Mamici de martie-aprilie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Multumiri fierbinti pentru exercitii: sunt super. Inainte de sarcina am fost obisnuita sa fac sport zilnic, dar m-am oprit pentru ca medicul mi-a spus sa nu fac deloc efort in primul trimestru.
Aici in Cluj nu exista nici un loc pentru gimnastica gravide si de aceea iti multumesc ca ne-ai impartasit exercitiile.

quote:
Originally posted by an-k

buna, burtici... ce mai faceti voi?

noi suntem bine, am venit acum de la kinoterapie, sa va zic cateva exercitii pt:
etc.

anca DNP21martie

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Buna gravidutelor,
e prima oara cand va scriu, dar va urmaresc de cateva saptamani.
Sunt din Timisoara, am 27 ani si sunt la prima sarcina.Avem o bebita de 23 saptamani foarte vioaie.Am vazut-o la echo si e atat de frumoasa, nu statea locului sa o masoare, facea tumbe , si inghitea lichid amniotic.E ca o minune, nimeni nu ne crede cand povestim cum sunt sedintele la doctor. Ma consider foarte norocoasa dupa ce am citit cate probleme au avut multe dintre voi.Eu am avut doar niste contractii prin sapatamana 12-13 dar au trecut cu no-spa, scobutil si utrogestan. Acum ma simt perfect, parca am mai multa energie si vad totul in roz.Cred ca e fericirea de a fi mama!
Am vazut o discutie despre exercitii fizice in sarcina.As vrea si eu sa fac miscare,dar nu stiu ce exercitii sunt permise.Am tot citit in carti,dar nu sunt foarte explicite. Exista un site, sau DVD-uri care m-ar putea ajuta?
Mai am o problema care nu imi da pace: GREUTATEA.Sunt obsedata sa nu ma ingras foarte tare, deja am pus 7 kg si ma cantaresc din 2 in 2 zile.Nu ma pot abtine de la mancare, dar nici nu vreau sa tin dieta.Voi ce mancati?Aveti un regim special sau aveti pofte?Am vazut ca unele dintre voi au pus doar 4-5 kg.Cum faceti?
BB-ita noastra se va numi Letitia Medeea. Ce parere aveti?Eu am ales Letitia, iar sotul meu a ales Medeea. In Grecia antica Medeea a fost o criminala, e posibil sa aiba vreo influenta acest lucru?
Va doresc o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Salutari!
Oanamc, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui!
Despre mine pot sa zic ca ma confrunt cu o problema noua, nu mai suport sa merg cu masina nici macar asa prin oras, mi se face rau si chiar . Mai e cineva in situatia asta?
Puiutul meu e foarte activ si cred ca-i va placea sportul pt ca deja ma boxeaza destul de puternic uneori si tropaie aproape tot timpul.
Am pus o poza cu el de la ecografia, este in albumul meu pe desprecopii, asta daca vreti sa-l vedeti pe Davidelul meu.
Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa!

Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elibui spune:

La multi ani de Mos, fetelor! I-am soptit sa va aduca la toate (si la colocatari) sanatate multa si zambet la tot pasul! Felicitari si urari de bine si pt Andrruzza
He, he peste o ora ma duc la eco! abia astept! va rog, nu radeti de mine, dar cum nu ma pricep, o sa va intreb ceva: ecograful iti calculeaza cumva si el varsta sarcinii dupa masuratorile dr.? ca mereu imi zice dr.: la ecograf sarcina apare de x sapt...cum vine asta?
Si mie mi-a fost rau azi...nu-mi mai fusese de mult. Am iesit la aer si mi-am mai revenit! totusi cred ca lui bb nu-i place in masina. nu, smmiha?
Am avut si o perioada in care nu puteam sa ma satur, oricat as fi mancat. A coincis cu cea in care sufeream de arsuri la stomac. Am scapat cu ceaiuri multe si carbune medicinal. Ce bine!!!
Bun venit, Oana! Sarcina usoara
Va puuup!!!
Eli + bb Alice
DPN 25.03.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna fetelor,

eu m-am simtit tare rau astazi, aseara am mancat 2 oua cu branzica , si azi dimineata m-am trezit cu dureri in capul pieptului si cu stari de voma, dureri de cap, am crezut ca sunt arsuri la stomac si ca vor trece,plus ca m-am deranjat si la stomac,spre seara cand am ajuns acsa , noroc ca am ajuns, am de am crezut ca mor, toata sarcina am dat doar odata la rate si m-a apucat acum in luna a 5 a, cred ca de la oua , or fi stricate, cert e ca nu mai pun oua in gura, si acum mi-e rau nu stiu ce sa fac, mi-e si frica sa mai mananc ceva, maine merg si eu la eco morfo fetala, abia astept , sper sa ma simt mai bine pana maine,
eu fac eco morfo la diagnosis la Dr Iosup si azi am sunat pt confirmare si am intrebat daca sse inregistreaza pe caseta si mi-a spus ca dr Iosup nu inregistreaza pe caseta, face doar poze. cine a facut eco morfo fetala la Iosup asa e? eu tare as fi vrut sa inregistrez pe caseta, oricum o sa iau caeta cu mine poate i se face mila de mine

va pup si va doresc multa sanatate
Adriana si bebelinul 19 +

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Bun venit, Oana! Sarcina usoara si bebe sanatos si norocos.
Eli, la ecograf iti spune virsta lui bebe in functie de masuratorile pe care le fac. La mine bebe este mai mare cu 9zile.
Apropo de pofte, eu poftesc la tot ce e reclama de mincare la TV, culmea e ca sotul se duce saracul si cumpara iar cind ajunge acasa cu produsul nu-mi place, uneori nu-mi place mirosul, am devenit o pacoste. Nu prea am pofta de mincare, iar in greutate am luat 5kg in 22 saptamini.
Am sa intreb si eu doctorul in dec cind ma duc la control despre exercitii si sper sa imi dea voie sa le fac. La mine bebe apasa pe cerclaj si am uneori o durere constanta, imi trece dupa ce stau in pat mai mult timp.
Azi, la noi, e prima zi cu zapada si un vint de te ia pe sus, e frumos si se pare ca pina in aprilie o sa o tot tinem in iarna grea si zapada.

E cald si bine, brutarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Buna , fetelor!
astazi este ziua mea(sunt Nicoleta) si am simtit nevoia sa va impartasesc si voua bucuria mea.A fost o zi extraordinara pentru ca bebelusa mea mi-a dat semne toata ziulica, apoi pentru ca am primit lalele si frezii.Mi-au adus primavara in suflet si bucuria ca atunci cand vor inflori lalele voi deveni mamica.

Va pupic!
Clio si bebelusa de 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

la multi ani clio!!!!!!!!!!!

sanatate multa si noroc, si un bb asa cum ti-l doresti

anca DNP21martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Buna dimineata, fetelor!
Abia am asteptat sa ajung la servici sa va pot scrie.Multumesc pentru urarile de bun venit.
Adrianafedorca, sa stii ca mi s-a intamplat si mie ca in saptamana 21 sa imi vina rau, brusc fara un motiv anume, mai ales seara.Nu am avut greturi decat vreo 3 sapatamani in luna a 3-a. Chiar daca nu mananc mult, sunt unele mancaruri grele pe care BB-ita nu le tolereaza.Incearca sa nu mananci oua seara, sunt recomandate mai mult la micul dejun si sunt foarte importante pentru alimentatia noastra acum.Sper sa te simti bine.
Multumesc pentru caruciorul roz, m-am emotionat atat de tare cand am vazut ca si BB-ita mea e pe forum.
Smmiha, sa stii ca nici eu nu suport sa merg cu masina, dar nu din cauza ca mi se face rau ci datorita drumurilor proaste. BB-ita nu suporta zdruncinaturile si se revolta. Acum in Timisoara toate drumurile sunt desfundate, in curs de reparare.
Oricum, sarcina mi-a schimbat organismul mai mult dacat ma asteptam, sunt unele alimente pe care nu le mai suport, iar altele de care nu ma atingeam, au devenit preferate.In plus , somnul imi e mult mai agitat, uneori visez foarte urat.
Va pup si va doresc o zi minunata cu bebelusi jucausi.
Oanamc si bebelusa de 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna,

ma simt mai bine azi , dar ieri am crezut ca mor de rau , oricum m-am lecuit pe viata, niciodata nu mai mananc ca disperata cu pofta si in viteza, cat despre oua nu cred ca mai pot manca pt mult timp, azi mergem si noi la eco , cred ca aflam si ce e bebelinul , abia astept,
va pup si va scriu dupa eco
Adriana si bebelinul 19 +

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput