Solutii - cainii comunitari incotro?
Raspunsuri - Pagina 7
mariagi spune:
vad ca minunatii maidanezi si-au gasit suporterii si pe DC.da propune-ti dragelor si dragilor si o solutie.ca de misto si sictir e plina tara asta.
Maria
ralucah spune:
Nasoooooo...Ramo!
Pai afuriseniile astea mici lasa par.....deci..in furca cu ele!![]()
![]()
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Ramonika spune:
Lasa mey Raluca, ca si eu las par mai ceva ca o matza si iaca nu ma trage nimeni in tzeapa…
… deocamdata…
Maria, s-au propus destule pana acuma, daca ai citit toate mesajele… adaposturi, legi, eutanasiere, adoptii etc etc… Si daca s-a propus, ce? S-a rezolvat ceva? S-a schimbat ceva?
Io propun adaposturi pentru maidanezi si tratarea lor la fel cum se procedeaza in tarile din vest. Iaca am propus. Care e urmatorul pas pe care il poti face tu? Pui in aplicare ideea mea?
Ne batem gura de pomana… ![]()
AC spune:
Ramonika... va spun eu una de bun simt. La cati oameni n-au ce manca sau traiesc de pe zi pe alta.. adaposturile pentru maidanezi sa pice in grija cui ii iubeste teribil, nu a statului. Si toti cainii neluati in grija in casa cu acte in regula si vaccine de catre iubitorii de animale nu pot avea alta soarta decat eutanasierea.
Imi pare rau de sentimentele voastre, dar consider ca statul roman trebuie sa rezolve problema copiilor orfani, din canale, a batranilor sa se ingrijeasca de adaposturi pentru ei.. Si cand .ro o fi tolerabila la nivelul conditiilor de viata umana trecem si la viata animala. Ca un stat si popor. Ca fiinta individuala nu te impiedica nimeni sa construiesti, adaposteti si vaccinezi... Dar responsabil, nu cu jumatate de masura si pe pilea altora.
---------------------------editat de moi 
Andreea si galusca
Anne-Sarah
http://client.webshots.com/user/acusor_dc
oLo spune:
Cine vrea sa faca bani? Strange cainii de pe strada, si-i exporta-n Viet-Nam. Stiu ei acolo ce sa faca cu ei :o
Nu datzi cu rosii, ce ganditi despre mine, gandesc si indienii (sau mai stiu io cine au vacile sfinte) despre noi!!!
Mie mi-s dragi cainii (ca toate animalele de altfel), dar nu pe strazi.
Mai e un aspect care nu s-a discutat: numai in Ro am vazut atatea animale (99% caini) strivitzi pe sosele. Asta da de gandit....
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs
& www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma 
ralucah spune:
Draga Andreea, eu una sunt o persoana mai glumeata de felul meu, chiar si in situatiile grele. Asa mi-e felul, asa mi-e vorba si poate sunt mai sugubeata in postarile mele. Daca am incalcat reg. rog moderatorii sa imi dea un avertisment, dar atentie ei sunt singurii care pot decide daca l-am incalcat au ba!!
Si pe mine ma lasa unele postari cu gura cascata cateodata.....exemplele de mai jos....dar vezi tu cei care au postat i-am intanlit si pe la alte subiecte si stiu de ex. ca sanzi e o fata sensibila si rationala si a vorbit sub "impresia" unor evenimente recente! la fel si dante, cu greu mi-l imaginez cu un Kalasnikov in carca fugarind patrupede pe Magheru!
"dar sa dea draq sa ma muste vreo astfel de javra de pe strada caci cu manutele mele ii sucesc gatul la spate...
sau nu mai zic pe vreunul din ai mei dragi...
si sa dea draq sa se puna vreunul intre mine si jivina cand mi s-o pune pata, ca praf il fac mintenas si pe ala.."
......
"Si nu e vorba numai de caini...daca un individ mi-ar agresa copilul, pai cred ca m-as razbuna furioasa, l-as bate (sau as plati pe cineva sa o faca, ca in cazul in care m-as pune eu as manca probabil bataie!!) pana as cade obosita si cu febra musculara de atatea lovituri!!!
"
Daca as avea o pusca....
....
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
gandacelu spune:
sanziana, nu am citit deocamdata decat primul post, dar am ceva de adaugat: tot ieri a fost muscata o graviduta din grupul "noiembrie-decembrie", care trebuie sa nasca peste 2 saptamani... tot de un maidanez, bineintels ca fara sa-l incite cu nimic, doar mergea pe strada...
mi se pare revoltator, desigur, nu vreau sa spun ca solutiile ar fi alea sau celelalte... dar puneti-va o secunda in locul ei... dupa ce ai grija ca de ochii din cap 9 luni de zile de sarcina, sa patesti asa ceva...![]()
![]()
![]()
cat despre copilul de care ai povestit... nu mai am nici un comentariu... cineva ar trebui sa-si asume odata responsabilitatea cainilor vagabonzi, dar si a celor de apartament care umbla fara botnita sau care umplu bucurestiul (cand spun "umplu" nu exagerez cu nimic!) de kk
sunt o mare iubitoare de animale...
Kariris spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
sanziana, nu am citit deocamdata decat primul post, dar am ceva de adaugat: tot ieri a fost muscata o graviduta din grupul "noiembrie-decembrie", care trebuie sa nasca peste 2 saptamani... tot de un maidanez, bineintels ca fara sa-l incite cu nimic, doar mergea pe strada...
mi se pare revoltator, desigur, nu vreau sa spun ca solutiile ar fi alea sau celelalte... dar puneti-va o secunda in locul ei... dupa ce ai grija ca de ochii din cap 9 luni de zile de sarcina, sa patesti asa ceva...
.
cat despre copilul de care ai povestit... nu mai am nici un comentariu... cineva ar trebui sa-si asume odata responsabilitatea cainilor vagabonzi, dar si a celor de apartament care umbla fara botnita sau care umplu bucurestiul (cand spun "umplu" nu exagerez cu nimic!) de kk
Bey... mai terminati cu botnita! Eu am un caine maidanez care crede ca-i pisica; toata lumea isi fluiera cainii iar eu il strig: pis,pis,pis! Nu ma pune sa-i pun botnita. Ar face infarct! Astuia i-e frica si de umbra lui. Il duc in lesa retractabila, il am sub control non stop, nu ca ar musca, dar de frica are reactii imprevizibile cum ar fi sa fuga in strada printre masini. Eu cred ca-i suficienta lesa. Am incercat sa-i pun botnita de mai multe ori si a facut crize urate, credeam ca a innebunit si in final a vomat prin botnita! Deci eu n-am de gand sa-mi cretinizez cainele si mai rau decat l-a facut mama lui!
Asa ca lasati-o mai usor cu botnita; sa poarte botnita cei mentionati in lege sau orice caine a atacat vreodata o persoana (acela este considerat agresiv)... nu libelula mea!
sunt o mare iubitoare de animale...
ruxi spune:
Sanziana, sunt de acord cu ce spui tu si cred ca ai procedat corect. Si eu iubesc caini, dar la mine in curte si atat. Daca mie mi-ar musca copilul vreun caine, cu stapan sau fara, tot hingherii i-as chema. Si da, multi caini sar de cele mai multe ori fara motiv sa latre sau sa muste. Mie nu mi s-a intamplat sa ma si muste, ca nu mi-e frica de ei si stiu cum sa ma apar atunci cand sare vreunul sa latre, dar soacra-mii, pe care a muscat-o o catea maidaneza de picior in fata blocului, fara sa-i faca absolut nimic, doar trecea pe acolo, ii este o frica teribila. Si datorita faptului ca ii este frica cand trece pe langa ei, cainii o simt si devin si mai violenti.
Asa ca eu si eu spun ca, maidanezii sunt un pericol public in Romania.![]()

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12172 ( Povestea nasterii )
gandacelu spune:
gata, am terminat de citit subiectul
lachione, chestia cu botnita... in fine, eu am un vecin de palier cu un rotweiller cat un vitel cu care umbla fara botnita... paralizezi numai cand il vezi... nu stiu ce "lesinat" ai tu, pe mine ma intereseaza vecinul meu si cei ca el, plus astia care ii lasati sa se ... in fata blocului... scuze daca acuma imi sariti in cap, dar nu este doar scarbos, ci si dovada de nesimtenie crasa
cineva povestea de parcul poli acum 2 ani jumate... exact acum 3 ani in poli era sa pierd sarcina din cauza aceleiasi haite de maidanezi care aratau salbatic rau... era iarna, cred ca erau flamanzi, daca nu si turbati... eram singura dimineata in parc si langa mine, la cativa metri, au atacat un alt caine pe care l-au sfasiat de viu in fata mea...
am avut contractii dureroase toata ziua, si era sarcina in 3 luni...;((( am stat o saptamana pe antispastice... niciodata nu m-am speriat in halul asta, nici cand m-am intalnit cu ursul in padure!
sunt cam suparata dupa ce am citit subiectul, mi se pare incredibil sa pui semn de egalitate intre oameni si animale... e strigator la cer
pietism ieftin
animalele sunt nevinovate... dar oamenii cum sunt? sa-l muste pe ala de l-a lovit, nu pe un copil nevinovat
sincer, mi-e mie rusine ca exista persoane care gandesc asa... scuze![]()