Adoptii de catre homosexuali

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Am citit stirea aceea din USA cu chinezul ala care e GRAVID. Deci se poate.
Asa ca sa ramana gravizi daca vor copii.
De fapt ei au nevoie de recruti, sa mareasca numarul homosexualilor si prin acest mod.
Si daca doi travestiti vor copii, le dam si lor? Ca nici astia nu fac nici un rau la nimeni...In Olanda sunt destui si din astia. E unul care are si o emisiune Duminica, ia interviuri la VIP-uri si e un travestit foarte normal.
Buuun, deci dam copii si la travestiti, le dam si lor, de ce sa fim rai?
Mai vrea cineva copii? Sa ridice mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by lilanda

quote:
Originally posted by slakje

O familie homosexuala nu are posibilitatea sa ofere unui copil ceea ce o familie heterosexuala poate, nu din cauza orientarii sexuale ci din cauza ca oamenii sunt: Barbati si femei. Si un copil are nevoie de un barbat si de o femeie.

Un barbat + o femie... nu insemna o familie...mai trebuie si altceva acolo si asta cu siguranta nu e numai sexul!!!

pozulici

Foarte corect,nu desprinde o fraza dintr-un intreg pt a crea o contradictie in idei de altfel inexistenta.La fel de bine pot spune si eu ca o familie nu e in nici un caz una homosexuala.Eu eventual pot sa-i numesc parteneri de sex, iubiti, parteneri in detinerea bunurilor lumesti materiale.
Citeste te rog felul in care eu am argumentat pozitia mea.

Merci,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by mariagi

sanziana,adica copilul meu este traumatizat ca eu si tatal lui am divortat,dar ar fi in al noulea cer daca ar avea doi parinti de acelasi sex?!

Maria

Doamne FEreste nu!!!!
Ce vroiam sa spun, este ca in viata un copil poate intalni traume mai mari. si faptul ca are parintii de acelasi sex sa nu fie o asa problema cum am crede noi....

Eu am niste prieteni un cuplu de "gay", sunt extraordinari, inteligenti, glumeti, sociabili, stiu sa se poarte cu un copil...se joaca extraorinar cu David care ii iubeste....
As fi de parere ca ar putea creste un copil si sa il introduca in societate ca un om normal, fara probleme sexuale...
Prea ne cramponam de sex...daca e baiat trebuie sa se joace cu baietii ca altfel va fi derutat si fatalau...daca e fata ii punem papusile in brate...omul e mult mai complex de atat...

Sinzi si David
The best of David, new

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

XENOCID
MariaM, eu nu resping homosexualul ca om,ci resping comportamentul sau sexual,care este deviant,anormal.Homosexualiatea nu este ceva ce se poate"intampla",ci este ceva ce alegi la un moment dat ,influentat de niste factori.Apropo de factori,cel genetic nu a putut fi demonstrat ,studiile(initiate de un cercetator gay) fiind necloncudente.In orice caz,s-a pus in evidenta o gena a criminalitatii,asta nu inseamna ca societatea accepta crima.Iar Vlad al tau ar avea putine sanse sa devina homosexual daca el va sti din familie ca acest comportament nu este normal.Plus ca ideea ca un homosexual nu se poate schimba este o minciuna care ne e vanduta tot de ei,in disperarea lor de a fi acceptati.Exista chiar o asociatie a fostilor homosexuali.Trebuie sa judecam comportamentul gresit,nu persoana.

Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

nu contest sursele tale, dar ale mele spun altceva.

In primul rand, ideea ca un doctor gay a descoperit gena nu prea sta in picioare. Cercetarile sunt facute de grupuri destul de largi de cercetatori, de colective de cercetare. Chiar daca 10 % dintre cercetatorii barbati sunt homosexuali, e destul de greu de crezut ca un colectiv intreg sa se lase manipulat.

Apoi, in urma unui studiu facut pe frati s-a consatat ca:
-10 % dintre frati sunt homosexuali
-in jur de 20% sunt homosexuali, in cazul gemenilor neidentici
-intre 55-70 % dintre gemenii identici sunt homosexuali
Studiul respectiv a dus la ideea ca orientarea spre homosexualitate are loc in uterul mamei si poate fi genetica.

Nu toti gemenii identici cu gena respectiva sunt homosexuali, fiindca genele au o proprietate numita penetrantza, care arata cat de puternica e gena respectiva pentru a deveni dominanta. De exemplu, din cei care au gena diabetului, doar 30 % sufera de diabet.

Gena homosexualitatii a fost gasita numai la barbati, intr-o anumita zona a cromozomului X. De aici ponderea mai mare a homosexualitatii masculine. De asemenea, homosexualitatea se mosteneste si s-a constata ca rudele homosexuale provin in cele mai multe cazuri dinspre mama. Asta sustine existenta genei respective pe cromozomul X, cromozon de provenienta materna.

Intr-o vreme, se credea ca ccc creierul noului nascut este o tabula rasa. Azi vin tot ma multe dovezi care sustin ca exista, inca de la nastere, "setari" ale acesuia. Una dintre acestea ar fi ca ne nastem cu un creier feminin sau cu unul masculin. Oricat o sa incerci sa inveti un baietel ca e fetita, ii dai rochite, il inveti sa faca pipi ghemuit, nu o sa reusesti. El stie ca e baietel. Setarea creierului are loc prin saptamanile 6-8 ale vietii intrauterine. Setarile sunt facute de "baile" de hormoni. Daca testosteronul "nu ajunge" un baiat va fi feminizat. Daca testosteronul este produs in exces o fetita se va naste cu creier de baiat :), mai beietoasa sau chiar lesbiana. Astfel se explica aparitia homosexualitatii si la femei, la care nu e codata genetic.

Apropo, stiai ca homosexualitate apare si la animale? Ele aleg?

Nu vreau sa te conving ca am drepatte si nici sa iti placa homosexualii. Totusi, eu cred ca nu aleg. Si nici ca homosexualitatea "se ia" sau poate fi in prea mare masura educata. Nu stiu de ce i-a lasat Dumnezeu asa, dar ne incearca si pe noi si pe ei :)

Nu pledez favorabil pentru adoptie din punctul de vedere al copilului, nu al cuplului.

Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Domne, ce mai asteptam, ca uite ce generosi si buni suntem noi.
Hai sa luam legatura cu organizatiile de homosexuali, si sa ii conducem chiar noi la cateva orfelinate sa-si ia cate un copil, ce sa mai pierdem vremea.
Si toata lumea va fi fericita. Mai ales ca acei copii nu-s ai nostri, sunt ai nimanui.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyana

Domne, ce mai asteptam, ca uite ce generosi si buni suntem noi.
Hai sa luam legatura cu organizatiile de homosexuali, si sa ii conducem chiar noi la cateva orfelinate sa-si ia cate un copil, ce sa mai pierdem vremea.
Si toata lumea va fi fericita. Mai ales ca acei copii nu-s ai nostri, sunt ai nimanui.

Diana, nu putem, ca pana una alta vine UE peste noi, in frunte acum cu muica Olanda, de unde vine si nic23 cu aceasta intrebare de senzatie, si ne urecheaza rau.
Asa ca iar un subiect unde ne cam pierdem noi vremea degeaba.
V-am pupat prietenelor, mai am si treaba decat sa tot aberez pe aici.
,
Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

atata timp cat ei sunt testati psihologic si au integritate morala de ce nu??
eu sunt de acord

sunt copii care cresc doar cu unul din parinti si sunt oameni normali din toate punctele de vedere.. daca cresc cu 2 parinti de acelasi sex nu pot fi??

parerea mea

------------------------
poze cu Bandit

Mergi la inceput

Pai vor sa ne pregateasca de pe acuma ce va fi.
Sa nu zicem ca nu ne-au intrebat.
Si eu va pup si spor la treaba cu impartitul copiilor la homosexuali si travestiti,
PA PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Nu stiu ce motive as mai putea invoca pe langa cele mentionate de Slakje si Irina.c. pentru a sublinia ca nu mi se pare normal ca 2 homosexuali sa infieze copii.
Raspund cu un NU categoric.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyana

Pai vor sa ne pregateasca de pe acuma ce va fi.
Sa nu zicem ca nu ne-au intrebat.
Si eu va pup si spor la treaba cu impartitul copiilor la homosexuali si travestiti,
PA PA

Ei vezi de treaba...ca doar nu a reprezenta nic23 poporul olandez.Sa vina sa puna intrebarea asta aici la olandezi, sa vedem ce ii raspund, dar nu prin suburbiile dubioase ale Amsterdam-ului, ci intr-o comunitate "sanatoasa" nepoluata.
Pa!

Mergi la inceput