Greturi - fata sau baiat?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonnete spune:

Eu am avut greturi pana la 15 sapt si mi-a fost fff rau si am vomat mult 4-5 ori /zi si la echo a iesit o mandrete de baietel

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Salutari, burtici!

Eu nu am avut absolut deloc greturi si nu am nici pofte, iar la ultima ecografie(12 saptamani) mi s-a spus ca este fetita.Maine merg iarasi la ecografie(23 saptamani) unde mi se va confirma probabil daca este asa cum mi-au spus la 12 saptamani sau nu.

Clio si bebelusa de 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna
Mie mi-a fost foarte somn(mai imi e somn, dar nu asa rau) nu am avut greturi decat putin, nu am vomitat deloc.Mama mea spune ca seman cu ea ,nici ea nu a vomitat si are 3 fete.Sunt tare curioasa daca e se adevereste sau nu chestia cu baietel daca nu vomiti,respectiv fetita daca da. Noi am vrea fetita, dar nu e cine stie ce daca e baietel atata vreme cat e sanatos(oasa).Cine afla ce are la eco sa spuna,promit ca va anunt si eu cand aflu.Merg la dr pe 24 ian si o sa fac iar eco.

de la cu bebe de aproape 14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Emaaimee, eu nu am varsat deloc, iar greturile de inceput de sarcina au constat de fapt in "nesuportarea" anumitor mirosuri de alimente sau de anumite sapunuri si au trecut repede. Urmeaza sa nasc o fetita in foarte scurt timp. Deci nu se potriveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mersi Leta,

Nici eu nu am varsat si la fel ca tine nu am suportat anumite mirosuri de cosmetice,alimente.Si in continuare parca am simtul olfactiv mai ascutit.

Mergi la inceput