Adoptii de catre homosexuali
Raspunsuri - Pagina 10
slakje spune:
aaaaaaa am uitat sa adaug: olandezii spre deosebire de romani s-au cam saturat sa fie "cool".
Acum chiar nu mai intervin.
pa!![]()
hihi
motanik spune:
Mamici si viitoare mamici si tatici,
Vad ca subiectul asta a dus la discutii tare aprinse...Nu face bine. Cred ca intrati pe acest forum ca sa va binedispuneti, nu sa va faceti nervi. Asa ca hai sa acceptam ideile fiecaruia fara sa ne simtim atacati...
Pana una alta, eu va pup chiar daca sunteti fete...sper ca asta nu ma face lesbiana!

Andra
Nunta noastra 
Noi
slakje spune:
quote:
Originally posted by BellaDonna
NU SANT DE ACORD, ati uitat ce s-a intamplat cu Sodoma si Comora...
Frumoasa mea, spun si eu ca si greierasul din poveste, deci frumoasa mea...este Gomora nu Comora.
Unii zic ca o fii fost invazie extraterestra?
Bomba atomica?
Kariris spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by lachione
Eu le-as propune celor care au spus ca sunt de acord, sa fie de acord si cu acordarea copiilor spre adoptie zoofililor, coprofililor, necrofililor si de ce nu.. chiar pedofililor... pentru ca ce mai conteaza daca acel copil adoptat va fi molestat sexual in familie sau, va deveni foarte probabil la randul sau, homosexual, pentru ca in nici un caz acel copil nu va avea un comportament normal la maturitate ci unul aberant si asta nu din vina lui.
In legatura cu categoriile pe care le-am mentionat este vorba tot de orientare sexuala; si ei sunt oameni care pot iubi, care aparent sunt "normali" si care ocupa functii cu atributii pe care si le indeplinesc cu constiinciozitate.
Cind se aduc astfel de argumente, in acest subiect, de genul "criminali" din gene, pedofili, zoofili etc...se uita un singur lucru. Comportamentul homosexual poate fi acceptat si tolerat tocmai pentru ca nu incalca libertatea nici unei alte fiinte (fie ea om sau animal!!!). Mi se pare absurda si ignoranta comparatia dintre un homosexual si "celelalte categorii mentionate".
pozulici
dar de ce sa fie absurda comparatia? Crezi cumva ca animalele sunt violate de zoofili?
Crezi cumva ca homosexualii nu comit violuri?
Te inseli! Sunt exact ca noi, unii betivi, altii violenti, alti nu, difera doar inclinarea sexuala care este alta ! Comparatia este foarte buna! incearca sa citesti cartea "comportamentul sexual aberant " si vei vedea cum este catalogata inclinatia homosexuala si printre ce alte deviatii este incadrata!
Pa.
ocebine spune:
Atita vreme cit o familie de homosexuali trece prin acelasi proces de selectionare ca si o familie heterosexuala, eu sint de acord sa aiba posibilitatea sa adopte un copil.
Am avut placerea sa cunosc 2 cupluri gay si pot sa afirm ca fata de foarte multe alte cupluri heterosexuale (pe care le cunosc) ei sint de 100 de ori mai atenti unul fata de celalalt, au o educatie fantastic de buna, au poziti financiare foarte bune. Nu vad cum un copil ar avea o viata mai buna intr-un orfelinat decit inconjurat de 2 parinti care l-ar iubi si i-ar oferi ce-i mai bun. De ce un copil sa traiasca la un orfelinat decit sa aiba posibilitatea de a trai o viata comfortabila, sa urmeze o facultate, sa aiba vacante si mai presus de toate sa aiba 2 parinti care sa-l iubeasca.
Eu nu pot sa dau vina decit pe ignoranta. Ignoranta ne face sa ne speriem si sa reactionam asa de urit si violent. Sint oameni ca si noi.
Se vorbeste de pedofilie si de alte aberatii...cunoasteti inainte sa vorbiti. A adopta un copil nu presupune ca il invita in pat cu ei. Aici striga tare ignoranta din noi.
La un cuplu hetereosexul dar deviant li se pune o asa intrebare? Citi heterosexuali nu au probleme MARI si lor nu li se pune o asa intrebare. Cite cupluri heterosexuale nu traiesc in promiscuitate? Lor li se pun asa intrebari? Oare copiii lor vor fii in regula, sau vor avea traume? Aha...am uitat...daca esti heterosexual, nu ti se pun asa intrebari.
A spus cineva foarte bine. Sa nu uitam ca pina acum vreo 15 ani (vorbesc de Romania) nu era "normal" intii sa ai un copil si apoi sa te casatoresti. Erai "marcata" ca femeie de catre societate. Ce sa mai zicem de cele divortate, de cele care au ales sa nu se casatoreasca niciodata si totusi sa abia copii. Ele erau aratate cu degetul si acum nu mai ni se pare anormal. Copiii lor oare sint acum la fel de stigmatizati?
Nu vorbiti doar din "auzite".
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg
slakje spune:
Bey hai sa va spun eu ceva...
asa....deci aici in Olanda, tzara mai libertina, in fine, mai arata la teveu unele chestii printre care si, na, 2 tipi care se pupa acolo zor nevoie, sau fac si altceva(nu stiu daca in RO arata), asta in plina zi, oricum inainte de ora 8 seara cand nepoteii mei dragi inca nu dorm, misuna inca prin casa...la 8 merg la somnic.
Si arata frate intr-o seara 2 indivizi care se pupau-mozoleau nevoie mare, numai nu mai terminau frate, ca nici io cu barbatumeu nu ne infigem asa tare unul in altul la o adica.
Si Luc(are numai 8 ani) se uia fara nici o reactie la scena asta, fara sa intrebe, fara reactii pur si simplu.La fel si Nadine de 5 ani jumate.
Asa...si odata arata asa o scena de dragoste intre 2 tineri...un baiat si o fata, se managaiau si se strangeau in bratze si se pupau...si Luc al nostru(deja 8 ani, ehhh) rusinat nevoie mare(are voie sa se uite) isi tot intorcea capsorul, nu se putea uita, tot era numai un zambet.
Na, asta cum se explica fratilor?
Va promit ca e adevarat, eu chiar am discutat cu sotul pe tema asta , intr-o problema personala .
MariaM spune:
Eu as zice ca e un baiat normal...
Reactiile lui vorbesc de la sine..:))...nu-l intereseaza "acele"relatii..dar dupa zambete cred ca stie ce-i place...
Maria&Vladut
roxana1974 spune:
Absolut impotriva!
quote:
Originally posted by descintecquote:
lilanda, perfect de acordCuplurile homosexuale pot fi parinti foarte buni si nu vor influenta orientarea sexuala a copilului. Sa admitem pasul si din punct vedere etic.
Chiar asa sa fie? Bagi mana in foc pentru asta?