Solutii - cainii comunitari incotro?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

quote:
Originally posted by Guestus

"Ce poveste tine: povestea stapanului de caine incoltit de maidanezi. solutia: toleranta si rabdare."

povestea asta tine la tine...la mine nu tine.
scirba fata de primitivismul oamenilor am si eu...nu inteleg ce cauta haitele pe strazi.
Solutia este ca cei ce iubesc animalutele sa le tina la ei acasa...sau sa le organizeze pensioane la iesirea din oras pe banii lor... si nu pe taxele mele. Nu inteleg de ce asteptati solutii de la altii....si nu va organizati sa-i ingrijiti?

Eu nu astept solutii de la altii si nici nu ma deranjeaza maidanezii!
pe mine nu m-a muscat nici un caine niciodata si nici nu ma va musca vreun maidanez vreodata (poate vreun pitbull fara botnita) si mi se pare normal sa participe in primul rand cei pe care ii deranjeaza acesti caini, marea majoritate! Nu o sa va scap eu de maidanezi pe banii mei... in nici un caz... daca ne organizam e altceva. eu am luat un maidanez acasa si acum e caine de lux, duce o viata mai buna decat multi caini de rasa cu stapani. n-am de gand insa sa-i iau pe toti, sa stii! asa ca dac ai o problema cu ei coopereaza sa o rezolvam, ca noi care n-avem probleme cu ei nu prea avem nici un interes! e destul ca incercam sa gasim solutii!
iar daca nu n-ai decat sa te apuci sa-i omori, eventual fa-o de fata cu copilul tau (face bine la educatia lui) ca oricum n-o sa-i starpiti pe toti! asta-i clar! N-o sa reusiti decat sa-i faceti pe cei care raman si se inmultesc sa fie si mai violenti!
pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

de ce de fiecare data,sfarsim prin a arunca unii in altii cu noroi?!
daca nu avem probleme cu maidanezii macar,ne deranjeaza mizeria.sau unii sunt invatati sa traiasca in mizeria pana in gat si nu mai vad mai departe de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Si inca ceva, am gandit-o, dar n-am scris-o pana acum. Sanziana, poti sa spui ce vrei, parte din vina o poarta cainele, dar marea vina o poarta bunica. De ce nu era langa copil? Sau de ce nu era macar cu ochii pe copil? Daca se pitea copilul sau se aplaca dupa minge, un sofer nu l-ar fi vazut si l-ar fi calcat cu masina? La asta s-a gandit? Parcarea nu e loc de joaca! Asta-i una, a doua: daca era cu ochii pe el, ar fi vazut ca acel caine mananca si ar fi trebuit sa nu-l lase in zona, iar a treia: daca era cu ochi pe el, ar fi vazut cand cainele se repede la copil, s-ar fi repezit, ar fi strigat si cainele s-ar fi speriat si ar fi fugit sigur. Sau macar i-ar fi abatut atentia si ar fi scapat copilul. E vorba de un singur caine si sigur s-ar fi oprit. Dar e mai usor sa stai la barfe decat sa supraveghezi copilul!!!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"Tie, probabil iti place animalul pe care sa-l prezinti in expozitie, viata in sine nu are valoare."

hai sa salvam si gindacii, tintarii..blabla...ce atita deparazitare prin blocuri?
solutie pentru ciini nu exista...1 week la pension apoi injectia daca animal lovers nu se prezinta sa-i ridice pe semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Vai de noi si de orasul asta cand la carma se afla un marinar beat de atata rau de mare!!!

Iti dai seama de sufletul unui om dupa felul in care se poarta cu animalele!!!!!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by cl

Si inca ceva, am gandit-o, dar n-am scris-o pana acum. Sanziana, poti sa spui ce vrei, parte din vina o poarta cainele, dar marea vina o poarta bunica. De ce nu era langa copil? Sau de ce nu era macar cu ochii pe copil? Daca se pitea copilul sau se aplaca dupa minge, un sofer nu l-ar fi vazut si l-ar fi calcat cu masina? La asta s-a gandit? Parcarea nu e loc de joaca! Asta-i una, a doua: daca era cu ochii pe el, ar fi vazut ca acel caine mananca si ar fi trebuit sa nu-l lase in zona, iar a treia: daca era cu ochi pe el, ar fi vazut cand cainele se repede la copil, s-ar fi repezit, ar fi strigat si cainele s-ar fi speriat si ar fi fugit sigur. Sau macar i-ar fi abatut atentia si ar fi scapat copilul. E vorba de un singur caine si sigur s-ar fi oprit. Dar e mai usor sa stai la barfe decat sa supraveghezi copilul!!!

Claudia

Claudia, nu serios acum , tu iti dai seama ce vorbesti? Gandirea ta e logica si are sens in momentul in care noi am trai in jungla, in padure.Dar eu credeam ca orasul CONSTANTZA nu e nici in mijlocul padurii printre fiare, ci e un oras din europa , o comunitate de oameni.

Nu chiar,...tu iti dai seama ce vorbesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"ar fi vazut cand cainele se repede la copil, s-ar fi repezit, ar fi strigat si cainele s-ar fi speriat si ar fi fugit sigur"

scenariul tau este absurd ....daca bunica era Maricica Puica poate ca ar merge

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slakje

Claudia, nu serios acum , tu iti dai seama ce vorbesti? Gandirea ta e logica si are sens in momentul in care noi am trai in jungla, in padure.Dar eu credeam ca orasul CONSTANTZA nu e nici in mijlocul padurii printre fiare, ci e un oras din europa , o comunitate de oameni.

Nu chiar,...tu iti dai seama ce vorbesti?

Inchipuie-ti ca realizez foarte bine!!! Daca am fi mai responsabili, multe rele ar fi evitate. Toate se intampla din cauza noastra! Ce sa-ti mai spun, ca am vazut bone/bunici stand la palavre in parc, uitatand complet de prichindei, in timp ce ei se indreptau catre lac sau se bateau cu bete, gata sa-si scoata ochii??? Alina, daca ai inteles ce am vrut sa spun, bine, daca nu, iarasi bine. Am sa mai repet o singura data: violenta nu rezolva nimic, niciodata! Si, am sa ma repet, ar trebui sa fim mai responasabili pentru faptele noastre!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:

"ar fi vazut cand cainele se repede la copil, s-ar fi repezit, ar fi strigat si cainele s-ar fi speriat si ar fi fugit sigur"

Mergi la inceput

quote:

Tot slabut! Mai incearca! , ,

Claudia

Mergi la inceput