Mamici de martie-aprilie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
elibui spune:
Hello, hello!
ce mai faceti burtici? multam Ioana ca te ocupi tu de toate cele pentru intalnire! eu, spre rusinea mea, de 6 ani de cand am venit la Buc. nu am intrat nici macar o singura data in pizza hut! asa ca piticania cea mai dezorientata pe care o sa o vedeti intrand...sunt eu! am reusit sa pun si eu in album vreo 2 poze cu mine si fiica-mea cea dintai.
Insanatosire grabnica gravidutelor racite!!!
Ana, sa iti povestesc si eu cum a fost cu examenul cardiologic. dupa cum am zis si mai inainte, mi-a facut ekg (care nu a iesit bine, ci doar acceptabil) si apoi mi-a verificat reflexele (la genunchi, la coltul ochiului, la gura) si a decretat ca e din cauza lipsei de calciu. Mi-a zis sa iau Ca si propranolol. Si, fetelor, dupa cum mi-ati zis, am luat prenatale si in plus (cand aveam palpitatii), o fiola de Ca si propranolol. Deja se vede diferenta!!!
In alta ordine de idei, eu nu scap de contractiile nedureroase. Aproape toata ziua am burta pietroi. ce sa mai fac?!? no-spa nu prea are efect vad, iar efort nu mai fac deloc!!!!Si daca am inteles bine Ana, bebe nu mai creste cum trebuie in asemenea conditii.
Coral, apropos de herpes...pe langa aciclovirul cu care mi-am dotat farmacia personala (si care zice ca nu prea e indicat in sarcina), am mai auzit de un leac babesc ce s-a dovedit eficient (nu-mi explic totusi cum). Cica, in faza incipienta, trebuie sa iti rupi un fir de par si sa te scarpini pe bubita! si e ciudat ca de multe ori nu mai creste, sau daca nu, trece mult mai repede! garantat!
Despre treaba cu anti-D, am inteles ca nu v-ati lovit de asa ceva. o sa intreb pe forumul mare, poate-poate stie cineva!
Numai bine la toata lumea!
Abia astept sa se faca maine, ca sa ne vedem! macar o parte dintre noi! 
Eli + bb Alice
DPN 25.03.2005
coral spune:
Elibui imi pare rau dar nu am habar de vaccinul de care spui poate daca dai detalii cautam pe net. Pune intrebarea la clubul scutecelor, ca acolo intra mamici si poate cineva iti da un raspuns, forumul acolo este mai dinamic.
Ana, baietelului prietenei mele cind a fost la spital cu raceala la git primul lucru i-au dat o inghetata si mie mi-a recomandat inghetata si bai la temperatura corpului in caz de temperatura. Multa sanatate. Apropo de retard de crestere am o cunostinta cu un baitel nascut la 34 saptamini care arata de 31, a fost tinut in spital pina a luat in greutate. Doctorii i-au spus sa nu-si faca probleme pentru ca fiecare bebe are ritm propriu de crestere. Baiatul are 3 ani si e ca un titirez, iar fizic nu are nici o problema, a fost greu la inceput ca era mai puturosel la mincat. Daca vine mosul la serbare, sigur baitelul tau o sa se faca bine, nu cred ca vrea sa rateze intilnirea cu mosul
.
Sibip succes la organizare.
E cald si bine, brutarie
an-k spune:
am venit de la control, bb e bine si are 960g, si este cu siguranta fetita
,o va chema BIANCA ECATERINA, ce rau imi pare acum ca nu sunt in tara; veneam si eu la intalnire ca-s din bucuresti, dar poate mai organizam o intalnire la anul cu bbii, si poate atunci voi fii si eu acasa
, voi cum va simtiti- eu astazi am intrat in luna a saptea si deja mi se pare ca mai e doar un pic
in weekend vom lua si noi brad, deabia astept
anca DNP21martie
betilina spune:
Buna fetelor! Nu am mult timp, dar ramane pt maine la ora 18? Ma gandeam ca putem face schimb de nr. de tel pe PM sa putem lua legatura in caz ca mai intarziem sau apare ceva. E ok?
Noi suntem binisor, asa ca abia asteptam sa ne vedem maine!
Pupici la burtici si bebici!
