Ce ati face daca copilul este batut de prof. ....

Ce ati face daca copilul este batut de prof. .... | Autor: paula2003

Link direct la acest mesaj

Ieri am asistat in timp ce lucra cu fetita mea la ceva care m-a pus pe ganduri.
Profesoara care lucreza cu copilul meu a batut un baietel de la snopit plus multe injuraturi ca lucreaza cu el de 3 ani si nu se vede nimic (cred ca a fost luata la rost de parinti si ea s-a razbunat pe bietul copil de 5 ani) si mai face si in particular cu el si este foarte costisitoare.
Eu am progrese cu fetita mea si sunt foarte vizibile dar m-a tulburat cele vazute.
Voi ce ati face?

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Un glont in cap

Nu imi pot imagina cum as reactiona

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

As calca-o in picioare ... cum este expresia.
Pentru astfel de faze, tind sa cred ca as reactiona intr-un mod pe masura ...

Alssa si Clara (1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Imi vine sa cred ca progresele fetitei tale i se datoreaza ei, fetitei, si desigur si tie.
Nu as avea incredere sa imi incredintez copilul unei asemenea persoane. Si in plus, as face tot ce pot sa o indepartez din preajma micutilor.
E inadmisibil!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Initial creeata de paula2003

Ieri am asistat in timp ce lucra cu fetita mea la ceva care m-a pus pe ganduri.
Profesoara care lucreza cu copilul meu a batut un baietel de la snopit plus multe injuraturi ca lucreaza cu el de 3 ani si nu se vede nimic (cred ca a fost luata la rost de parinti si ea s-a razbunat pe bietul copil de 5 ani) si mai face si in particular cu el si este foarte costisitoare.
Eu am progrese cu fetita mea si sunt foarte vizibile dar m-a tulburat cele vazute.
Voi ce ati face?

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

lucreaza cu baietelul respectiv de cand avea el doi ani?! dar la ce lucreaza, daca nu te supara intrebarea?

a doua intrebare: ai asistat fara sa intervii? un telefon la politie era cel mai indicat, cred. gandeste-te ca putea fi fetita ta cea batuta, iar parintele baietelului ar fi asistat tacut la scena, ce ai fi gandit/facut in situatia respectiva?

-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Cu siguranta m-as plange directoarei,in caz ca nu se i-a nici o masura,ma voi adresa la forumurile superioare.
Nimieni nu are dreptul sa se atinga de copilul meu,cu ce drept mi l-a ATINS?!?!?!?
CUM A INDRAZNIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

trebuie sa faci ceva, daca l-a lovit si injurat de fata cu tine ce face cand nu este nimeni acolo? poate asa se poarta si cu copilul tau. Categoric discuta cu cineva, aici m-as duce la politie direct dar in ro nu cred ca te baga in seama, oricum trebuie sa fie un sef peste tipa respectiva, eu as spune si parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

in primul rand nu mi-as mai da copilul la un profesor care terorizeaza copii. apoi, daca ar fi in cauza copilul meu l-as da in judecata. Pai eu nu-mi bat copilul, cum indrazneste el???

April & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Si eu cred ca ar trebui sa faci ceva. Inchipuieste-ti daca a facut asa ceva de fata cu tine, dar cand nu e nici un parinte de fata, ce face .....
Tocmai pentru ca a facut progrese cu fetita ta, ar trebui sa incerci sa vorbesti intai cu ea si apoi daca nu reusiti sa va intelegeti sa mergi la seful ei. Daca a lovit un alt copil, sigur o loveste si pe fetita ta, este inadmisibil sa procedezi asa cu un copil mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

i-as lua gatu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Cand era Malina de 1 an am dat-o la cresha, ca sa pot lucra. Dupa 2 zile am remarcat ca o urechiusha ii era rupta!!! Pur si simplu dezlipita, de cat o trasesera de urechi. Si fetita mea nici nu putea sa mearga. Am renuntzat si la serviciu, si la tot, m-am dus la cresha, am sunat la politzie, am amenintzat, imi venea sa le dau foc! A fost unica data cand a fost copilul meu la cresha. Brrrr!

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput