Greturi - fata sau baiat?
Sunt tare curioasa sa stiu daca are vreo legatura cu sexul copilului.
Eu am un baietel si n-am avut nici un fel de greata cu el dar acum imi este rau mai tot timpul.
La voi cum a fost?
Delia si
Codrin
Raspunsuri
pd spune:
Eu n-am avut greturi deloc si nici pofte si am o fetita.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
spic de grau spune:
Eu am avut greturi aproape toata sarcina; pana aproape de luna a 5a vomam si de cate 8ori/zi..nu suportam nici un miros - si am o mandrete de baiat!
Auzisem si eu ca la fete ai greturi mult mai mari, zvon care m-a ingrozit
Luminita
si
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
alinkav spune:
Eu am avut greturi 3 luni, fara sa vomit si am un baietel!!!
Sarbatori Fericite!
alina si
Alex(22.11.2003)
poze cu Alex
adrianafedorca spune:
eu am avut greturi pana prin luna a 4 a , acum sunt in 20 de saptamani si inca ma mai deranjeaza unele mirosuri, si e o minune de baiat la mami in burtica
numai bine si sanatate
Adriana si bebelinul 20 saptamani
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
DianaR spune:
Eu am avut greturi pana la 5 luni fara sa vomit prea mult si acum am o minune de baiat.
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut 6 luni
Cornelia spune:
Eu am avut greturi pana la 6 luni cu Maria, iar acum am de la 6 sapt. greturi mult mai greu de suportat si am un baietel in burtica.
Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
otau spune:
Greturi si varsaturi in primele 4 luni. Nu suportam multe mirosuri. Acum imi era pofta de ceva, dupa 5 minute imi era o greata groaznica.
Am un baiat de toata frumusetea.
Aurora, mami lui Vladut (6 ani)
Viktoria spune:
Eu am avut la amindoua sarcinile greturi si varsaturi in primele 3 luni. Nu suportam la inceput mirosul de prajit. Am o fetita si daca Dumnezeu vrea in Februarie anul viitor voi naste un baietel.
bits spune:
si eu am avut niste greturi cumplite pana in luna a 5-a si am o mandrete de baiat,asa ca nu are nici o legatura grata cu sexul.multa sanatate si sarcina usoara!
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
Delia spune:
Observ ca balanta inclina oarecum la baietei.
Multi
si bebelusi sanatosi tuturor!
Delia si
Codrin