Restituirea impozitului pt. CIC 2003

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns driada spune:

Va rog sa-mi trimiteti si mie un model de FF1 rectificativa ...sau care rubrici nu se mai completeaza si care da. Se poate ca din cauza nedepunerii FF1 rectificative sa nu fie virati banii din septembrie incoace?(pt mine sau emis ordinele de incasare tot pe 3-4 luni)
Contributia pentru sanatate se plateste acum pt indemnizatie pt crestere copil pana la 2 ani?

Va multumesc anticipat,
Dri

Mergi la inceput

Va rog sa-mi trimiteti si mie un model de FF1 rectificativa ...sau care rubrici nu se mai completeaza si care da. Se poate ca din cauza nedepunerii FF1 rectificative sa nu fie virati banii din septembrie incoace?(pt mine sau emis ordinele de incasare tot pe 3-4 luni)
Contributia pentru sanatate se plateste acum pt indemnizatie pt crestere copil pana la 2 ani?

Va multumesc anticipat,
Dri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Avand in vedere ca nu am un scanner la dispozitie,ma ofer sa va trimit poza (2 la nr.)la FF rectificata,daca va ajuta cu ceva.

Dri astept o adresa de mail ca sa-ti trimit!Daca vrei poti sa mi-o dai printr-un PM.

Mergi la inceput

Multumesc Cary,ti-am scris in PM.

Dri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HoriaTo spune:

Cary, spune-mi te rog cum sa facem sa primesc si eu un model de f.f. rectificata. Am incercat sa-ti trimit un m.p. dar nu am reusit. mersi mult

Mergi la inceput

Incearca te rog sa-mi trimiti un PM cu adresa ta de mail,ca sa stiu unde sa trimit pozele.Am mai primit PM-uri asa ca problema este la tine!!!

Pozele sunt destul de mari,nu se pot pune pe site,dar daca cineva se ofera sa ma ajute,atunci i le pot trimite si sa fie prelucrare astfel incat sa apara aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

marius@rdsor.ro

Incercam si cu pozele.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si eu tot cu pozele merg la firma, sa inteleaga o data cum trebuie facuta fisa...
Merci Cary

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Am trimis pozele la adresa indicata!
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Aveti fisele rectificate la mine pe site in pagini comerciale. Daca doriti imaginea marita click pe poze. Daca sunt neclaritati - semnalizati.
Adresa este cea de mai jos, butonul este cel de sus. Nu uitati sa ii multumiti lui Cary.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput