Mamici de martie-aprilie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
an-k spune:
sibip, mie dr cand am fost racita bine, adica weekendul asta, mi-a dat strepsils cu vit C, ma simt mult mai bine acum, slava Domnului dar am avut o saptamana
, marti m-am oparit la mana, joi am luat gripa, si duminica ni s-a stricat masina- da bine de tot ca trebuie schimbat motorul sau cam asa ceva
, oricum speram tot raul spre bine![]()
si mai am o problema la mine bb misca, mai mult in partea de jos, iar mie mi se pare mult prea jos ... la voi cum misca?
anca DNP21martie
Ana71 spune:
Anca si mie mi se pare ca bebe, in cea mai mare parte a timpului misca foarte jos. Si burta de altfel e cam joasa (spre deosebire de prima sarcina). Aseara pentru prima data am experimentat niste lovituri mai aproape de stomac. Abia astept sa merg la ecografie sa vad cum e pozitionat. Ginecologul nu a parut prea ingrijorat cand i-am spus de asta. A spus ca mai vorbim dupa ce vin de la eco.
Ana (saptamana 28, DPN 8 martie 2005)
sibip spune:
Uf racelile astea... Si prindem un intreg sezon! Eu sint disperata, de vreo doi ani fac cite 5-6 pe an, toate cu febra si cu stat acasa. In rest, nasul imi curge non-stop si am dat vina pe alergii. Mi-am facut analize, exudat etc., se pare ca ... asa sint eu! Sper sa nu aiba de suferit bebe ca n-am sa mi-o iert niciodata.
Si eu il simt pe bebe tot foarte jos - dar eu am dpn abia la sfirsitul lui aprilie! Iar cind dorm de ex. mai mult pe-o parte, mi s-a intimplat sa ma trezesc cu toata burta "alunecata" in partea respectiva de parca aveam o galusca.
Am auzit azi una buna (desi tardiv din pacate): cica angajatorul trebuie sa anunte la fortele de munca faptul ca esti insarcinata, si astia or sa vina in control. Printre altele, vor verifica daca ai canapea la birou pt. ca trebuie sa faci pauze si sa stai intinsa!!! Mi-ar prinde bine asa ceva (+ perna si plapuma), dar sa nu fie in hol ci intr-un loc linistit. S-o vedem si pe asta! 
La voi au fost in control???
(PS - pe medicul de medicina muncii trebuia sa-l anunt chiar eu, dar nu m-am invrednicit; oricum nu m-as fi calificat la risc maternal, ca stau la birou toata ziua. dar o salteluta ceva mi-ar prinde chiar bine!)
adrianafedorca spune:
coral multam mult pentru carucior, imi place tare mult cum arat cu carucior albastru
fetelor si eu tot jos simt miscarile bebelinului, ieri cand am fost la eco bebe era cu capul sus spre stanga, deci piciorusele jos, banuiesc ca de aia simt miscarile mai mult pe jos, am simtit si mai sus dar mai rar, si am impresia ca burtica e cam jos dar am intrbat dr si mi-a spus ca asa e acum se ridica mai incolo, deci e normal, nu va mai faceti griji, dar intrbati si dr ginecolog ca sa stati mai linistite
Adriana si bebelinul 19 +
DPN 29 Aprilie
Dr Laura Dracea - Giulesti
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
Lorelai spune:
buna fetelor. ce m-as intilni si eu cu voi dar e cam scump avionul
. felicitari fetelor car au aflat sexul bebelusilor.
noi am fost la doctor ieri si la eco vineri. bebelacele sint bine, au mai crescut un pic si eu am mai pus 2 kg in ultimele 2 saptamni. in total cam 10kg pina acum. eu zic ca e bine avind in vedere ca sint doi bebei. misca tot timpul. aseara au facut niste tumbe amindoua de ziceai ca vor sa iasa din burta. sint ambele bebelace pozitionate transvers si cred ca se intorceau cu capul dintr-o parte in alta.
nu va faceti griji ca misca bebe jos, e normal, asa mi-a spus doctorul. isi gaseste si el loc comfortabil in burtica si da din ce poate.
eu de gripa am scapat pina acum, sper sa nu racesc de acum incolo. voi merge insa la dermatolog pt ca mi-au aparut pe piele niste pete mici si rosii. data trecuta doctorul a zis ca e normal, sint de la estrogen. doctorul pe care l-am vazut ieri (eu merg la o clinica cu 4 doctori si ii vad pe rind) a zis ca nu a mai vazut asa ceva si ca sa merg sa vad ce e cu ele. nu ma maninca numai ca arata rau. sper sa nu fie nimic grav. a mai patit cineva asa ceva?
