste la 4 ore fix.cand sta treaz si ar vrea sa suga ii dau ceai.de cand bem ceaiul colicii au fugit si suntem linistiti cu totii(ptiu sa nu-l deochi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Mona_B

Fetelor, am o mare problema:de la o vreme copilasul meu refuza sanul stang ma stradui sa-l fac sa-l accepte si degeaba, da din cap cu incapatanare, apuca putin si iar ii da drumul.A trebuit sa pompez laptele sa i-l dau.Ce sa fac sa-l determin sa suga si din stangul?Ati avut careva problema asta?Pleeease!
Mona

MONA_B si eu aceesi problema dar cu sanul drept. Am reusit in schimb de ieri sa-i dau de 2 ori din el. Dar pt asta am gasit o pozitie mai ciudata pe care nu stiu s-o descriu, dar incerc: il pun pe marginea canapelei pe el si eu vin cu sanul desupra lui. E un mic razboi pana sa i-l bag in guritza, dar si la celalalt san este... Eu cand alaptez, zici ca fac dus asa curg apele de pe mine...

Felis si bb Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MONICA... stai ca eu am pierdut faza... Tu joi faci cezariana?... Pai atunci iti doresc operatie usoara, recuperare rapida si bb sanatos...
Sa ai parte de o operatie la fel de usoara ca a mea si de o recuperare la fel... Nu stiu daca am mai zis, dar dupa 13 ore de la operatie mergem singura... Ideea de a-mi vedea bebelul (si de a scapa de sonda, de ca sa nu recunosc) m-au facut sa ma ridic din pat...
Te pup si bafta multa!...

Felis si bb Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!

Mergi la inceput

eu pt ca nu mai faceam fatza cu leganatul am fost si i-am luat leagan electric micutului si am mai scapat.acum pot face si treaba.am pus si pozici cu noi in albumul bolfitza.

mai eu am o nedumerire:m-am uitat la duminica in familie si mi se pare mie sau Raduleasca a ramas cam plinuta dupa nastere?

Mergi la inceput