Eu am avut greturi pana la 15 sapt si mi-a fost fff rau si am vomat mult 4-5 ori /zi si la echo a iesit o mandrete de baietel
pupici
Salutari, burtici!
Eu nu am avut absolut deloc greturi si nu am nici pofte, iar la ultima ecografie(12 saptamani) mi s-a spus ca este fetita.Maine merg iarasi la ecografie(23 saptamani) unde mi se va confirma probabil daca este asa cum mi-au spus la 12 saptamani sau nu.
Clio si bebelusa de 23 saptamani
Buna
Mie mi-a fost foarte somn(mai imi e somn, dar nu asa rau) nu am avut greturi decat putin, nu am vomitat deloc.Mama mea spune ca seman cu ea ,nici ea nu a vomitat si are 3 fete.Sunt tare curioasa daca e se adevereste sau nu chestia cu baietel daca nu vomiti,respectiv fetita daca da. Noi am vrea fetita, dar nu e cine stie ce daca e baietel atata vreme cat e sanatos(oasa).Cine afla ce are la eco sa spuna,promit ca va anunt si eu cand aflu.Merg la dr pe 24 ian si o sa fac iar eco.
de la
cu bebe de aproape 14 sapt
Emaaimee, eu nu am varsat deloc, iar greturile de inceput de sarcina au constat de fapt in "nesuportarea" anumitor mirosuri de alimente sau de anumite sapunuri si au trecut repede. Urmeaza sa nasc o fetita in foarte scurt timp. Deci nu se potriveste.
Mersi Leta,
Nici eu nu am varsat si la fel ca tine nu am suportat anumite mirosuri de cosmetice,alimente.Si in continuare parca am simtul olfactiv mai ascutit.![]()
![]()