Adoptii de catre homosexuali

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu n-am zis ca trebuie impuscati, treaba lor, faca ce vor in casa si in patul lor. Nu am nimic cu ei. Insa ei sunt exceptiile, nu normalul.

Problema e ca un copil trebuie crescut in spiritul mormalitatii. Daca la maturizarea sexuala el isi descopera tendinte homo, n-are decat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Problema e ca un copil trebuie crescut in spiritul mormalitatii.

Am citit mormonitatii si mi'am zis : Uite domne in sfarsit pe cineva cu vederi largi

Cu stima,
Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Daca e o mostenire genetica, primul homosexual de la cine a mostenit gena ??? Si nu ar fi normal ca numarul lor sa se micsoreze, avand in vedere ca un homo nu se inmulteste, deci nu se culca cu o femeie ca sa faca un copil care sa-l mosteneasca.
Totul este o perversiune. Asa putem accepta si ca un pedofil sa traiasca cu un copil, ca uite domne se iubesc, ce avem noi cu oamenii.
Si tot asa...
Gata, ca mi s-a facut scarba, vina e a mea ca am deschis sa citesc acest subiect.
Iubiti-va din partea mea cum vreti si cu cine vreti.
Diana
P.S. Si copilul ala saracul, cui ii spune "mama", cui ii spune "tata"??? Poate stiti voi, sau poate hotaratzi voi pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

si daca ne plac si daca nu, oricum o sa-i avem, nu-i vorba de moda (ca asa zicea cineva), nici prostitutzia nu-i incurajata, nici macar legala si le vedem pe fete pe toate drumurile, nu??? si in centru si la periferie cand te duci la hipermarket. Care vra sa zica acceptam homosexualitatea.
Dar de aici si pana la a avea copii, cam lung drumul....m-am gandit ca baiatului meu nu as avea ce sa-i fac la maturitate, va trebui poate sa accept. Dar chiar sa-mi creasca nepotul cu "astia doi" e prea gogonata!
in acelasi timp, daca vor neaparat, pot obtzine copilul si pe alte cai: se casatoresc de forma, au un copil, divortzeaza si traiesc cum vor ei...si tot obtzin ce-si doresc...

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

nu am nimic impotriva homosexualilor. exista, sunt o realitate, iar daca bagam capul in nisip si nu mai vorbim despre ei nu inseamna ca si dispar.
dar sunt impotriva adoptiilor. cum s-a mai spus si pana acum, un copil are nevoie de o femeie si un barbat pt a deveni un tot unitar, armonios, pt a deveni un adult cu o imagine a realitatii cat mai aproape de adevar. are nevoie de caldura si blandetea unei mame, cat si de sentimentul de protectie pe care tatal i-l ofera (nu ca o mama nu ar oferi protectie, dar cred ca ati inteles ce vreau sa spun). un copil care va creste intr-un cuplu homosexual va fi automat privat de unul din aceste doua lucruri, va fi privat de valorile si felul de a iubi a celui/celei care lipseste.

ralucoantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nici eu nu sunt de acord cu asa ceva.
Stau si ma gandesc ca va veni o perioada cand copilul ma va intreba cum a venit el pe lume. Ce sa-i spun? Ca l-a adus barza????
Normal ca ii voi explica (la nivelul lui) cam cum stau treburile.
Cum va decurge o astfel de discutie intr-o familie de homosexuali???
Ce ii vor explica despre un raport sexual? Ca tati i-o baga in fund lui tati??? sau... mami foloseste degetul sau alte obiecte cu mami???
Scuzati daca sunt prea dura dar este parerea mea. Nu-i mai poti spune copilului din ziua de azi povesti cu berze.
Si normal ca pentru copil (pana mai creste sa inteleaga) familia reprezinta un exemplu si cum ei sunt niste "maimutzici" care imita totul vor accepta ca aceasta combinatie este normala.
Si nu degeaba se vorbeste (chiar proverbial) despre cei 7 ani de-acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

A nu se intelege ca am ceva cu cuplurile de homosexuali!
Este pb. fiecaruia ce face in intimitatea lui.
Si nici nu contest modul lor frumos de a darui iubire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Sunt o persoana cu vederi largi si nu am nici un cui impotriva homosexualitatii. Dar sunt total impotriva ideii ca un astfel de cuplu ar putea legal sa adopte copii. Din motivele care deja au fost enumerate si le sustin.

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
http://community.webshots.com/album/216599908KwgDmN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Nu sunt de acord cu adoptarea unui copil de catre un cuplu de homosexuali, pentru ca Dumnezeu a lasat femeia si barbatul pe pamant si a spus ca ei sa isi intemeieze o familie si sa aiba copii, si cea care va face copiii va fi femeia...

deci restul este anormalitate, parerea mea.

nu am nimic cu aceste cupluri atata timp cat nu ma afecteaza direct.

daca, Doamne fereste, in familia mea, s-ar intampla asa ceva, as lua-o ca pe o boala, ca oricare alta boala...

Dana si Diana-Maria http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Eu nu pot intelege inversunarea , mai exact spus ura, la adresa cuplurilor de homosexuali. Am amici romani care sunt homosexuali. Unul e un coregraf destul de cunoscut in Bucuresti, de un talent desavarsit , cu un bun simt fantastic si o minte brici. Nu m-am gandit niciodata la el ca la o fiinta scarboasa, dezaxata mintal, asa cum vad ca o fac unii dintre voi. Imi place umorul lui, aplombul, bucuria cu care traieste. Alt amic de-al meu , si el tot homosexual, lucreaza la o pizzerie , tot in Bucuresti. Gateste dumnezeieste si e de un bun simt cum rar am vazut. Il admir si il respect pt ceea ce este!!! Iar aici in Jp cunosc un cuplu de lesbiene: una e japoneza si cealalta filipineza. Oameni buni, sunt perfect normali: gandesc la fel ca mine, se imbraca la fel ca mine , iubesc copilasii la fel ca mine!!! Nu demult a fost o poveste pe forum despre un baiat, copil al strazii, parasit de mama lui si care a fost omorat in bataie de vecini si politie. Daca acelui copil i s-ar fi oferit o viata normala intr-un cuplu homosexual, ce i-ati spune? "Nu te duce!" ? Irina c. iti respect opinia, dar iti dezaprob inversunarea si modul in care ii discreditezi pe cei care nu sunt ca tine, buna lor credinta si "normalitatea" lor (de fapt, m-ar interesa sa inteleg ce inseamna in acceptiunea ta "o viata de familie normala"). "Normalitatea" asta presupune doar 2 parteneri de sex diferit, sau dragoste/afectiune, un camin stabil, protectie, educatie, sacrificiu la orice ora pt fiinta mica pe care tu trebuie sa o ocrotesti, etc.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput