Mamici de martie-aprilie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

"Rezultat partial" (sper!) pt. intilnirea de miercuri, 15/12, ora 18, Pizza Hut Romana:
- Elibui
- Betilina
- Simonnete
- Adriana Fedorca (speram sa poti ajunge)
- Ioana (Sibip)
Cine se mai anunta? Asteptam cit mai multe "voturi"!
Nu are importanta daca ajungem putin mai devreme sau mai tirziu. ... Si sigur o sa stam mai mult de o ora!
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaveres spune:

Buna fetelor,sunt fericita ca toate sunteti bine si bebei lafel.
Si noi suntem bine crestem pe zi ce trece,burtica mea se face tot mai mare si sunt tare mandra de ea.
In legatura cu somnul si eu ma trezesc in fiecare noapte si aproximativ tot la ore fixe(h1,30 si 4,30h).Am vrut si eu sa ma apuc de marea curatenie dar cand am ajuns la faianta ma luat durerile de burtica si la mine se face burtica tere de tot si ma doare,lafel ca si pe voi.Trebuie neaparat sa ma intind ca sa treaca.Pe mine ma mai taie pe sub burtica daca merg prea mult pe jos si de oboseala ce sa mai spun,obosesc foarte repede si raman fara aer.Dar toate astea sunt compensate cu momentele in care il simt pe Tomas cum misca in burtica.
Va pup pe toate dar mai ales locatarii din burtici

Gabriela cu 14 aprilie2005
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna fetelor!

Eu am lipsit de la serviciu de miercuri pt ca nu am mai apucat sa va spun dar pt ca a iesit un oarecare risc la triplu test , am facut amniocenteza. Mi-a fost fff frica, dar am scapat si sper ca si rezultatele vor fi ok. Eu am 20 s , dar iesise risc la trisomia 18 si cica asta nu s-ar depista la eco si ca singura metoda e amniocenteza. Acu am emotii, dar sper sa iasa bine.
Bebe misca de zor si asta ma bucura.

Ma bucur ca voi sunteti bine, va ganditi la sarbatori deja. Aveti grija cu racelile si bagati tare cu citrici(cel putin eu asha fac)

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Buna dimineata, ca la noi abia a inceput de vreo ora saptamina.
Ligia sunt convinsa ca totul e bine si sa ne dai vestea cea buna cit mai curind.
Noi am luat casa si ne mutam incepind cu 21 ianuarie. Am fost ieri la vot si la intoarcere a fost o vreme crincena, pe autostrada se mergea cu 60km/h si parca curgea lapovita din cer, in rest totul a fost bine.
De vreo ora tot bintui pe net sa ma conving ca nu ne-am dus degeaba la vot si cred ca deseara .
Eu tot am gripa cica sunt 4 tulpini, eu cred ca o am pe mama lor ca ma chinui de 2 saptamini si nu-mi trece mai nou iau polen si miere la greu poate ii vin de hac.
Burtica creste exponential, in fiecare zi mai adaug un pic, iar bebe are program dimineata si seara de inghinteli si inotat pe spate.
Hei, asteptam sa aflam cum a fost intilnirea...

E cald si bine, brutarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dragele mele,

Voi veni si eu cu drag si bucurie miercuri, dupa cum s-a stabilit. Voi veni imperuna cu o prietena, care este la fel de gravida ca si mine.
Va pup si abia astept sa ne cunoastem!
Numai bine,
Anca Micaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

ce faceti fetelor, pe unde sunteti? ce fac bbii? noi mergem maine la control si va spun dupa cum a fost

in alte ordine de idei, Coral uite ca nu ai fost degeaba la vot!

anca DNP21martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Ce faceti fetelor? Ce-i cu linistea asta?
Cine mai vine miine...? O sa sun de dimineata pt. rezervare, dar poate va mai adaugati la lista pina atunci. Haideti va rog ca mi-e o foame...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna mamicilor,

Nu prea am mai scris pentru ca am intrat in concediu si net-ul acasa merge greu. Sunt in continuare racita (cu toate ceaiurile si citricele pe care le iau). Si baietelul meu si sotul meu sunt la fel de raciti (cel putin copilul a avut febra mare, puroi in gat, am ajuns de 2 ori la medic ). Cert e ca de vreo 3-4 nopti nu prea am mai dormit mai deloc.

Am fost sambata la eco la dr. Pop si mi-a spus ca in general copilul e bine, i-a vizualizat o pielectozie bilaterala (asta inseamna un reflux urinar) dar mi-a spus ca nu e nimic grav si asta, in cele mai multe cazuri dispare dupa nastere (am discutat si cu pediatrul copilului meu, care e neonatolog si mi-a spus la fel). Mi-a mai zis ca fetita are 1041 g+-160 g si un retard de creste de 26 % (ceea ce este destul de in grafic, oricum ginecologul mi-a zis ca pentru 28 saptamani asta e greutatea normala).
De asemenea, a vizualizat niste extrasistole la mine si m-a sfatuit sa merg la cardiolog (ce-i drept eu eram dupa o noapte nedormita si am ajuns la eco imediat dupa ce venisem cu copilul de la doctor, unde-i facuse injectie, instilatii nazale, asa ca va dati seama ce agitata eram).

Sper ca raceala asta sa nu-i dauneze fetitei (am o tuse care ma dispera).
Referitor la intalnire, fac tot ce pot sa ajung, dar nu promit pentru ca trebuia de ceva zile sa ajungem la niste unchi de-ai mei in afara Bucurestiului si cum nu ne-am simtit bine am tot amanat, joi e serbare la gradinita (sper sa se faca bine pana atunci) si singura zi ar fi miercuri in care putem ajunge . Daca ajung mai devreme in Bucuresti, fac tot posibilul sa vin.

Va pup si aveti grija de voi,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ce mai faceti, gravidutelor?
Nu am mai scris de cateva zile. Am fost ocupata cu impodobitul casei pentru Craciun. Abia astept sa impodobim si bradul.
Vreau sa va spun ca as veni si eu la intalnire, dar ne despart cam 600km,oricum, eu va doresc distractie maxima si ....pofta buna!!!
Joi mergem la control, la echo si va mai scriu vineri dimineata sa va povestesc ce mi-a zis doctorul.M-am inarmat cu o gramada de intrebari.
Si eu si sotul meu suntem atat de emotionati si nerabdatori sa ne vedem bebita .

Va pupam,
Oana si bebita Letitia Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Buna dimineata!
Eu sunt o viitoare mamica de iunie. Va intreb pe voi, care sunt diferentele de sarcina intre baietel si fetita? Nu stiu inca ce am, aflu doar in ianuarie, dar as vrea sa stiu ce spuneti voi, cum a fost la voi.
Multumesc!

Adina / 14+ / Vladareanu- Elias

Mergi la inceput