Adoptii de catre homosexuali
Raspunsuri - Pagina 10
Adela99 spune:
ca bine zici gandacelu ... si eu sunt de parere sa ne limitam la a ne exprima opiniile fie ele si diferite
si acum continui si eu off-topic pe tema patima si nu e cazul s-o iei personal ca ni se potriveste in egala masura multora ![]()
"Spre pilda, spuneti-mi ce patima voiti sa cercetam. Voiti sa graim despre mandrie? sau despre curvie? sau mai bine sa vorbim despre trufie, fiindca mai mult suntem biruiti de dansa? Cel ce afla intru aceasta patimea, nu poate suferi nici un cuvant al fratelui sau, ci de aude un cuvant se tulbura si-i zice cinci sau zece cuvinte pentru unul, iar dupa ce inceteaza razboiul, sta socotind pentru ce sa-i zica acela ce i-a zis, se scarbeste asupra-i si, cuprins de pizma, ii pare rau ca nu i-a zis si mai multe decat cele ce i-a grait; gaseste cuvinte si mai amare ca sa-i raspunda si zice: fiindca nu i-am zis cutare vorba, pentru ce sa-mi zica el aceasta? Deci am sa-i zic si eu aceasta. Mereu se lupta cu acest fel de cuget, nepotolindu-si mania. Aceasta este o stare a rautatii din indelungat obicei intarita. Dumnezeu sa ne izbaveasca de acest fel de rautate: ca o stare ca aceasta este hotarata de munca iadului, fiindca pacatul ce se face cu neincetata lucrare, este osandit muncii celei vesnice. Unul ca acesta de va vrea sa se indrepteze, nu poate singur sa-si biruiasca patima sa, de nu va avea ajutorul sfintilor. Drept aceea se cade sa ne nevoim a dezradacina patimile, inainte de a le obisnui."
http://www.ortodoxism.ro/Cuvantul10.html
alexxia spune:
quote:
Originally posted by doruletzquote:
Originally posted by liviujuristul
decat "bolile" pe care le-am contactat de la Occident si anume prostitutia,drogurile,criminalitatea,de orice fel,
pedofilia,si acum sa mai suportam una ,homosexualitatea
.....
Mizeriile vin de la niste degenerati,niste oameni daca putem sa le spunem asa,marginalizati singuri din societate pentru-ca nu se obisnuiesc cu normalitatea ,pentru-ca nu sunt normali,si vor ei sa ne arate noua ce este NORMAL???!!!niste copii sa fie incredintati pe mana AnormaliloRrr? cred ca se intoarce lumea !!!
iata si câteva exemple de "degenerati", "anormali", "criminali", "pedofili", "zoofili", "necrofili" ,"barbati cu pene in cap si chiloti in fund" si alte epitete ce s-au aplicat cu generozitate homosexualilor la subiectul asta.
Asta doar asa, ca sa stim si noi cine a mai facut parte de-a lungul istoriei dintre occidentalii aia 'rai' si 'anormali' care vin sa ne colonizeze
Alexandru cel Mare - Regele Macedoniei
David - regele Israelului, amantul biblic al lui Ionatan
Hadrian - împarat roman
Iulius Cesar - împarat roman
Platon - filozof grec
Socrate - filozof grec
Richard Inima de Leu - Regele Angliei
Michelangelo - pictor, artist al Renasterii
Leonardo Da Vinci - pictor, om de stiinta, arhitect, inventatorul Renasterii
Miguel de Cervantes - scriitor spaniol ("Don Quichotte")
Goethe - poet si scriitor german
Federico Garcia Lorca - poet spaniol
Thomas Mann - scriitor german
Oscar Wilde - scriitor irlandez
Hermann Melville - scriitor american ("Moby Dick")
Marcel Proust - scriitor francez
Arthur Rimbaud - poet francez
Franz Schubert - compozitor austriac
William Shakespeare - poet si dramaturg englez
Piotr Illitch Tchaïkovski - compozitor rus
Rudolph Valentino - actor italo american
Elton John - cantaret
Conchita Martinez- jucatoare de tenis
Gigi Fernandez - jucatoare de tenis
.... si multi multi altii
O noapte normala tuturor!
imagini
Ne prenez pas la vie au sérieux ; de toute façon, vous n'en sortirez pas vivant
David - regele Israelului, amantul biblic al lui Ionatan
Cred ca este nevoie de putin bun simt aici !!!
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
sinzi_ana spune:
Am spus ca nu mai postez dar...ma mananca limba...![]()
Mi-am adus aminte de un elev al bunicii de acum 20 si ceva de ani...si am vorbit cu ea sa vad ce isi mai aduce aminte sau daca mai stie ceva de el.
Bunica mea era diriginta la cls a V-a...si avea un baiat in clasa ciudat...adica diferit (anormal cum au spus cativa)...
A vorbit cu parintii copilului (care erau profesori universitari) si baiatul avea probleme de comportamnet. Se imbraca cu hainele mamei, se ruja, se privea foarte mult in oglinda. Era prea "finutz"...prefera compania fetelor si in compania baietilor era inhibat.
La scoala era sclipitor, cuminte, ordonat, participa la olimpiade, un copil foarte bun!
Parintii la inceput l-au certat, apoi l-au batut si i=au interzis sa se mai imbrace cu hainele mamei si sa petreaca atat de mult timp in fata oglizii. Un timp au zis ca "gata"...apoi iar l-au gasit ca se machia pe ascuns.
Au hotarat sa il duca la psiholog (pana in cls VIII-a cat l-a urmarit bunica) si parea ca nu se mai gandeste la fustele mamei.
Rezultatul sedintelor de "psihologie" (la momentul respectiv) a fost destul de dezastruos...s-a inchis in sine, a inceput sa nu mai aiba rezultate la invatatura, era din ce in ce mai speriat de propria persoana si de cei din jur, nu mai comunica ...
Acum e plecat in Australia de ceva ani buni, si are o realtie cu un tip...(parintii inca si acum se gandesc ca ar fi trebuit sa faca mai multe ca sa il "schimbe", oricum le e rusine cu el si desi e singurul copil nu prea se "mandresc" cu el!)
DAca unor parinti le este greu sa isi accepte proprii copii asa cum sunt, daramite noua, niste straini???
Baiatul asta a fost "predispus" (nu stiu ce alt cuvant sa folosesc) sa fie gay inca de mic copil...si poate ca daca nu s-ar fi insistat atat pe "schimbarea" lui si cei din jur l-ar fi acceptat asa cum era, ar fi fost mai fericit, parintii ar fi fost mandrii de el, si ar fi fost "normal"!!
DAr asta e, societatea ne impune niste reguli, si noi trebuie sa le urmam ca niste oite proaste!
Sinzi
si David
The best of David, new
mara03 spune:
n-am vrut sa intervin aici, ca oricum discutia asta nu va duce nicaieri, si nu e in nici un caz constructiva, dar totusi nu ma pot abtine sa nu-mi spun punctul de vedere.
1. nu am absolut nimic ccc cu homosexualii, am cunoscut cativa care m-au ajutat sa-mi formez o imagine foarte buna despre ei; stiu ca sunt tipi inteligenti si sensibili, sunt oameni frumosi sufleteste vorbind...repet, asta e imaginea pe care mi-am format-o cunoscandu-i pe ei (un pictor, un regizor tanar foarte cunoscut si talentat...)
2. dar de la a admite ca sunt oameni faini si pana la a fi de acord cu adoptia copiilor de catre cupluri homo, e cale foarte lunga.
3. privit la suprafata da, ar putea fi ok, dar eu cred ca acel copil nu ar avea o viata fericita si normala (si aici nu cred ca nu sunteti de acord cu mine); tot timpul ar fi sub stigmatul homosexualitaii si ar avea de suferit din cauza parintilor...
si atunci de ce sa accepti sa introduci un copil intr-un mediu care-i face rau??? si raul asta vine nu neaparat din partea parintilor ci, mai grav, din partea societatii...spun mai grav pentru ca nu ai ce face si cum evita raul asta, oricat s-ar stradui cei din jur si oricata dragoste i-ar oferi parintii...
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
itsme spune:
Desi mi'am propus ca nu mai contribui la acest subiect pentru ca discutiile se poarta intr'adevar in paralel, nu ma pot abtine sa nu fac niste remarci de incheiere.
1. Celor care au intrebat daca noi cei 'toleranti' in ceea ce priveste homosexualitatea ne vom manifesta la fel daca 'se va legaliza pedofilia', le amintesc ca homosexualitatea este inofensiva, nu face rau nimanui, nu incalca drepturile nimanui, este un act consensual intre 2 indivizi majori si vaccinati (sau nu), pe cand pedofilia este un act criminal. A compara una cu alta este atat tendentios cat si provocator. Sa presupunem ca aceste afirmatii sunt facute nu din rautate sau dorinta de scandal ci din nestiinta.
2. Mi se par aberante de'a dreptul ingrijorarile exprimate aici de cei care sunt impotriva homosexualitatii, cum ca datorita parerilor noastre 'contra' pe care le'am exprimat aici, ei se simt acum 'discriminati' si in minoritate. Observ ca majoritatea traiti in Romania, unde opinia voastra e inca majoritara, asa ca nu va faceti griji. Intr'o tara vestica, unde carta drepturilor omului cat si legile stipuleaza ca oamenii sunt egali si e interzis a fi discriminati pe baza de rasa, religie, sex (femeie sau barbat) sau orientare sexuala, ati putea primi niste priviri piezise daca v'ati exprima asa in public, pentru ca discriminarea de toate felurile e un subiect sensibil si in general societatea are toleranta redusa in fata celor care discrimineaza. Ba chiar daca la sericiu v'ati manifesta asemenea opinii asupra unor eventuali colegi 'anormali, dezaxati si cu pene in fund', v'ati putea trezi in ipostaza socanta de a fi trimisi la 'diversity training'! Dar cum din fericire nu aveti de a face cu occidentalii astia degenerati, nu sunteti in nici un pericol de asa ceva asa ca relaxati'va, nu e cazul sa va faceti griji.
3. Religia, (in numele careia sustineti ca e permis sa discriminezi la adresa homosexualilor), asa cum e ea interpretata de unii oameni, a mai si dat'o in bara de multe ori de'a lungul istoriei. Sa ne amintim de cei omorati de inchizitie, cruciade, fundamentalistii islamici care au zburat cu avioanele in turnuri recent, etc. Toate astea au fost facute in numele religiei, asa cum au interpretat'o ei.
4. Discriminare nu inseamna a'i fugari pe homosexuali sau a le da pumni in cap si a'i lua la palme, asa cum unii sustineti ca ati fi fost acuzati de noi. Discriminare inseamna sa tratezi un om altfel decat alt om, pe criterii arbitrare. Orientarea sexuala e un criteriu arbitrar. A spune ca un homosexual nu are voie sa infieze copii sau ca daca exista doua familii egale, o prefer pe cea heterosexuala e o discriminare clara la adresa acestor oameni si e echivalenta cu a spune, de exemplu, ca 'femeile blonde nu au voie sa conduca masina'.
La fel de absurd si discriminant.
In incheiere, o intrebare pentru cei care se erijaza in aparatorii sufletelor copiilor nevinovati! Fara ironie si fara intentie de acuzare: Cati dintre voi, cei 'normali', ati fost la orfelinate sau ati ajutat in vreun fel pe acesti copii napastuiti de soarta? Daca raspunsul e "niciodata, sau nu de prea multe ori", nu va ganditi ca poate ca in cazul asta nu v'ati castigat nici dreptul de a avea o opinie atat de inversunata in privinta a cui are dreptul sa ajute acesti copii? Mai multa toleranta ar ajuta tuturor, si voua si orfanilor, cu siguranta.
geminy spune:
omie de puncte pt Itsme, ai pus punctul mai mult decat pe un singur I,in ceea ce priveste homosexuali sa nu dam cu prea multe pietre daca nu avem cunostinta de cum sunt ei, de ce sunt asa si cum au devenit, este o problema spinoasa si noi cei care traim in Ro ar trebui sa fim mult mai atenti cu cei de langa noi pt ca pana la urma urmei si ei homosexuali fac parte din societatea in care traim,
sincera sa fiu as opta pt ca si acesti oameni pt ca sunt si ei oameni sa ai posibilitatea sa intre in programul pt adoptii,nu v-ati intrebat niciodata de ce oameni bogati(cu multi bani dar cu suflete sarace)din Ro nu au adoptat vreun copil? poate erau deschizatori de drumuri in sensul acesta, acesti copii ajung unde ajung tot din cauza noastra a societatii si a lipsei de educatie, iar situatia lor sincera va spun nu este chiar asa de roza( am avut sa spun posibilitate si curiozitate sa vad un centru in care sunt institutionalizati acesti copii)cu mana pe inima va spun ca as fii vrut sa ii iau pe toti acasa, este o inagine care te urmareste si iti ramane intiparita pe retina poate pt tot restul vietii,
nu este suficient sa donezi bani, bunuri de care nu mai ai nevoie ci este nevoie de mult mai mult, au nevoie de foarte multa afectiune, dragoste, atentie, mangaiere, cum de toate acestea ei sunt lipsiti sar putea ca tocmai aceste institutii in care sunt sa fie o pepiniera pt viitori homosexuali .........?
si ei au nevoie de noi,