Adoptii de catre homosexuali
Raspunsuri - Pagina 6
lilanda spune:
quote:
Originally posted by ralucoantza
un copil care va creste intr-un cuplu homosexual va fi automat privat de unul din aceste doua lucruri, va fi privat de valorile si felul de a iubi a celui/celei care lipseste.
ralucoantza
Vorbim de un copil infiat...pai lui din start ii lipseste ceva, daca nu mai multe. In primul rind ii lipsesc ambii parinti. Asa incit infierea va reprezenta pentru copil un plus, nu un minus. Si presupun ca purtam aceasta discutie de la premiza ca acea familie de homosexuali trebuie sa indeaplineasca toate conditiile cerute de lege pentru infiere, exact ca si o familie de heterosexuali.
pozulici
Karina spune:
Desi nu sint de acord cu homosexualitatea, ma gindesc ca decit sa creasca pe strada copilul, sau intr-un orfelinat, mai bine la un cuplu de homosexuali, atita timp cit indeplinesc criteriile de adoptie, la fel ca un cuplu hetero. Si intr-o tara in care casatoria intre doua persoane de acelasi sex e legalizata. Iar daca pt. adoptie exista 2 cupluri unul hetero si unul homo si au acelasi "punctaj", cuplul hetero sa aiba intiietate.
Eu nu cred ca homosexualitatea se "ia", cred ca mai degraba ca e o chestie mostenita genetic, o boala poate.
Mie nu mi se pare un lucru normal, dar nici nu-i condamn pe cei care sint homo, fiindca am un principiu: atita timp cit nu esti in locul persoanei respective, nu spune niciodata ca "eu n-as face asta niciodata", ca s-ar putea sa ai surprize.
Copilul intr-adevar, s-ar putea sa aiba ceva probleme cu opinia publica, dar asa a fost mai demult si in cazul copiilor nascuti de mame singure, nemaritate. Mai tineti minte, batjocura "copii din flori" ? Si acum se mai practica... In timp lumea se va obisnui.
Asta e parerea mea si nu zic ca e cea corecta.
Liliac1, ceea ce spui tu este exagerat. Daca te apuci si explici unui copil actul sexual, asa cum faci tu cu cel homo, chiar si cel hetero va fi scirbos pt. el.
Karina
+ Bogdanel 
Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim
lavi02 spune:
xeno, nu largi, foaaaarte largi, la cate neveste au mormonii.![]()
Nu corectez ca a iesit misto.

![]()
irina.c. spune:
XENOCID
MariaM, eu nu resping homosexualul ca om,ci resping comportamentul sau sexual,care este deviant,anormal.Homosexualiatea nu este ceva ce se poate"intampla",ci este ceva ce alegi la un moment dat ,influentat de niste factori.Apropo de factori,cel genetic nu a putut fi demonstrat ,studiile(initiate de un cercetator gay) fiind necloncudente.In orice caz,s-a pus in evidenta o gena a criminalitatii,asta nu inseamna ca societatea accepta crima.Iar Vlad al tau ar avea putine sanse sa devina homosexual daca el va sti din familie ca acest comportament nu este normal.Plus ca ideea ca un homosexual nu se poate schimba este o minciuna care ne e vanduta tot de ei,in disperarea lor de a fi acceptati.Exista chiar o asociatie a fostilor homosexuali.Trebuie sa judecam comportamentul gresit,nu persoana.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
liliac1 spune:
[quote/]
Liliac1, ceea ce spui tu este exagerat. Daca te apuci si explici unui copil actul sexual, asa cum faci tu cu cel homo, chiar si cel hetero va fi scirbos pt. el.
[/quote]
Dar daca va veni el sa te intrebe????? Asa cum eu de altfel am intrebat-o pe mama mea cand aveam 16 ani (cam tarziu intr-adevar)! "Cum fac dragoste homosexualii?? Este normal?" Saraca mama mi-a explicat atunci cum s-a priceput ea mai bine si daca ati sti ce intrebari suplimentare i-am pus va apuca groaza...Copiii sunt curiosi.
Ne mai intrebam apoi de ce sunt atat de picante stirile de la ora 5.
Nu dezaprob si nici nu consider ca ar fi deplasate astfel de relatii dar nu sunt de acord cu infierea copiilor.
Oare pentru acesti copilasi nu s-ar gasi o familie "normala" ?
Kariris spune:
quote:
Originally posted by lavi02
In dezvoltarea psihica a unui copil este nevoie de o mama si un tata. fiecare cu rolul sau si fiecare contribuie intr-un fel la dezvoltarea personalitatii copilului. Un copil care traieste cu un singur parinte este marcat de lipsa celuilalt. Dar un copil care traieste cu doi parinti de acelasi sex isi va crea o imagine ciudata asupra lumii, el va crede ca asa este normal sa traiasca oamenii. Cand de fapt aceasta situatie este doar o exceptie.
Daca copilul este al unuia dintre cei doi si s-a despartit de parintele natural iar justitia a considerat ca el este mai potrivit sa creasca copilul - OK.
Dar sa iei un copil care ar avea sansa sa fie adoptat de o familie normala, pentru a-l incredinta unui astfel de cuplu mi s-ar pare un abuz din partea statului. Statul trebuie sa actioneze in interesul copilului, iar copilul nu se poate dezvolta normal intr-o astfel de familie. Lasand la o parte ce se intampla cu el cand iese in societate.
Oricat de toleranti am fi cu homosexualii si lasand la o parte ceea ce ne spune religia (cel putin a unora dintre noi), tot nu putem sustine ca e ceva normal. Pentru ca un cuplu homo e steril, iar daca toata lumea ar fi homo s-ar termina cu omenirea in cateva zeci de ani. Deci e clar ca e ceva anormal. Daca unii prefera asta, treba lor, sunt liberi sa o faca, dar nu si sa-i atraga si pe altii la asa ceva - de exemplu sa creasca un copil care s-ar forma in spiritul ca asta e normal.
Mi-am spus parerea pentru ca mi s-au parut cam iresponsabile majoritatea parerilor de aici. Dar acest subiect mi se pare creat cu scopul de a isca un nou scandal pe forum.
Felicitari!
Ai dat un raspuns bine gandit si argumentat!
Eu le-as propune celor care au spus ca sunt de acord, sa fie de acord si cu acordarea copiilor spre adoptie zoofililor, coprofililor, necrofililor si de ce nu.. chiar pedofililor... pentru ca ce mai conteaza daca acel copil adoptat va fi molestat sexual in familie sau, va deveni foarte probabil la randul sau, homosexual, pentru ca in nici un caz acel copil nu va avea un comportament normal la maturitate ci unul aberant si asta nu din vina lui.
In legatura cu categoriile pe care le-am mentionat este vorba tot de orientare sexuala; si ei sunt oameni care pot iubi, care aparent sunt "normali" si care ocupa functii cu atributii pe care si le indeplinesc cu constiinciozitate.
ralucah spune:
Cred ca daca Tanti Flori, vecina mea de la parter ar citi subectu asta, s-ar uita la mine si cu toata seriozitatea ma va intreba "auzi mama, da ce e astia sexuali...sau cum le ziceti voi tineretu'...e de la partid? Ca daca imi mai mareste si mie pensia oleaca ...io votez cu ei maica..."![]()
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
lilanda spune:
quote:
Originally posted by lachione
Eu le-as propune celor care au spus ca sunt de acord, sa fie de acord si cu acordarea copiilor spre adoptie zoofililor, coprofililor, necrofililor si de ce nu.. chiar pedofililor... pentru ca ce mai conteaza daca acel copil adoptat va fi molestat sexual in familie sau, va deveni foarte probabil la randul sau, homosexual, pentru ca in nici un caz acel copil nu va avea un comportament normal la maturitate ci unul aberant si asta nu din vina lui.
In legatura cu categoriile pe care le-am mentionat este vorba tot de orientare sexuala; si ei sunt oameni care pot iubi, care aparent sunt "normali" si care ocupa functii cu atributii pe care si le indeplinesc cu constiinciozitate.
Cind se aduc astfel de argumente, in acest subiect, de genul "criminali" din gene, pedofili, zoofili etc...se uita un singur lucru. Comportamentul homosexual poate fi acceptat si tolerat tocmai pentru ca nu incalca libertatea nici unei alte fiinte (fie ea om sau animal!!!). Mi se pare absurda si ignoranta comparatia dintre un homosexual si "celelalte categorii mentionate".
pozulici
irina.c. spune:
Draga Ralucami,eu nu ii urasc deloc pe homosexuali,si nu am spus ca nu sunt oameni cu un comportament social normal,ci m-am referit la comportamentul sexual,care nu e in sfera firescului.Si ceea ce ma deranjeaja si mai mult este campania larga pro-homosexualiate,pro-travestiti,pro-transsexuali,etc.,care se duce acum in tara noastra.Cine nu e de acord cu aceste comportamente,gata ,e homofob si nu mai are ce cauta in UE..Peste tot in mass-media se flutura imaginea bietului homo ,om bun si dragut,cu inalte calitati si valori morale,dar respins de societatea neantelegatoare.Atata timp cat fac ce fac in intimitatea lor,nu ma priveste,dar in momentul in care mi se cere sa accept acest lucru ca normal,firesc si aceptabil MA OPUN.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."