Restituirea impozitului pt. CIC 2003

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asa este foarte multe persoane au avut noroc din 2001 incoace, aici in legislative......foarte multe. Acum stau si ma gandesc ca sunt 4 ani si devine incet incet ...istorie. Imbatranesc si eu pe aici!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Marius sper ca nu te gandesti DEJA la pensie!!!

Am despus si eu FF rectif.in decembrie 2004,azi am fost la Adm si ce credeti:
-1.mi-au spus ca SC trebuie sa-mi dea impoz pe 2003(caci ea mi la retinut),deci m-am dus la birou am facut cerere catre DG si la urmatoarea lichidare SPER sa se rezolve,ce conteaza cine da bani,important este sa ajunga la mine!
-2.pentru luna cand am luat indemn de la Casa de pensii,primesc bani de la Adm,DAR nu vor sa ma planifice CA NU AM DEPUS decla.pe venit in 2001??!!
De cand e legea retroactiva????Ce! se depunea decl.pe venit in 2001???
Daca am o singura FF,ce declaratie vor cei de la Adm???

Cui trebuie sa ma adresez???

Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

quote:
Originally posted by Aalina

Nicoleta nu am mai facut nimic. O sa ii duc o noua cerere in care sa ii cer sa imi refaca fisa si o sa ii duc si o fisa ca exemplu. O sa ii anexez si contractul facut cu Casa de Pensii. Dar de data asta o sa ma adresez conducerii si nu directiei economice. Sa se lamureasca ei.

poze cu Dorian

De unde fisa ca exemplu ? Ca tare m-ar ajuta si pe mine...ca se tot fac ca nu inteleg...
Merci frumos

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Draga Andreea avand in vedere ca stai atat de aproape de mine,ne putem intalni sa ti-o dau pe a mea ca model,asta in cazul in care contabila voastra se descurca!!!sa elaboreze si ea una.
Astept un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cary m-ai dezumflat. Inseamna ca nu ma duc maine cu cererea la firma, daca asta ti-au spus tie de la Finate. Pentru ca mie de la firma mi-a spus clar ca nu imi da nici un ban. Speranta mea era sa imi faca fisa si sa imi dea Finantele. O sa merg la finante sa le intreb pe tipele de acolo inca o data ce si cum se poate face in cazul meu ....offff.

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Alina nu te lasa,dute la finante si i-a legatura cu o inspectoare,poate te programeaza intr-o audienta,unde stati pe indelete de vorba si se rezolva situatia.

Succes!

Stai sa vad ce se mai petrece la urmatoarea lichidare,apoi mai vorbim.

Mergi la inceput

Cary - merci mult, esti o dulce ! Incerc intai la Adm. Financiara asa, ca poate se rezolva totusi, si in cel mai rau caz o sa apelez la tine. N-as vrea sa te deranjez inutil...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Azi am fost din nou la Adm.Fin.am depus o copie dupa FF pe 2001,o declaratie pe venit pt.anul 2001,o achitare de amenda de 50.000lei si m-au programat sa ridic banii(pe care i-a retinut Casa de pensii)de la TREZORERIA sector 6,pe data de 25 februarie.
Asa ca mai am de asteptat pana la acea data.

O sa revin cu povestea,dupa lichidare,in caz ca nu se rezolva cu restul impozitului.

Succes tuturor!

Mergi la inceput

Am revenit!

Ducandu-ma la Adm.Fin.d-na inspectoare se uita pe FF rectificat si SUS in coltul din dreapta scrie:
Rectificat :DA
Regularizat:DA

Atunci imi spune ca SC trebuie sa-mi dea acest impozit pe care mi ia oprit in mod eronat in anul 2003,asa ca acum la lichidare mi s-au dat acesti bani.

Succes tuturor si multa rabdare!

Mergi la inceput

Felicitari Cary pt. reusita si...spor la cumparaturi !
Saptamana asta mai face si sotul o incercare la Adm. Financiara...sper sa revin si eu cu vesti bune...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput