Ce ati face daca copilul este batut de prof. ....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Conchita, baietelul respectiv are sindromul Down, sper sa nu gresesc.

Paula, trebuia sa iei atitudine imediat. Sa-i spui ca este doar un copil si ca sigur nu intelege ce a gresit. Si chiar daca ar intelege, bataia nu e solutie. Urmatorul pas ar fi fost sa faci o plangere catre directorul institutiei.
Si cauta alta profesoara pentru copilul tau, nu stii cum se poarta cu fetita ta cand nu esti de fatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by dpintilie

Conchita, baietelul respectiv are sindromul Down, sper sa nu gresesc.

Deci ea e un fel de psihopedagog? Si da in copii???
Paula - esti curajoasa ca iti lasi puiul pe mana ei!
Nu vreau sa ma gandesc ce as face persoanei care ar indrazni sa-mi atinga copilul!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Da, teoretic este psihopedagog, practic este o bestie...Eu as merge pana in panzele albe, doar sa vad ca nu mai atinge veci un copil...Mai ales copii cu nevoi speciale, cum sunt cei cu sindrom Down.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

un psihopedagog nu ar trebui sa aibe un asemenea comportament. Are ea probleme care trebuiesc rezolvate

As face scandal mare. Ma gandesc de pe acum cum sa abordez ac, probleme, eu sper sa nu apara ca va fi dezastru. Andrei al meu are abia 1 an si 2 luni, dar daca se atinge cineva de el, vai si amar de capul persoanei respective. Nu as lasa nerezolvat, chiar si in cazul in care ar lovi un alt copil si eu as fi de fata.

Nicoleta si Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

Cand era Malina de 1 an am dat-o la cresha, ca sa pot lucra. Dupa 2 zile am remarcat ca o urechiusha ii era rupta!!! Pur si simplu dezlipita, de cat o trasesera de urechi. Si fetita mea nici nu putea sa mearga. Am renuntzat si la serviciu, si la tot, m-am dus la cresha, am sunat la politzie, am amenintzat, imi venea sa le dau foc! A fost unica data cand a fost copilul meu la cresha. Brrrr!

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

DAR CUM SE POATE asa ceva Lorelay??????????????
Urechiusa rupta? La 1 an? Incredibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

daca ai asistat nu lasa lucrurile asa. Maine poate fi copilul in situatia respectiva.

Nicoleta si Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by slakje

quote:
Originally posted by lorelei_19

Cand era Malina de 1 an am dat-o la cresha, ca sa pot lucra. Dupa 2 zile am remarcat ca o urechiusha ii era rupta!!! Pur si simplu dezlipita, de cat o trasesera de urechi. Si fetita mea nici nu putea sa mearga. Am renuntzat si la serviciu, si la tot, m-am dus la cresha, am sunat la politzie, am amenintzat, imi venea sa le dau foc! A fost unica data cand a fost copilul meu la cresha. Brrrr!

Paul are nevoie de noi:

DAR CUM SE POATE asa ceva Lorelay??????????????
Urechiusa rupta? La 1 an? Incredibil!

Crede-ma ca si eu ma intreb la fel: cum e posibil?
Mai tarziu, la gradinitza, Malina a stat ore in shir in genunchi la coltz pentru ca e stangace. N-am luat atitudine pentru ca am aflat... abia acum 2 ani. A facut-o in plus sa se simta vinovata pentru asta si de asta nu mi-a spus. Credea ca e ceva foarte rau ca scrie cu stanga. La scoala insa invatzatoarea a sprijinit-o sa scrie cu mana stanga si n-au mai fost probleme.

Paul are nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Paula,si eu sunt psihopedagog si am lucrat cu un baiatel cu Down,avea 5 ani.Nu l-am bruscat niciodata,nu as face asa ceva,obtinusem unele progrese.In cazul de fatza profesoara nu are scuze,fata de un copl limbajul si gesturile trebuie sa fie mereu controlate.Totusi nici parintii copilului nu sunt chiar nevinovati,caci ar trebui sa stie ca,in functie de handicapul mental,progresele pot fi foarte lente sau chiar inexistente;deci sa nu adauge si ei niste presiuni la munca profesorului,care este extrem de dificila.In munca mea m-am confruntat cu parinti care se asteptau la minuni,credeau ca daca angajezi copilului un profesor,gata ,il faci copil normal.Am lucrat cu copii cu sindroame foarte grave,pe care trebuia sa ii duc eu la toaleta,nu se descurcau singuri.Unul din ei nu tinea nici creionul in mana,nu vorbea deloc(la 7 ani)si maica-sa tot venea sa ma intrebe cat mai dureaza pana il invat sa scrie.Din experienta mea pot spune ca la copii mai faci fata,parintii in schimb te scot uneori din minti.Munca cu copiii cu handicap este extrem de dificila,mai ales in conditiile de la noi.Am avut si parinti cu care m-am inteles foarte bine,de obicei cei care s-au impacat cu ideea ajuta si copilul mai mult,fiindca nu asteapta minuni.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

In sala intra doar parintii cu bebelusi. Copilul avea pareza..., nu calca cu tot piciorul si nu poate sa mearga decat sustinut. Eu nu am dormi toata noaptea cu gandul la acel copil.
Mama lui nu iera nici afara iar cand a venit sa-l ia deja o luase, i-am spus ca e un copil si a inceput sa tipe ca nu se vede munca ei .
Cu fetita mea mai lucrez si eu si mama mea.
Imi venea sa plec dar pe unde am mai incercat nu am fost multumita de evolutie si m-am intors.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

Un glont in cap

Nu imi pot imagina cum as reactiona

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween

subscriu. asa ceva este inadmisibil, cu atat mai mult cu cat sunt copii cu probleme. acesti ``profesori`` sunt monstri criminali! trebuie numaidecat sa faci ceva!!

ralucoantza

Mergi la inceput