Ce ati face daca copilul este batut de prof. ....
Ieri am asistat in timp ce lucra cu fetita mea la ceva care m-a pus pe ganduri.
Profesoara care lucreza cu copilul meu a batut
un baietel de la snopit plus multe injuraturi ca lucreaza cu el de 3 ani si nu se vede nimic
(cred ca a fost luata la rost de parinti
si ea s-a razbunat pe bietul copil de 5 ani) si mai face si in particular cu el si este foarte costisitoare.![]()
Eu am progrese cu fetita mea si sunt foarte vizibile dar m-a tulburat cele vazute.
Voi ce ati face?
paula2003
& alexandra 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
Raspunsuri
Elenalove27 spune:
Un glont in cap
Nu imi pot imagina cum as reactiona
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween
alssa spune:
As calca-o in picioare ... cum este expresia.
Pentru astfel de faze, tind sa cred ca as reactiona intr-un mod pe masura ...
Alssa si Clara (1 an si 11 luni)
Donia spune:
Imi vine sa cred ca progresele fetitei tale i se datoreaza ei, fetitei, si desigur si tie.
Nu as avea incredere sa imi incredintez copilul unei asemenea persoane. Si in plus, as face tot ce pot sa o indepartez din preajma micutilor.
E inadmisibil!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
conchita spune:
quote:
Initial creeata de paula2003
Ieri am asistat in timp ce lucra cu fetita mea la ceva care m-a pus pe ganduri.
Profesoara care lucreza cu copilul meu a batutun baietel de la snopit plus multe injuraturi ca lucreaza cu el de 3 ani si nu se vede nimic
(cred ca a fost luata la rost de parinti
si ea s-a razbunat pe bietul copil de 5 ani) si mai face si in particular cu el si este foarte costisitoare.
Eu am progrese cu fetita mea si sunt foarte vizibile dar m-a tulburat cele vazute.
Voi ce ati face?
paula2003& alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
lucreaza cu baietelul respectiv de cand avea el doi ani?! dar la ce lucreaza, daca nu te supara intrebarea?
a doua intrebare: ai asistat fara sa intervii? un telefon la politie era cel mai indicat, cred. gandeste-te ca putea fi fetita ta cea batuta, iar parintele baietelului ar fi asistat tacut la scena, ce ai fi gandit/facut in situatia respectiva?
-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)
Cary spune:
Cu siguranta m-as plange directoarei,in caz ca nu se i-a nici o masura,ma voi adresa la forumurile superioare.
Nimieni nu are dreptul sa se atinga de copilul meu,cu ce drept mi l-a ATINS?!?!?!?
CUM A INDRAZNIT!
oz spune:
trebuie sa faci ceva, daca l-a lovit si injurat de fata cu tine ce face cand nu este nimeni acolo? poate asa se poarta si cu copilul tau. Categoric discuta cu cineva, aici m-as duce la politie direct dar in ro
nu cred ca te baga in seama, oricum trebuie sa fie un sef peste tipa respectiva, eu as spune si parintilor.
april spune:
in primul rand nu mi-as mai da copilul la un profesor care terorizeaza copii. apoi, daca ar fi in cauza copilul meu l-as da in judecata. Pai eu nu-mi bat copilul, cum indrazneste el???

April & Andrada
gabrielat spune:
Si eu cred ca ar trebui sa faci ceva. Inchipuieste-ti daca a facut asa ceva de fata cu tine, dar cand nu e nici un parinte de fata, ce face .....
Tocmai pentru ca a facut progrese cu fetita ta, ar trebui sa incerci sa vorbesti intai cu ea si apoi daca nu reusiti sa va intelegeti sa mergi la seful ei. Daca a lovit un alt copil, sigur o loveste si pe fetita ta, este inadmisibil sa procedezi asa cu un copil mic.
lorelei_19 spune:
Cand era Malina de 1 an am dat-o la cresha, ca sa pot lucra. Dupa 2 zile am remarcat ca o urechiusha ii era rupta!!! Pur si simplu dezlipita, de cat o trasesera de urechi. Si fetita mea nici nu putea sa mearga. Am renuntzat si la serviciu, si la tot, m-am dus la cresha, am sunat la politzie, am amenintzat, imi venea sa le dau foc! A fost unica data cand a fost copilul meu la cresha. Brrrr!
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm