Ce ati face daca copilul este batut de prof. ....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Copilul cu pareza...nu merge singur...si totusi si-a varsat nervii pe el? Si tu nu ai facut nici o reclamatie?????

Andra

Nunta noastra
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ce mai frate, ca in jungla! Cel mare il casapeste pe cel mic!!! Inadmisibil! Cred ca i-as rupe mana cu care a indraznit sa traga in bietul copil! E o bestie abjecta atata timp cat bate un copil (care are handicap pe deasupra).
Irina.c., un profesor oricat de stresat ar fi si oricata presiune din afara ar avea NU ARE VOIE sa isi reverse nervii pe copii. Daca o enerveaza mama sau tatal copilului sa incearce sa se razboiasca cu ei, nu cu un biet suflet! Sa inteleg ca dpdv tau de vedere stressul si nervii justifica intr-un anumit fel reactia individei fata de copil???

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

E inuman si ingrozitor ce vad aici fetelor! Pur si simplu infiorator!

Paula, cum ai putut sa privesti un om matur batand un copil fara sa iei nici o atitudine? fetelor, sint total bulversata!

Lorelei, cand ai sunat la politie in privinta Malinei, ce atitudine s-a luat, sau mai bine zis ce au spus aia?

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Paula sa ma ierti dar in locul tau as fi luat masuri imediat.
cum adica tu ai stat sa te uiti, cu atat mai mult cu cat era si un copil cu pareza???
interveneai si pt. unul normal daramite pt. unu handicapat???/

nu-mi vine a crede ce citesc pe buine.
si-asa ma doare capatana de numai pot acu imi vine sa vomit deja

andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdaByron spune:

E foarte important cred eu, sa invatam si noi odata sa luam atitudine.

Draga Paula2003 te rog frumos fa ceva, reclama undeva, vorbeste cu parintii baietelului. E un gest incalificabil!
Dupa mine profesoara respectiva ar trebui sa nu mai aiba dreptul sa practice. Baietel snopit! Traim in jungla?

Atatea lucruri oribile se intampla pe lumea asta, la care nu suntem martori, dar atunci cand am fost martori la asa ceva: baietel snopit(nu-mi iese din cap expresia asta ), plus injuraturi, eu zic ca e o datorie sa incercam sa indreptam ceva/pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu nu intelg cum ai putut sa asisti la asa ceva fara sa iei nici o masura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Pentru ca si fetita Paulei are necazuri si pentru ca v-a zis ca era singurul loc in care erau rezultate cu fetitza ei.

I-a fost teama... de aceea. Si a ales ..pentru fetitza ei... Nu o aprob, dar o inteleg. Din pacate asta faciliteaza viatza leprelor care se razbuna pe copii pentru necazurile lor personale , au cu parintii.

Irina.c .. cum adica s-au impacat parintii cu ideea handicapului??? Asa a dat D-zeu, au ce? Cu asta nu te impaci, te lupti ca daca te-ai impaca ai lasa totul in plata D-nului si nu te-ai mai chinui sa ajuti cat poti sa-i fie mai bine. Nu pot pricepe cum ti-ai ales o slujba in care "copiilor le mai faci fata, dar parintilor..." ????Copiilor nu le faci fata ca nu-s contra ta..e o problema de empatie nu de suportabilitate a saracilor copii...Ii iubesti, nu-i suporti.. ca suportabilitatea are limite, dragostea nu... Si copii cauta limitele, mai ales cei amarati.

Andreea si galusca Anne-Sarah

http://client.webshots.com/user/acusor_dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Una-n freza. Cat mi-s de pasnica in mod normal, cine ma cunoaste stie ca nu exagerez (egal cu... sunt "eu insami" cand ma deranjeza ceva cu adevarat), m-as fi "bagat in ciorba", sa apar copilul, si daca nu se linistea, o si pocneam (suceam mana), fara nici un regret. Plus scandal cat casa la "ai mai mari".
Nu concep ca o astfel de atitudine sa vina mai ales din partea unui dascal. Chiar s-a rasturnat lumea asta si bunul simt?!

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Ralucami,te rog citeste cu atentie ce am spus.Nu am justificat cu nimic gestul acelei profesoare,ci am aratat cum percep eu ,ca profesor psihopedagog lucrurile.Cat despre ce ai voie si ce nu,asta stie oricine,dar nu toti oamenii sunt capabili de autocontrol,este o realitate,nu inseamna ca ii justific.
AC,cand am spus ca s-au impacat cu ideea m-am referit la faptul ca au devenit constienti de limitele copilului si nu incearca sa scoata de la el mai mult decat bietul copil poate da.Cat despre slujba mea,nu cred ca stii ce inseamna sa lucrezi cu 7-8 copii din care,pe unii trebuie sa ii duci la toaleta,altii urla si se dau cu capul de banca,unii isi fac nevoile in mijlocul clasei,etc.si esti si singura,nu ai ajutor.Si printre toate astea,sa ii si mai inveti ceva,sa incerci sa ii scoti cat de cat la un liman.Ti-as mai povesti cate ceva despre ce inseamna sa lucrezi cu copiii cu handicap,dar nu cred ca ai rezista sa auzi.Da ,uneori nu incerci decat sa rezisti,sa treci cu bine si peste ziua aia,sa reusesti macar sa suporti toate astea macar inca o zi.Am si satisfactii,dar sa stii ca e o munca foarte dura.Cine are copii normali nu stie ce inseamna de fapt un copil cu handicap.E o durere foarte mare,atata pot sa spun.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Cand iti alegi mai ales o astfel de meserie, o faci din pasiune si cu dragoste. Daca stii ca poti sa clachezi de cateva ori pe zi, atunci schimbi macazul, si nu dai cu pietre.

Oricare ar fi fost situatia, un profesor nu are nici mama dreptului sa atinga un copil, nici fizic, nici cu vorbe inadecvate.

Bianca

Mergi la inceput