Mamici de martie-aprilie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
smmiha spune:
Salutari!
Am citit in fiecare zi ce ai mai scris, dar nu apucam sa postez si eu ceva.
Felicitari tuturor celor care au aflat ca au fetite sau baietei, sa aveti puiuti sanatosi si cumnitei!
Adriana, si eu tot albastru cu argintiu voi impodobi bradul.
Puiutul meu azi a facut 25 de saptamni si il iubesc tare mult. Deja ii citesc seara povesti si-i pun muzica sa asculte si i-am cumparat si hainute.
Mai am si eu dureri de spate, mai ales daca stau in picioare mai mult de o jumatate de ora sau stau mult timp pe scaun la birou.
Eu iau acum suplimente cu fier, dar inainte am luat si eu prenatale.
Ati cumparat revista Mami de luna asta? Mie mi se pare tare frumos CD-ul pe care-l primesti cadou odata cu revista si cred ca si micutului meu ii place.
Va pup si sa aveti un weekend minunat!
Mihaela si bebe David Andrei (DPN 25.03.2005)
adela20 spune:
Buna fetelor!
Chiar daca nu am mai scris de mult, am citit constiincioasa mai tot ce s-a scris. Eu sunt Somnorila in varianta feminina. Seara adorm intotdeauna inaintea lui Thomas, la amiaza sunt ceva mai rezistenta...fac intai o vizita la DC si apoi adorm linistita.
ADRIANA, e bine sa faci analiza de urina pentru ca in perioada sarcinii pot aparea atat infectii urinare (sunt mult mai frecvente) si se verifica si glicemia in acest mod. Eu am facut lunarr analiza la prima sarcina. Acum nu mi-a recomandat medicul meu dar sotul meu, care e tot medic mi-a spus ca ar fi cazul sa fac. In perioada 20-23 dec am programare la eco 4D si sunt ca un soldat care*-si numara AMR-ul.
Va invidiez ca va puteti intalni....si va urez POFTA BUNA si distractie placuta. Doamne, ce dor mi-e sa mananc o pizza buna.
Apropos, sunt disperata...as manca toata ziua dulciuri si am luat deja 9 kg! Ce sa fac ca sa ma pot abtine de la dulciuri? Inainte de sarcina daca mancam o data pe luna si acum as manca non-stop!
Pupici,
Adela
si Thomas 
coral spune:
Listuta cu 
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de 
Mariad DPN 4 martie 2005
Mali DPN 6 martie 2003
Sasuke DPN 7 martie 2005
Cameron DPN 7 martie 2005viitoare mamica de
Erin Stefan
Salimoni DPN inceputul lui martie
Ninocikap DPN inceputul lui martieviitoare mamica de 
Ana71 DPN 8 martie 2005, viitoare mamica de 
Claudia_2803 DPN 9 martie 2005, viitoare mamica de
Melissa Ioana
Betilina DPN 10 martie 2005 viitoare mamica de 
Daniela77 DPN 10 martie 2005viitoare mamica de 
Saphir DPN 12 martie 2005viitoare mamica de 
Anca Micaela DPN 13 martie 2005viitoare mamica de 
Sofronica DPN 13 martie 2005
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de 
Erix DPN 16 martie 2005viitoare mamica de 
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de 
Infofun DPN 18 martie 2005
Giovana DPN 19 martie 2005
Lorelai DPN 21 martie 2005viitoare mamica de 

An-k DPN 21 martie 2005viitoare mamica de 
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Andruzza DPN 23 martie 2005viitoare mamica de 
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Elibui DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de
Alice, dr. Moisa Marcel
Smmiha DPN 25 martie 2005, viitoare mamica de
David Andrei
Geneviere DPN 26 martie 2005
Raluk DPN 28 martie 2005,viitoare mamica de 
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de 
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de 
Aprilie
Giliutza DPN 2 aprilie 2005, viitoare mamica de
Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Hiroral DPN 2 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Gabrianah DPN 4 aprilie 2005
Geta Sava DPN 10 aprilie 2005 viitoare mamica de 
Coral DPN 12 aprilie 2005
GabiG DPN 12 aprilie 2005 viitoare mamica de 
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Gegea DPN 14 aprilie 2005
Gabrielaveres DPN 14 aprilie 2005 viitoare mamica de
Tomas Daniel
Dialori DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Clio DPN 16 aprilie 2005 viitoare mamica de
, Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Simonnete DPN 18 aprilie 2005viitoare mamica de 
Adela20 DPN 20 aprilie2005, viitoare mamica de 
Miska DPN 25 aprilie 2005
Crangutalil DPN 26 aprilie 2005
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005 viitoare mamica de 
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005
Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Tuchi viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de 
Jenii viitoare mamica de 
Oanamc viitoare mamica de
, Letitia Medeea
Kathywsha viitoare mamica de 
AdelaP viitoare mamica de 
Ako viitoare mamica de 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">partea aII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">partea aIII-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">partea aIV-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank">partea aV-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">partea aVI-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">partea aVII-a
E cald si bine, brutarie
coral spune:
Buna mamici.
Bebele nostru e un bebe fericit dupa spusele doctorului. Eu ma tot lupt cu o forma de gripa care imi da puseuri de febra. Pina una alta am facut primul herpes din viata mea.
Geta ce bine ca s-a rezolvat cu placenta, la
am pus
, sa fie un bebe sanatos si norocos.
Adriana, asa cum spunea si Lorelai aici se face exemen de urina la fiecare vizita le gine, nu ai de ce sa te temi.
Elibui mie doctorul mi-a recomndat numai prenatale si nu mi-a dat supliment de calciu pe motiv ca-mi poate provoca contractii. Incerc sa-mi reglez din alimentatie necesarul de Ca, desi mi nu-mi plac lactatele.
Anca Micaela eu am col scurt si cerclaj stau aproape numai in pat, am inteles ca o sa fie risc atunci cind imi va scoate cerclajul. Intre timp stau in pat si citesc sau goblenesc, invat si din cind in cind mai trag un ochi pe DC
. La servici nu am mai calcat de la 17 saptamini si nu am nici o sansa sa ajung macar, e la 30km. Baby shower o sa-l faca colegele dupa ce se naste bebelusul.
Betilina bine ca ai revenit si s-au rezolvat cu bine toate problemele.
Lorelai cind se face urmatoarea ecografie?
Distractie maxima la intilnire, tare mi-as dori si eu sa pot ajunge, dar sigur va vad anul viitor pe voi si minunicile din burtici.
E cald si bine, brutarie
Lorelai spune:
buna fetelor, ce mai faceti? voi cum stati cu somnul noaptea? eu ma chinui tare. ma trezesc din ora in ora si nu mai pot adormi. e un adevarat chin. daca dorm pe o parte incepe bebelushele sa dea din picioare si nu le prea place. pe spate nu am voie de la doctor. zice ca preseaza uterul (care e destul de mare) pe vena cava si pe aorta si nu se vascularizeaza bine placentele. nu stiu ce sa ma mai fac. bine ca nu ma mai duc la servici.
coral, eu fac eco la 2 saptamini. masoara colul si se uita la cerclaj si ii masoara pe bebei sa vada daca au crescut suficient si daca au crescut la fel de mult. mai merg pe 21 dec, ultimul appointment pe anul asta. tot atunci fac si testul de diabet de sarcina.
betilina, ma bucur ca esti bine si ca s-au rezolvat problemele.
pupici si un weekend placut tuturor,
Lorelai, DPN 21 Martie
simonnete spune:
Buna fetelor !
Eu de raceala nu am avut patre asa ca sunt linistita din punctul asta de vedere.
Nani fac toata noaptea neintoarsa (nu ma trezesc decat pt pipi )
In legatura cu sumarul de urina lunar eu nu stiu ce sa spun pt ca mie doctora nu mi-a recomandat asa ceva.
De miscat bb misca tot in partea de jos iar cateodata se face ca o bila tare tare si atunci ma doare putin burtica.
DESPRE NOI: suntem in sapt 22, am luat 4 kg, mancam fff multe portocale si bem apa dupa orice(mere, lapte...)
Este in regula cu setea asta puternica ?
VOTUL MEU :miercuri 15 dec la ce ora se hotaraste (17.30 -18) la pizza hut ROMANA.
PUPICI
adrianafedorca spune:
hello gagici cu burtici,
iar e liniste mare pe aiai in weekend,
noi dormim bine noaptea , cateodata ma mai trezesc sa merg la toaleta ,cand beau multa apa, si eu pap multe portocale si mandarine si banane, si beau multa apa, si mie mi-e sete intruna, in ceea ce priveste kg am pus 5, dar nu stiu unde ca nu se vad.
despre intalnire o sa incerc sa vin si eu dar nu promit , miercuri sunt la doctor, si nu stiu cat ma tine, la 5,30 am programarea, ma tine 15-20 minute, nu stiu daca ajung o sa fac tot posibilul, daca nu data viitoare
fetelor cand se face urmatoarea ecografie 3d sau morfologica? eu fac lunar cand merg la control , dar as vrea sa stiu daca se mai face vreuna in afara de cea de la 35 de saptamani
numai bine si weekend placut
Adriana si bebelinul 20 saptamani
DPN 29 Aprilie - Dr Laura Dracea - giulesti
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
andrruzza spune:
Aveti grija de voi!

Costina &
Rares din burtica(26 s)
DPN 20 martie
Dr.Puia, Giulesti
_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"
elibui spune:
Multumesc burtici pentru sfaturi!
Eu nu am mai facut nici o analiza de sange sau de urina din saptamana a 8-a si cand am intrebat, dr. a zis ca "mai incolo, in al treilea trimestru". Intre timp...??!!
Cu somnicul stam bine! dar m-au zapacit visele, ca ma implic total in actiune. Azi noapte am visat ca eram pe punctul sa fac un accident cu masina. Sunt curioasa ce mai urmeaza 
Nici eu nu am fost cuminte si m-am apucat sa fac curatenie din "aia reaua" cu spalat de geamuri si faianta, etc. Nu de alta, dar in curand ne mutam si vreau sa las curat. Lui Alice nu ii place harnicia vad, ca mi se intareste burtica non-stop si sta asa tare o gramada de timp. La voi se intampla asa ceva?
Si eu sunt de acord cu Pizza Hut Romana pe 15, pe la 6 seara. Si sper ca stam si noi macar o ora, nu? Asa ca Adriana, nu-i nimic daca intarzii
Sa tineti burticile la vedere ca sa ne recunoastem![]()
Va pupacesc si va doresc o seara frumoasa si o duminica pe masura!
Eli + bb Alice
DPN 25.03.2005
geta_sava spune:
Buna fetelor! Mersi Coral chiar va fi o surpriza! Nici la nume nu ma pot gandi. Dar se va naste cu numele lui (bebelusul).
Si noi bem apa foarte multa si portocal si cate 3-4 pe zi daca s-ar putea....ma mai opresc de frica sa nu imi fie rau:)
Va pup pe toate si va doresc sanatate multa si bb sanatosi!
Getulici si bb de 23 sapt si 2 zile suntem mari!!!!