Mamici de martie-aprilie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
simonnete spune:
Buna dragelor !
ati scris ceva zilele astea
DANIELLA te rog sa-mi spui tot de la eco :unde ai facut-o ,cum a decurs tot...abia astept
CORAL te rog trece-ma si pe mine cu un carucior bleu
LIGIA starile de lesin sunt normale. Mie mi se face rau de obicei in spatii inchise neaerisite ,adica in autobuz unde este aglomeratie , nici un geam deschis si daca mai stau si in picioare
Pe strada eu merg cu paltonul descheiat pt ca mi-este f cald
Referitor la raceala in afara de ceai cu miere si lamaie ,lapte cu miere ,eu mai mananc cartofi fierti sau prajiti cu mult mujdei de usturoi sau cu hrean (asta pt cele care pot inghiti )
fetelor pupici si sa ne vedem cu bine
daniela77 spune:
Sunt foarte dezamagita!
In primul rand.. nu a fost ecografie 3d, asa cum mi se promisese, ci eco morfologica, si oricum am fost luata in mare viteza.. parca am fi fost puse pe banda.
Ce sa va mai spun am iesit de acolo plangand de nervi.
Intr-un fel am facut tare bine ca am facut-o si pe asta. Au constatat ca am colul micsorat. Nu stiu exact ce inseamna asta, dar imi dau seama ca nu e bine.
Mi-a dat sa iau Gynipral iar luni ma duc iar la control. Va tin la curent cu ce se intampla.
Va pup
Daniela DPN 10 MARTIE 2005
Anca Micaela spune:
Dragele mele,
Am lipsit ceva vreme pentru ca nu am mai avut net acasa si pentru ca am fost bolnava. Tot o laringita si amigdalita, cu tuse urata, incat am vomitat cat n-am vomitat de la greturi! Am avut si febra, am fost la spital... Oribil! Dar, slava Domnului, acum a trecut.
Am citit din urma si am vazut ca era vorba de o intalnire... S-a mai tinut? Daca nu (sau si daca da si mai vreti), incercam sa o realizam? Mi-ar placea tare mult! Si pe mine ma tenteza ideea de in timpul saptamanii, pe la ora 18, 19... Ce ziceti, bucurestencele?
In rest, fetita e foarte bine, e vioaie si ma bucur sa o simt lovindu-ma fara mila :)
A propos, Coral, te rog sa imi scoti carutul bleu si sa pui roz. A ramas ca e fetita, asa ca nu imi mai fac alte ganduri... Multumesc anticipat!
va pup si astept reactiile voastre! Numai bine pentru mamici si BB-ei,
Anca Micaela
DPN 12 martie 2005, Dr. Nayel, CFR 2
andrruzza spune:
Bunaa!![]()
In sfarsit, ajung sa scriu si eu putin p-aici. Suntem bine, bebe maine face 25 de saptamani, iar mami a facut astazi 30 de ani
. Are mami baiat nazdravan, misca uneori atat de tare ca se vede cu ochiul liber cum se misca burtica
La 23 de saptamani, dr. Iosup ne-o zis ca are in jur de 700 de grame, ca-i f bine dezvoltat. Mai avem noi probleme cu burtica, se mai intareste dar ..da-i cu gynipral, da-i cu no spa...
..stam in pat mare parte a zilei.Colul este in regula(4 cm, cercajul este ok...)
Pana in martie mai este un pic, sa fim sanatoase si sa avem bebei frumosi si sanatosi 

Costina &
Rares din burtica(25 s)
DPN 20 martie
Dr.Puia, Giulesti
_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"
adrianafedorca spune:
LA MULTI ANI !!!!! multa sanatate tie si la bebelus

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
an-k spune:
la multi ani!!!!!!!!! sanatate si noroc tie, lui bb si la toata familia

si multi multi pupici
anca DNP21martie
andrruzza spune:
Multumesc frumos!

Costina &
Rares din burtica(25 s)
DPN 20 martie
Dr.Puia, Giulesti
_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"
adrianafedorca spune:
hello 
ce faceti? liniste mare pe aici ...ca deh..e weekend, eu am stat toata ziua in pat si m-am uitat la televizor,voi ce faceti? tare ma plictisesc...abia astept sa vina sarbatorile , Craciunul sa fac pomul, anul acesta cred ca o sa fie albastru ,aflu exact marti ,cand o sa fac eco morfo fetala,
mai fetelor am o foame in mine...as manca intruna ,ce ma fac? mananc si tot mi-e foame, si pofte nu mai zic, mie frica sa nu ma fac cat casa

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
hiroral spune:
Salutare burtici si La multi ani tuturor Nicoletelor!Noi suntem bine am fost sambata la control si se pare ca vom avea o fetita.Mai asteptam pana luna viitore sa ne zica mai precis ca nu sa vazut f bine...Coral te rog frumos sa treci si la mine un carut roz deocamdata ca nu se stie precis.La eco de sambata i-am vazut fata f bine la bebitza si sotul zice ca seamana perfect cu mine cand dorm.Adriana in legatura cu foamea si eu sunt in aceiasi situatie ca si tine,mi-e foame mereu chiar daca am mancat cateva minute mai devreme.Nu stiu ce sa mai fac nici eu
va urez un inceput de saptamana cat mai placut si sanatate multa!!
Raluca&bebe 22 saptamani