Mamici de martie-aprilie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
an-k spune:
buna, buna ce faceti?, ca eu am reusit ieri sa dau lapte fierbinte pe mine si mi-am oparit mana, a venit doctorul... arsura de gradul 2, a trebuit la recomandarile dr pe care intai l-am sunat sa tin mana 1/4h in apa rece de ma durea dupa aia de frig, creme si fese cemai perepetii, si ca sa fie setul complet pe ziua de ieri, am spart sicla plina cu apa pe care o aveam la capul patului inainta sa ma culc
in rest suntem bine, bb misca si imi place cum se simte
, a! si maine seara e prima oara cand ma duc la kinoterapie prenatala, care contine exercitii fizice si de respiratie(o sa scriu sa va spun cum a fost, dr e romanca
)
infofun, mie mi-a crescut burta destul dar sunt destule gravidute care nu au burtica asa mare, oricum eu iti urez in continuare sarcina usoara, si poate ne mai vizitezi macar o data pe luna de la vreun net cafe, odihnestete cat mai mult si eu te astept totusi sa mai scrii din cand in cand
adriana si eu ca si ligia nu pot deschide linkul respectiv
cat despre listuta inca nu m-am mai gandit dar am un catalog premaman acasa in care e o lista cu neaparat necesare, f. bune de avut, draguta dar se poate si fara, o voi traduce si pune pe forum
sanatate multa si ne mai citim
anca DNP21martie
kathywsha spune:
buna dragele mele,
am nevoie neaparata de sfaturi...sunt in 23 de saptamani si am luat 20 de kg....tesuturile mele sunt pline cu apa si nu fac exces de sare...picioarele sunt ca doi piloni nu mi mai intra in pantofi.Credeti ma ca nu ma trezesc noaptea sa mananc! Cum as putea elimina apa din organism?
ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...
simonnete spune:
Buna dimineata !
FETELOR DACA PUTETI SPUNETI-MI SI MIE PE UNDE ATI FACUT VOI ECO 3D ,NISTE NR DE TEL SI CEVA PRETURI PT CA AS VREA SA- MI FAC SI EU O PROGRAMARE PT LA ANUL.IN AFARA DE FAPTUL CA SE VEDE ARTISTIC CE MAI DESCOPERA LA ACEASTA ECO ? DAR LEGAT DE 4D ?
VA MULTUMESC si va las sa va odihniti , ca doar este 1 dec nu?

clio spune:
Ajutooor, fetelor!!!Ma tortureaza rau de tot o nenorocita de amigdalita sau nu stiu ce o fi( laringita, faringita, habar nu am...) Am niste dureri cumplite undeva in locul unde comunica nasul cu gura.Eu cred ca de fapt este o complicatie a unei sinuzite mai vechi(declansata de diverse alergii), netratate atunci cand era cazul.
Totul a inceput duminica seara...Am fost in vizita la niste prieteni care au caini, pisici, papagali...Sunt alergica la puful animalutelor, praf,ceata, polen, etc.Alergiile astea se manifesta prin stranutat in continuu, mancarimi de nas ingrozitoare si in plus lacrimarea ochilor.Toate aceste simptome le-am avut incepand cu duminica seara.Am zis ca imi va trece, ca nu este nimic grav...doar am mai patit-o...Insa aseara am cedat...Cred ca lucrurile s-au complicat si am ajuns la alte probleme.Am avut temperatura 38 cu 9, acum mi-a scazut(am luat paracetamol), nu pot manca absolut nimic pentru ca nu pot inghiti, nu stiu ce sa mai iau in afara de ceai cu lamaie si miere. Spuneti-mi , va rog daca stiti vreun produs naturist care sa aiba efect...Am mai patit-o si inainte de sarcina, insa nu m-am alertat, nu i-am dat importanta...
Clio si bebelusa de 21 saptamani
Dr Tutunaru
Spitalul Elias
gabrielaveres spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor

Kathyusha de eliminat apa sincer nu stiu cum se elimina dar stiu ca iti face bine dc.atunci cand stai intinsa sa iti pui o perina doua sub picioare si sa ti se faca masaj la picioare,la talpi cat mai des.
Din pacate mai multe nu stiu poate te mai sfatuiesc si celelalte fete cu mai multa experienta.
Aseara am avut o noapte lunga si urata bebele toata noaptea a fost tare agitat si pe cand am reusit sa adorm am visat numai prosti.
In rest nimic nou,bebele misca toata ziua si mai nou si noaptea
imi place la nebunie dar ma si sperie cateodata.
Imi vine sa
cand vad ca toate mergeti la eco si vedeti comoara care se ascunde la voi in burtica si eu nu ma pot duce numai in 27 dec (numai atuncia au reusit sa ma programneze).Parca e o infinitate pana in ziua in care o sa imi vad din nou comoara.
Bine nu va mai plictisesc cu vaicarelile mele - va pup dulce pe toate dar mai ales pe cei mici.
Gabriela
cu
14 aprilie2005
Noi
ligia13 spune:
clio,
eu mereu ma trezeam dimineatza cu nasul infundat si cu o jena in gat si ma tzinea asha pina pe la prinz.
Ce mi-a facut mie bine a fost un inhalant de la mag naturiste ( pe baza de eucalipt si pin ) si il foloseam si ca ulei pt eromoterapie, si tare bine era sa respiri aerul ala mentolat plus ca faceam si inhalatii.
De asemenea exista niste pastile de durere de gat, homeopate (da nu mai stiu cum se numesc) , care au fff bun efect. Intreaba la o farmacie homeopata.
Bafta!
GabiG spune:
Dragi mamici,
vin de la eco, totul e bine si am aflat ca vom avea un baietel. parca sint putin surprinsa si dezamagita, am fi dorit inca o fetita. Dar toata lumea zice ca e bine sa aipereche. Ne obisnuim noi cu gindul, mai ales ca totul e bine si e sanatos micutul.
sanatate tuturor!
, Francesca 2 ani 5 luni + bebe din burtica DPN 19 apr.2005
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://www.geocities.com/adrianb74
elibui spune:
Buna!
Kathy, eu am citit pe net ca retentia de apa in organism in perioada sarcinii este determinata de hormoni. La astia nu avem cum sa "umblam". Acolo mai scria ca daca retentia este prea mare, trebuie sa mergi la doctor (dar nu scria ce fel). Diureticele, ma refer la ceaiuri, trebuie folosite cu prudenta pentru ca pot facilita si eliminarea nutientilor. Sanatate multa!
Clio, si mie tot cu inhalant mi-a trecut!!!!La mine sigur a fost o sinuzita. De cand am prins-o prima data, nu mai racesc normal..Revine in persoana de fiecare data.
Pupici la burtici!
Eli + bb Alice
DPN 25.03.2005
coral spune:
Anca, imi pare rau de ce ti s-a intimplat, sper sa-ti treaca cit mai repede arsura de pe mina.
Kathywsha referitor la eliminarea apei din organism a mai fost o dicutie, nu prea sunt multe solutii. Uite aici ai citeva raspunsuri www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36695" target="_blank">retentie de apa in perioada sarcinii
Clio am si eu o amingdalita rebela, ma chinuisa scap de ea, mai nou am trecut pe gargara cu apa si sare. Si maninc la freu inghetata, oricum am inceput sa inghit ca un om normal. Pentru sinusuri inainte de culcare imi pun pe frunte un prosopel cald si se desfunda. Nu mai sforai ca un tractor si nici nu ma mai trezesc cu gitul uscat.
There is a difference between knowing the path and walking the path.