Adoptii de catre homosexuali
Raspunsuri - Pagina 4
lilanda spune:
Discutia devine foarte interesanta dar un asemena subiect are relevanta si substanta doar intr-o societate toleranta care recunoaste sau a recunoscut deja dreptul homosexualilor la o viata de familie normala si legala. In lipsa unei asemenea conditii, ma gindesc ccc ca nici n-are rost sa vorbim despre o asemenea ipoteza pentru ea este din start imposibila!!! Nu???? 
pozulici
symaco spune:
dc mergem pe conceptia ca ce se face in casa,tre sa faca si copilul suntem pe drumuri total gresite...
sunt destui oameni care ´´strica´´regula,oameni care provin din famili destramate,alcolici,batai si asa mai departe ...si nu inseamna ca acum sunt si ei pe aceleas drumuri!!!
iar ca familile heteroxexuale sunt mai bune...sa nu fim asa siguri!pana la urma nimeni nu vrea un copil numai asa de florile marului,si ca fiecare dintre noi incearca sa ii dea o educatie cat mai buna copilului...sau´´sa-i pregateasca bagajul pt societate´´...egal ce orientare sexuala ar avea!!

MariaM spune:
Stiti ce am sa fac...cand o sa am ocazia si am sa cunos cvre-un homosexual sau vre-o lesbiana..o sa-i spun DU-TE SI IMPUSCATE...nu cumva sa populati lumea cu unii ca voi ...FOARTE COOL!!!
problema e ca...vreti sau nu ..acestia vor trai printre noi...
Si ca sa inchid discutia asta din punctul meu de vedere:
daca as fi ajuns la orfelinat..si nimanui nu i-ar fi placut de mine...si ar fi venit un cuplu din asta oribil si scarbos si..terifiant...le-as fi multumit toata viata...pt ce ar fi facut pt mine....
Si inca o o intrebare pt aceia care ii dispretuiesc si nu ii accepta asa cum sunt pe acesti oameni:
daca printr-o intamplare descoperiti ca ..in adoloscenta sora/fratele vostru ajunge in ipostaze aja jenante ..ce ati face???..pt ca oricui se poate intampla!!!
Maria&Vladut
descintec spune:
lilanda, se pare ca nu esti la curent cu ultimele stiri :) Basescu a promis ca va legaliza adoptarea copiilor de catre familiile homosexuale. (eu sunt doar raspandacul, stiu asta doar din barfe, daca aveti alte informatii m-as bucura sa le aflu)
Sapte dintr-o lovitura!
RUXMAX spune:
Nu pot sa ma gandesc ...pentru ca mi se face greata...nu! nu! nu!
Ruxandra cea intoleranta
lilanda spune:
quote:
Originally posted by descintec
lilanda, se pare ca nu esti la curent cu ultimele stiri :) Basescu a promis ca va legaliza adoptarea copiilor de catre familiile homosexuale. (eu sunt doar raspandacul, stiu asta doar din barfe, daca aveti alte informatii m-as bucura sa le aflu)
Sapte dintr-o lovitura!
Stai putin ca am ramas in urma raaaau cu stirile...adica in Romania este legalizata casatoria intre homosexuali???!!! Stiu doar ca sint admise adoptiile de catre persoane necasatorite, singure (asta nu e risc???))), dar in rest trebuie sa fii familie...sau gresesc???
pozulici
irina.c. spune:
Sa punem intrebarea asa:un cuplu de homosexuali pot avea o viata de familie normala?Sunt ei un cuplu normal,firesc?Este homosexualitatea un comportament normal sau este un comportament deviant?Sunteti de acord sa li se explice copiilor vostri la scoala ca aceasta este o optiune sexuala normala si viabila?Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
MariaM spune:
raspunde si tu la intrebare draga Irina....sau tie nu ti se poate intampla???
Sa se preadea in scoli nu as vrea,...dar oricum acesti copii vor iesi si in strada...vor avea si ei amici si niciodata nu se stie..
SIGUR...nu mi-ar conveni ca Vlad sa devina homosexual...dara daca se intampla...CE SA FAC???
Maria&Vladut
descintec spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Este homosexualitatea un comportament normal sau este un comportament deviant?Sunteti de acord sa li se explice copiilor vostri la scoala ca aceasta este o optiune sexuala normala si viabila?
Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
deocamdata discutia despre homosexualitate se da intre: este o optiune sau este un dat genetic? Sau mai exact, in ce masura este optiune si in ce masura exista o gena careia nu ai cum sa i te impotrivesti, ca iese la suprafata ca uleiul pe apa :)
Sapte dintr-o lovitura!
descintec spune:
quote:
Originally posted by lilandaquote:
Originally posted by descintec
Sapte dintr-o lovitura!
Stai putin ca am ramas in urma raaaau cu stirile...adica in Romania este legalizata casatoria intre homosexuali???!!! Stiu doar ca sint admise adoptiile de catre persoane necasatorite, singure (asta nu e risc???))), dar in rest trebuie sa fii familie...sau gresesc???
pozulici
Nu e legala casatoria intre homosexuali, din cate stiu eu. O fi promis omu si asta, eu nu stiu nimic.
Intr-o lume ideala un parinte singur nu ar trebui sa poata adopta. Dar intr-o lume ideala n-ar fi parinti singuri :)
Sapte dintr-o lovitura!