Solutii - cainii comunitari incotro?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by cl

Si inca ceva, am gandit-o, dar n-am scris-o pana acum. Sanziana, poti sa spui ce vrei, parte din vina o poarta cainele, dar marea vina o poarta bunica. De ce nu era langa copil? Sau de ce nu era macar cu ochii pe copil? Daca se pitea copilul sau se aplaca dupa minge, un sofer nu l-ar fi vazut si l-ar fi calcat cu masina? La asta s-a gandit? Parcarea nu e loc de joaca! Asta-i una, a doua: daca era cu ochii pe el, ar fi vazut ca acel caine mananca si ar fi trebuit sa nu-l lase in zona, iar a treia: daca era cu ochi pe el, ar fi vazut cand cainele se repede la copil, s-ar fi repezit, ar fi strigat si cainele s-ar fi speriat si ar fi fugit sigur. Sau macar i-ar fi abatut atentia si ar fi scapat copilul. E vorba de un singur caine si sigur s-ar fi oprit. Dar e mai usor sa stai la barfe decat sa supraveghezi copilul!!!

Claudia

Claudia...eu nu am judecat pe nimeni. Am actionat cum am crezut mai bine de cuviinta in situatia data...
Nu a spus nimeni ce ar fi facut in situatia in care am fost eu!!!
Dam vina pe unul si pe altul...nu conteaza pana la urma cine e vinovatul...conteaza faptul. Un copil a fost muscat de un caine, si mie mi s-a parut cea mai buna solutie ca acel caine sa fie indepartat si sa isi asume responsabilitatea cineva pentru el.
Am actionat...nu imi place sa ma fac ca nu vad si sa trec mai departe. Nu stiu daca am facut bine sau rau.
Sincer ma asteptam de la voi nu sa trageti pe nu stiu cine la raspundere sau sa va certati intre voi, sau sa imi spuneti ca am vrut sa va instig la cearta.
Ma asteptam ca sa veniti cu solutii concrete, ce as fi putut sa fac...ca data viitoare poate voi gasi o solutie mai buna!!!!
Ce ati fi facut voi daca ati fi fost martori la o asemenea scena, si cred ca multi dintre voi chiar ati fost!!!
Pur si simplu nu am stiut cum sa reactionez...dar recunosc ca m-a socat nitel ceea ce s-a petrecut. De asta am si postat...pentru ca am ramas socata ca un copil poate fi mutilat pe viata de un caine.
Daca cainele ar fi avut stapan, sunt sigura ca amandoi ar fi fost trasi la raspundere, si vina ar fi fost cu siguranta atribuita de toata lumea stapanului...

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Claudia am inteles exact ce ai vrut sa spui.Adica ghiata batrana ii de vina ca fiara a desfigurat un biet copil, fiindca statea la barfa cu pensionarii in parcare in loc sa-si vada de grija pustiului.

Mai, voi va desteptati odata? Cand?
Dar de fapt...nu va desteptati fratilor, tineti-o tot asa.Stii ca este o vorba: Pana-i s... si caciula...na, pana-i s... si caciula, inca 500 de ani pana se civilizeaza romanu.

Tot inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Traim intr-o lume violenta! Aici sunteti pentru uciderea cainilor, iar la arte pentru batutul copiilor cu nuiaua!!! In ce lume traim! Vorba cuiva, cat mai avem pana trecem, dupa caini, la aurolaci si...altele?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

claudia, ai observat ca la subiectul copilului pierdut in padure si gasit mort numai mama era de vina?? au umplut douazeci de pagini aruncand cu pietre in parintzi...acu' dintr-o dat' sunt vinovatzi "animal lovers" (, ca sa zic).

Guestus, stai linistit, banii din taxele tale nu se duc pe actziuni gen adunarea cainilor de pe strazi, au grija alesii tai de acesti bani mai bine, se duc direct in buzunarele lor iar tu stai si asteapta in continuare la fereastra sa vina "animal lovers" sa stranga cainii maidanezi.

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Sanziana hai sa-ti spun io ce as fii facut. In Olanda as fii facut plangere, daca prin absurd s-ar intampla, aici nu exista caini vagabonzi.
In Ro , data fiind situatia si mizeria si tzigania, unde din victima ajungi infractor, nu l-as fii otravit, l-as fii prins si spanzuratoare as fii facut in fatza blocului, i-as fii intins pielea pe batz sa vada toata haita cine-i stapanul.Asta de mi-ar fii desfigurat un patruped copilul pe viatza.

Spanzuratoare, intelegi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

A! Si Claudia nu ai inteles...nu era vorba de un singur caine, era o haita de vreo 5-6 caini. Unul a latrat si i-a instigat pe toti, doar unul a avut placerea sa il "haleasca", ceilalti latrau. Iar femeia care ii hranea era de fata, dar nu s-a bagat de frica. A fugit repede in bloc, au sarit alti vecinii care au vazut pe fereastra ce se intampla, sa scoata copilul dintre caini.

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput