Mamici de martie-aprilie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clio spune:

quote:
Originally posted by an-k

la multi ani clio!!!!!!!!!!!

sanatate multa si noroc, si un bb asa cum ti-l doresti

anca DNP21martie

Multumesc mult,an-k!!!!Si tu sa ai parte de un bb exact asa cum ai visat!!!!!

Clio si bebelusa de 22 saptamani

Dr.Tutunaru
Spitalul Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Buna seara, gravidutzelor!

Nu am mai scris de ceva vreme pentru ca am avut mult de lucru la serviciu si numai aici intru pe site.

Am fost saptamana trecuta la eco morfologica si e oficial: sunt mamica de fetita!!!!Deci treceti-ma cu un carucior roz si se modifica un pic si data nasterii, de pe 1 aprilie pe 2 aprilie.
Adinuta mea era bine, statea cu capul in jos(se pare ca la 22 sapt. e inca cea mai grea parte a corpului), nu a putut sa-mi spuna cat e de lunga, in schimb mi-a spus cat cantareste: 537 gr +/- 87 de gr.
Bineinteles ca am primit aceleasi sfaturi referitoare la alimentatie: mai rar cu dulciurile si fainoasele (din cauza de greutate si in plus, sunt si micuta de inaltime, deci daca iau prea mult are de suferit in primul rand coloana).Am luat pana acum 7 1/2 kg si sunt in sapt. 23+, nu stiu cat e de grava treaba, eu zic ca ma incadrez in grafic(ce e drept, in partea superioara). Voi ce ziceti? Oare de acum incolo vom pune grosul de kilograme? Cam cat se mai ia in greutate in ultimele 3 luni?

Va pup si mai vorbim.

Giliutza:) si Adinuta:)
Dr. Tutunaru - Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna,
acum am ajuns acasa de la eco si IT'A BOY , e baiat, sunt atre fericita, e perfect normal, e mai mare cu o saptamana, e sanatos, siil iubesc mult, d-l dr Iosup ne-a dat si o poza cu putzica , a afost tare dragut, acum trebuie sa ne gandim serios la nume de baiat

Coral sa ma treci si pe mine cu un carucior albastru, DPN a ramas 29 aprilie

va pup si numai bine la toate burticile

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Buna dimineta!!!!!
Cred ca sunt foarte matinala, dar nu ma pot abtine sa nu va scriu imediat cum ajung la servici.

Felicitari pentru Adrianafedorca si Giliutza

Sa va bucurati de fetita si respectiv baietelul vostru, sa fie sanatosi!

Giliutza, sa stii ca si eu am pus tot atatea kg,sunt un pic ingrijorata si mi-e frica.Abia in 16 dec merg la control si doctorul meu e destul de sever in aceasta privinta. Nu vreau sa te sperii, dar abia de acum inainte vor veni kilogramele!!!!!Depinde foatre mult de metabolism, dintre prietenele mele, unele s-au ingrasat in sarcina peste 25kg, iar altele doar 11-12kg. Tot ce conteaza e sa fie bebelusii sanatosi, ca slabim noi mai tarziu! Oricum, sotului meu ii place mult acum ca sunt mai plinuta.

Sa avem o zi minunata!

Oana si bebita de 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Nu v-am mai scris cam demult, si acum profit de o pauza..
Am fost sambata la dr.Tutunaru, bebe-ul are 1,200 kg (mi se pare cam..mult pt 28 de saptamani..), i-am vazut fetisoara..si are o gurita frumoasa foc! Cerclajul e bine, suporta alergat toata ziua, si program intens administrativ acasa.
Eu am luat pana acum 13-14 kg..si ma ingrozesc. Cred ca o sa mai iau 4-5 kg pana la nastere.
Aveti grija de voi si de bebicii vostrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Fetelor, m-am trezit cu o durere de git. Deocamndata nu am febra dar nu ma simt prea bine... Ar fi a 3a viroza de la inceputul sarcinii, si nu am decit 20 de saptamini... Cred ca nu ratez nici o sansa! Spunea cineva ca e ok homeogene 9 pt. dureri de git? Sau ce recomandati???
Multumesc
Ioana
PS - Cum ramine cu intilnirea de saptamina viitoare? Pe miercuri-joi dupa ora 17 ar fi bine? Ca am inteles ca Pizza Hut cam ramine batut in cuie, e agreat de toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacostinescu spune:

Buna! Nu v-am mai scris demult desi am citit toate mesajele voastre.
Am aflat ca o sa am un baietel, la nume m-am gandit la Rares dar inca negociez cu sotul. Vestea proasta este ca am colul aparent sub 3 cm (nu s-a vazut prea bine la ultima ecografie) si deja medicul mi-a spus sa ma gandesc serios sa-mi iau concediu si sa stau acasa. Astept sa merg din nou la eco si sper ca pana la urma totul sa fie in regula. Pana atunci i-am promis medicului ca o sa stau linistita desi este cam dificil avand in vedere ca mai am o fetita de 5 ani si se aproprie si sarbatorile dar o sa incerc. Asa ca o sa va scriu mai des in perioada urmatoare.
Imi pare rau ca nu pot veni si eu la intalnire nefiind din Bucuresti.
Va pup!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pentru dureri in gat daca nu ai temperatura papa multa lamaie cu miere, si pune niste spirt caldut la gat ( eu am pus pe o bucata de vata ) si infasoara cu un fular si stai in pat la caldurica o sa te usture putin pielea dar iti garantez ca trece, am patit si eu prin saptamana 12 -13 si am stat o zi intrega in pat si pana seara mi-a trecut, la farmacie mi-au dat homeogene 9 dar nu am luat .
multa sanatate

si poti sa mai bei si zeama de la 2-3 portocale , asta ar fi bine sa o faci zilnic mai ales acum cand e frig afara, e mai bun decat orice medicament
NUMAI BINE
Adriana si bebelinul 19 +

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

multumesc Adriana pt. sfaturi, problema e ca pina simbata inclusiv nu-mi pot permite absolut deloc sa stau acasa. Am program complet de "balet" si la servici si in rest, mai grav e ca nici orele de somn nu-mi mai ajung. cred ca-i normal sa se revolte organismul (sau bebe!), dar sper sa rezist cumva pina simbata. Pompez si eu ceaiuri ca sa nu mi se agraveze starea, fular la git... si mi-am permis un homeogene ca deja cumparasem, sper sa nu mai apelez la altele. Of, daca ar exista energie de vinzare, sau macar neuroni de schimb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna mamicilor,

Nici pe mine nu m-a ocolit raceala (era si normal mai ales ca fii-miu a tot tusit vreo 2 saptamani) asa ca m-am trezit vineri cu senzatia de jena in gat si cu nasul curgand. Sambata am tot stat numai in pat, am baut multe ceaiuri cu lamaie si miere, am sunat ginecologul si mi-a spus sa iau vitamina C fiole (2-3/zi) si paracetamol. Mi-a spus ca daca simt ca voi face febra sa iau ampicilina. Din fericire nu am facut febra asa ca nu am luat antibiotic (decat vit. C si paracetamol). Sper ca nu are vreo influenta asupra copilului raceala asta.
Duminica am botezat un baietel (sotul meu l-a tinut in brate),dupa aia am petrecut la restaurant,dar m-a exasperat raceala asta. Astazi parca ma simt mai bine.
Vineri merg si eu la eco la dr. Pop si deja am emotii (sper sa fie totul bine). Vreau sa vin si eu la intalnire, doar joi nu pot (are fii-miu serbare la gradinita). Oricum de vineri vreau sa-mi iau 6 zile ce concediu de odihna si dupa aia sa intru in prenatal.
Referitor la greutate, eu nu am luat prea mult (aveam 57 cand am ramas gravida, apoi am slabit in primele luni pentru ca nu puteam manca si acum am in jur de 62-63 Kg).

Va pup,

Ana (saptamana 28, DPN

Mergi la inceput