Betilina 28 sapt DPN 10 martie
Dr. Corina Echim Spit. CF 2
simonnete spune:
Buna burtici!
ce mai faceti?cum va simtiti?
ramane pt maine la 18 la PHut Romana da?
va pup si abia astept sa ne vedem
Anca Micaela spune:
Dragele mele,
Ne vedem atunci maine, la 18 la pizza Hut. Nu trebuie sa facem fo rezervare? Cate bucati ne adunam? Ca de recunoscut, va fi simplu... Sper doar sa nu ma duc intins la vreo gravidutza "nevinovata", care sa fie intamplator pe acolo
. Da' ne descurcam noi...
Pe maine! Abia astept, desi n-o sa pot sta mult, ca tre' sa ajung si la doctor maine seara!
Aaaa! Urrraaa pentru alegeri!
Va pup,
Anca Micaela
nem spune:
Adrianafedorca, te rog frumos, spune-mi si mie cum este dna dr. Dracea?Esti multumita?Daca ai problemute poti sa o contactezi telefonic?Am inteles ca nu prea da nr de tel.Te rog, da-mi si mie mai multe detalii.Multumesc frumos si BB-i sanatosi si frumosi la toate
hiroral spune:
Buna fetele!!Distractie placuta la intalnire si sa mancati si pt noi cele care nu vom fi acolo
!!Noi suntem bine beblusa mea misca mai tot timpu cand mananc,si incet incet vad ca se pun kilogramele am ajuns la 57kg de la 52.5 kg cat aveam la inceput si tre sa ma mentin asa pana luna viitoare cand merg din nou la doctor ,ca daca a
nu...incepe cu gura...
la toata lumea si
pofta buna!!
Raluca&bebe 24 saptamani
sibip spune:
Fetelor, rezervarea e facuta pt. ora 18, azi, pizza hut romana, tel. 2011755, nefumatori, nume de cod ioana. sper sa ajungem cit mai multe. eu am rezervat pt. 8 persoane dar n-o sa fie nimic daca ne stringem mai multe (desi acum in varianta optimista sintem doar 7:
- elibui, betilina, simonnete, anca micaela x2, adriana, ioana).
Din pacate exista posibilitatea sa nu pot ajunge.... dar sper sa reusesc totusi.
Ioana
adrianafedorca spune:
hello burtici, ce faceti? noi suntem bine burtica creste pe zi ce trece si tare-mi plae, azi mergem si noi la control, chiar mai fetelor la voi cum decurge un control la ginecolog , la mine e cam asa: ii arat analizele noi daca am noi, ma intreaba de greutate , imi ia tensiunea, se uita la burtica, si la sfarsit o ecografie, la voi cum e?
azi cred ca o sa ma cam traga de urechi doctora ca m-am cam ingrasat si nici nu mananc mult, cu toate ca mi-e foameeeeeee intruna,am pus 3 kg pe mine intr-o luna , cred ca cam mult, nu? in total de cand am ramas insarcinata 6 kg, si am inteles ca acum urmeaza sa se depuna cele mai multe kg, pai daca am pus 3 intr-o luna , pana nasc mai am 4 luni * cu 3 kg = 12kg +6 care le am deja =18 kg aoleuuuuu ce ma fac....
si burtica mi se pare mare pt 5 luni, la inceput adica pri 3 luni cand am inceput sa ma masor aveam 89 cm acum am 98 cm, voi va masurati la burtica sa vedeti cat creste? si daca da cam cat cm aveti?
in legatura cu intalnirea de azi , incerc sa ajung si eu, dar nu promit, asa ca nu ma puneti la socoteala pentru ca nu stiu sigur, azi merg la control la doctor si nu stiu cand scap , ca ea de obicei intarzie si se decaleaza toate programarile, asa ca daca termin repede vin si eu,daca nu sa va ganditi si la mine cand papati pizza ca sunt innebunita dupa pizza hut
nem eu sunt multumita de Dr Laura Dracea, pana acum, eu am mers si inainte la ea de fapt de 2 ani tot la ea merg, imi place ca nu e repezita si ca imi raspunde la toate intrebarile, si a incercat sa ma linistesca de fiecare data cand am avut cate o problema, am prietene care au nascut cu ea si au fost tare multumite, cat priveste numarul de mobil nu stiu ce sa-ti spun, eu una nu l-am cerut personal pentru ca-l aveam de la o alta pacienta care a nscut cu dansa dar am inteles ca nu e problema daca o suni nu se supara , ce sa zic eu una am mare incredere in ea si ma simt bine cu ea, asta conteaza celmai mult
numai bine si pupici la burtici
Adriana si bebelinul 21+
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza