Adoptii de catre homosexuali
Raspunsuri - Pagina 7
AdaByron spune:
Nu sunt de acord, s-au spus deja motivele.
Asta nu insemna ca ii urasc, nici vorba, pur si simplu cred ca nu e bine pentru un copil sa fie crescut intr-un astfel de cuplu.
Copilul are nevoie de o familie, iar un cuplu de homosexuali nu reprezinta o familie din punctul meu de vedere.
irina.c. spune:
Mey,Lilanda,da de unde sti ca animalul nu e de acord?
Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
descintec spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Atata timp cat fac ce fac in intimitatea lor,nu ma priveste,dar in momentul in care mi se cere sa accept acest lucru ca normal,firesc si aceptabil MA OPUN.
Toti facem ce facem in intimitate. Nimeni nu propune ca ei sa fac ce fac altfel decat in intimitate. Atunci de ce te opuiI
Sapte dintr-o lovitura!
lilanda spune:
quote:
Mey,Lilanda,da de unde sti ca animalul nu e de acord?
Da' tu de unde stii ca si-a dat acordul??
pozulici
irina.c. spune:
Am spus foarte clar la ce si de ce ma opun,nu simt nevoia sa ma repet.Irina si bb Iinca(26apr04)
sinzi_ana spune:
am vazut un film mai delmult cu o tipa care a facut devreme un copil...cand bebe avea 1 an s-a indragostit de alta tipa...
mama ei a intentat proces sa ii ia copilul pentru ca nu crestea copilul conform unor valori morale care ii se pareau ei normale...
voi credeti ca daca ea iubea o femeie inseamna ca nu mai era mama? nu mai putea sa isi creasca copilul ca orice alta mama???
mi se pare absurd...
si barbatii sunt parinti la fel de buni...si pot creste un copil la fel de bine ca o femeie daca il iubesc...
eu sunt de acord...
Sinzi
si David
The best of David, new
irina.c. spune:
Lilanda,imi amintesc de un caz in care un tip a cautat pe net un partener care sa accepte sa fie omorat si mancat,dupa ce fac sex.Culmea,ca a si gasit!!!De ce a fost condamnat criminalul,ca doar n-a incalcat libertatea nimanui!Celalalt a fost de acord sa fie omorat.E un exemplu extrem,dar vroiam sa arat ca un comportament nu se considera acceptabil dupa criteriul pe care l-ai mentionat.Irina si bb Iinca(26apr04)
lilanda spune:
quote:
Lilanda,imi amintesc de un caz in care un tip a cautat pe net un partener care sa accepte sa fie omorat si mancat,dupa ce fac sex.Culmea,ca a si gasit!!!De ce a fost condamnat criminalul,ca doar n-a incalcat libertatea nimanui!Celalalt a fost de acord sa fie omorat.E un exemplu extrem,dar vroiam sa arat ca un comportament nu se considera acceptabil dupa criteriul pe care l-ai mentionat.
Am senzatia ca devenim din ce in ce mai absurzi, zau!!
Ok reformulez...un homosexual nu incalaca libertatea si integritatea fizica sau psihica a nici unui alt individ prin gestul sau. E bine asa sau ai alte criterii in acceptarea si tolerarea unor comportante care tie ti se par anormale???
pozulici
smillaraaq spune:
Iris2002 
Sunt subiecte unde stii clar ca se va ajunge la scantei, pentru ca exista opinii complet ireconciliabile.
nic23, tu nu ne-ai spus parerea ta ... 
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
slakje spune:
quote:
Originally posted by Iris2002
Ma regasesc in ceea ce a scris Lilanda.
Indiferent ce pareri are fiecare, un minunat subiect pentru a discrimina, mai mult sau mai putin voalat.
Propun urmatoarele subiecte la fel de interesante:
casatorie intre oameni care nu au aceeasi religie- sunteti de acord sau nu?
casatorie intre oameni care nu au aceeasi rasa: de acord sau nu?
adoptii de copii cu alta rasa/religie decit potentialii parinti: de acord sau nu?
casatorii intre oameni cu o diferenta de virsta mai mare de(propun eu) 9 ani si trei luni: de acord sau nu?
casatorii intre "telectuali" si cei care au mers la scoala pina la 10 ani doar(de la 10 ani puteau sa duca vaca la pascut): de acord sau nu?
cei care au salariul minim pe economie: de acord sau nu sa aiba copii?
Serios vorbind...Are you kidding me?
Iris draga nu conteaza salariul , o femeie cu un barbat daca se pun in pat si se dragalesc putin fac copii indiferent ca esti tu deacord sau eu impotriva si indiferent daca sunt salariati sau nu.
Daca se pun 2 barbati in pat,se dragalesc putin, eventual iese cu transpiratie abundenta,si o ejaculare, chiar 2,dar copii nu o sa iasa niciodata.
La fel cum tu nu ai dreptul sa te opui relatiilor sexuale dintre un barbat si o femeie din care rezulta copii, nimeni nu se opune relatiilor homosexuale, din care nu rezulta copii indiferent daca cuplul are salariu peste medie, mare sau urias.
Acum te intreb si eu pe tine: De acord sau nu?