Greturi - fata sau baiat?
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
Am avut greturi doar 39 de saptamani 9apoi am nascut), in fiecare zi pe la 6 dimineata, iar arsurile la fel, dar e fetitaaa ![]()
![]()
![]()
Leoaicele Daria &
Giulia (16 august 2004)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099
lilic spune:
Eu am si fetita si baiat.In ambele sarcini mi-a fost rau dar la fata mai mult.Socrul meu care e ginecolog mi-a spus din timpul sarcinii in care mi-a fost mai rau ca e fetita, dar am crezut ca glumeste pentru ca el isi dorea f. mult o nepoata.Apoi am citit apoi pe net ca cercetatorii englezi au descoperit ca intr-adevar greturile sunt mai mari in timpul sarcinilor cu fete .Exista si o explicatie cum ca corpul mamei creeaza mai multa substanta care produce raul (nu mai stiu cum se numeste, s-a intamplat acum 3 ani)in cazul fatului de acelasi sex.Si la mine s-a adeverit.Acum nu stiu totusi cat de adevarat este.
Delia spune:
quote:
Originally posted by lilic
Eu am si fetita si baiat.In ambele sarcini mi-a fost rau dar la fata mai mult.Socrul meu care e ginecolog mi-a spus din timpul sarcinii in care mi-a fost mai rau ca e fetita, dar am crezut ca glumeste pentru ca el isi dorea f. mult o nepoata.Apoi am citit apoi pe net ca cercetatorii englezi au descoperit ca intr-adevar greturile sunt mai mari in timpul sarcinilor cu fete .Exista si o explicatie cum ca corpul mamei creeaza mai multa substanta care produce raul (nu mai stiu cum se numeste, s-a intamplat acum 3 ani)in cazul fatului de acelasi sex.Si la mine s-a adeverit.Acum nu stiu totusi cat de adevarat este.

Exista cumva posibilitatea unui link pentru acel articol?
Multumesc mult!
Delia si
Codrin
smmiha spune:
Eu am avut greturi si
in continuu pana la 12 saptamani, apoi s-au rarit foarte mult, si ....voi avea un baietel.
Nu stiu daca e vreo legatura intre cat de rau iti este si ce vei avea, pt ca am cunostinte care au baietei si le-a fost foarte rau toata sarcina.
Doamne ajuta sa fie cum iti doresti tu!
Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)
energy spune:
am avut greturi cumplite pana la 5 luni si am baiat. Nu cred ca are vreo legatura cu sexul, asta-i folclor curat
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
http://community.webshots.com/user/energy1602
adela20 spune:
Eu am un baietel, si nu am avut nici cea mai mica problema. Nu tu greturi, voma, pofte! Acum sunt in 20 de saptamani si mi-a fost tare rau la inceputul sarcinii, mai exact in primele 12 saptamani. Greata, voma, pofte...in fine, tot pachetul . Nu stiu inca ce este in burtica, voi afla la sfarsitul saptamanii. Sper insa sa fie fetita.
Adela
si Thomas 
Delia spune:
Va multumesc pentru mesaje si va doresc tuturor sa aveti parte de bebelusi sanatosi si cumintei!
Marea mea curiozitate este daca am sanse la a doua sarcina sa fie fetita, in conditiile in care la Codrin nici nu am simtit ca sunt insarcinata.
Va
dulce!
Delia si
Codrin
lilic spune:
Scuze pentru intarziere.Nu mai stiu adresa articolului ,l-am citit acum vreo trei ani,cred ca pe vreun site de copii englezesc dar nu mai tin minte.
babygirl spune:
eheheeee...caut si eu raspuns la intrebarea aceats deoarece eu inca nu stiu daca am fetita si baiat, dar sunt curioasa sa aflu. nu am greturi, nu vars, nu am pofte, dar mananc mult mai mult decat inainte si mai des. cand am vazut subiectul miam zis, gata, citesc si ma lamuresc. de fapt totul e hazard. nu m-ati lamurit. poate fi fetita, poate fi baiat. astept pana la echografia 3D din ianuarie ca sa ma conving. eu vroiam sa va intreb ce voi avea daca nu am greturi, dar vad ca variaza.
sarcinci usoare si prunci sanatosi sa avem!
cu drag
Adina / 14+ / Vladareanu- Elias
Shobo spune:
eu am avut doar greturi vreo 3-4 sapt. maxim citeva ore/zi, mai mult dupa amiaza) in sapt. 11,12,13,14 - habar n-am de ce asa tirziu, insa n-am vomat niciodata si avem
baietel
- o mindrete ce se va naste in jur de 15 febr. la anu'.
in rest o sarcina destul de usoara, ne cam omoara acum gingivita asta dar scapam noi cumva de ea.
pupici
Eu si bibisor sapt. 31
Dr. Tutunaru - ELIAS