peste 2 saptamini fac si testul de diabet de sarcina si inca un eco. nu cred sa fie probleme, pt ca nu m-am dat in barci cu mincarea, dar nu se stie niciodata.
pupici,
Lorelai DPN 21 Martie
clio spune:
Sibip, si eu am patit-o rau de tot cu raceala asta nenorocita!!!!Am avut febra (chiar pe 1 dec), m-am ambitionat sa nu iau antibiotic sa nu-i fac rau bebelusei(chiar daca dr. ginecolog imi recomandase sa iau), am dus-o asa pe picioare vreo cinci zile, dupa care iar febra, sunat iarasi dr ginecolog care m-a certat ca n-am facut ce imi recomandase din start, pentru ca in cele din urma sa ajung la ORL cu o faringita cronica...am ajuns la ampicilina in final, chiar nu am avut incotro...Sper ca bebelusa sa nu pateasca nimic!!!
Mie mi-a recomandat orl-istul Tantum Verde pentru gat si de asemenea Vibrocyl pentru nas!!!Abia astazi a fost prima zi in care mi-am simtit gatul ok.
Clio si bebelusa de 22 saptamani
clio spune:
Fetelor,
In legatura cu greutatea eu sunt ingrozita pentru ca desi sunt in saptamana 22 am luat doar 4 kgs.Credeti ca este normal?Abia...abia a inceput si burtica sa ia contur.Toata ziua ma umflu in pene sa-mi arat si eu burtica si in momentul in care spun ca sunt insarcinata toti ma intreaba:"Da?????!!!!Esti insarcinata????!!!!" Si sincer va spun ca sunt tare dezamagita, aproape ca o simt ca pe o frustrare...
Clio
DPN 16 aprilie
Lorelai spune:
quote:clio, stai linistita ca esti ok. 4kg e suficient pt 5 luni. o sa iei in greutate mai tirziu. eu ce sa mai zic ca am o burta de zici ca nasc miine si sint abia in sapt 26.
Originally posted by clio
In legatura cu greutatea eu sunt ingrozita pentru ca desi sunt in saptamana 22 am luat doar 4 kgs.Credeti ca este normal?
Lorelai
Theodora spune:
quote:
Originally posted by Lorelai
buna fetelor. ce m-as intilni si eu cu voi dar e cam scump avionul. felicitari fetelor car au aflat sexul bebelusilor.
noi am fost la doctor ieri si la eco vineri. bebelacele sint bine, au mai crescut un pic si eu am mai pus 2 kg in ultimele 2 saptamni. in total cam 10kg pina acum. eu zic ca e bine avind in vedere ca sint doi bebei. misca tot timpul. aseara au facut niste tumbe amindoua de ziceai ca vor sa iasa din burta. sint ambele bebelace pozitionate transvers si cred ca se intorceau cu capul dintr-o parte in alta.
nu va faceti griji ca misca bebe jos, e normal, asa mi-a spus doctorul. isi gaseste si el loc comfortabil in burtica si da din ce poate.
eu de gripa am scapat pina acum, sper sa nu racesc de acum incolo. voi merge insa la dermatolog pt ca mi-au aparut pe piele niste pete mici si rosii. data trecuta doctorul a zis ca e normal, sint de la estrogen. doctorul pe care l-am vazut ieri (eu merg la o clinica cu 4 doctori si ii vad pe rind) a zis ca nu a mai vazut asa ceva si ca sa merg sa vad ce e cu ele. nu ma maninca numai ca arata rau. sper sa nu fie nimic grav. a mai patit cineva asa ceva?
peste 2 saptamini fac si testul de diabet de sarcina si inca un eco. nu cred sa fie probleme, pt ca nu m-am dat in barci cu mincarea, dar nu se stie niciodata.
pupici,
Lorelai DPN 21 Martie
Ah,Lorelai de ce imi aduci aminte!!!
Ce sentiment inexplicabil era atunci cind jucau bebeii fotbal(sau alt sport,inca nu sint sigura!!!) in burtica!
Enjoy it in continuare,e fantastic!
Cit despre testul cu diabetul,e tare dulce!
Eu l-am facut de doua ori,a doua oara beam la fiecare ora cite un pahar din ala dulce si-mi venea sa il dau afara,nu ai voie sa bei apa dupa si parca sta in git!Am baut 5 pahare in ziua aceea(sau 4? nu-mi amintesc exact!)
Asta doar in cazul,ca al meu,in care se pare ca ai avea o inclinare catre diabet,daca nu,bei un singur pahar si pleci acasa!
Succes si astept vesti!
POZELE NOASTRE:
aici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII 
POZE NOI si
FOARTE NOI,04.dec.2004
KALA CHRISTUGHENA!
Theodora,Alexandros & Yannis