Restituirea impozitului pt. CIC 2003
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Asa este foarte multe persoane au avut noroc din 2001 incoace, aici in legislative......foarte multe. Acum stau si ma gandesc ca sunt 4 ani si devine incet incet ...istorie. Imbatranesc si eu pe aici!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Cary spune:
Marius sper ca nu te gandesti DEJA la pensie!!!
Am despus si eu FF rectif.in decembrie 2004,azi am fost la Adm si ce credeti:
-1.mi-au spus ca SC trebuie sa-mi dea impoz pe 2003(caci ea mi la retinut),deci m-am dus la birou am facut cerere catre DG si la urmatoarea lichidare SPER sa se rezolve,ce conteaza cine da bani,important este sa ajunga la mine!
-2.pentru luna cand am luat indemn de la Casa de pensii,primesc bani de la Adm,DAR nu vor sa ma planifice CA NU AM DEPUS decla.pe venit in 2001??!!
De cand e legea retroactiva????Ce! se depunea decl.pe venit in 2001???
Daca am o singura FF,ce declaratie vor cei de la Adm???
Cui trebuie sa ma adresez???
Multumesc frumos.
vlada spune:
quote:
Originally posted by Aalina
Nicoleta nu am mai facut nimic. O sa ii duc o noua cerere in care sa ii cer sa imi refaca fisa si o sa ii duc si o fisa ca exemplu. O sa ii anexez si contractul facut cu Casa de Pensii. Dar de data asta o sa ma adresez conducerii si nu directiei economice. Sa se lamureasca ei.
poze cu Dorian
De unde fisa ca exemplu ? Ca tare m-ar ajuta si pe mine...ca se tot fac ca nu inteleg...
Merci frumos
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
Draga Andreea avand in vedere ca stai atat de aproape de mine,ne putem intalni sa ti-o dau pe a mea ca model,asta in cazul in care contabila voastra se descurca!!!sa elaboreze si ea una.
Astept un PM.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aalina/Aalina.jpg)
Aalina spune:
Cary m-ai dezumflat. Inseamna ca nu ma duc maine cu cererea la firma, daca asta ti-au spus tie de la Finate. Pentru ca mie de la firma mi-a spus clar ca nu imi da nici un ban. Speranta mea era sa imi faca fisa si sa imi dea Finantele. O sa merg la finante sa le intreb pe tipele de acolo inca o data ce si cum se poate face in cazul meu ....offff.
poze cu Dorian
Cary spune:
Alina nu te lasa,dute la finante si i-a legatura cu o inspectoare,poate te programeaza intr-o audienta,unde stati pe indelete de vorba si se rezolva situatia.
Succes!
Stai sa vad ce se mai petrece la urmatoarea lichidare,apoi mai vorbim.
vlada spune:
Cary - merci mult, esti o dulce ! Incerc intai la Adm. Financiara asa, ca poate se rezolva totusi, si in cel mai rau caz o sa apelez la tine. N-as vrea sa te deranjez inutil...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
Azi am fost din nou la Adm.Fin.am depus o copie dupa FF pe 2001,o declaratie pe venit pt.anul 2001,o achitare de amenda de 50.000lei si m-au programat sa ridic banii(pe care i-a retinut Casa de pensii)de la TREZORERIA sector 6,pe data de 25 februarie.
Asa ca mai am de asteptat pana la acea data.
O sa revin cu povestea,dupa lichidare,in caz ca nu se rezolva cu restul impozitului.
Succes tuturor!
Cary spune:
Am revenit!
Ducandu-ma la Adm.Fin.d-na inspectoare se uita pe FF rectificat si SUS in coltul din dreapta scrie:
Rectificat :DA
Regularizat:DA
Atunci imi spune ca SC trebuie sa-mi dea acest impozit pe care mi ia oprit in mod eronat in anul 2003,asa ca acum la lichidare mi s-au dat acesti bani.
Succes tuturor si multa rabdare!
vlada spune:
Felicitari Cary pt. reusita si...spor la cumparaturi !
Saptamana asta mai face si sotul o incercare la Adm. Financiara...sper sa revin si eu cu vesti bune...
Andreea si Vlad
Iubirea mea