Adoptii de catre homosexuali

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Cu respect pentru toate parerile enumerate, ma plasez categoric in tabara "contra", fara sa intorc insa spatele celor favorabili adoptiei micutilor de catre persoane cu aceasta orientare sexuala.
Motive? s-au spus destule si sunt de acord cu ele!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mey... sa stii ca, culmea la mine scarlatina nu s-a luat desi am stat in mediu contaminat... dar asta era sa se ia... si asta doar pentru ca mi-am petrecut vreo 2 ani doar printre gay, prietenul meu cel mai bun ( e ca si fratele meu) fiind gay... mi-am revenit total si nu-mi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danmih spune:

Cateva intrebari:
1) De ce 2 si nu 3?
Trei parinti ar putea iubi si ingriji mai bine de copii. Si apoi daca este dragoste si armonie in familie, de ce nu?
2) Asta conduce la o alta intrebare: de ce nu n parinti? (.. metoda inductiei logice... de la mate)
3) In Canada era vorba sa ii zica 'civil union'. Cred ca pt n parinti asta ar fi ... 'union'. Adica un sindicat, nu? :)
4) Intrebarea urmatoare ar fi: poti sa faci parte din mai multe... 'unions'?
5) Un cuplu de frati poate adopta un copil? Ca doar se iubesc, e clar, si apoi raman in familie.
6) Dar un cuplu frate-sora?
7) Dar un cuplu mama-fiu, mama-fiica...samd
Daca ati raspuns ca e imoral, sunteti in offside!
In urma cu x de ani era imoral sa fii homo. Acum e chiar cool.
8) Cine ne zice ce e moral?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by lachione

Mey... sa stii ca, culmea la mine scarlatina nu s-a luat desi am stat in mediu contaminat... dar asta era sa se ia... si asta doar pentru ca mi-am petrecut vreo 2 ani doar printre gay, prietenul meu cel mai bun ( e ca si fratele meu) fiind gay... mi-am revenit total si nu-mi pare rau.

Stai ca acum chiar nu inteleg unde bati. Ai trait 2 ani intr-un mediu de homosexuali si e cam acelasi lucru cu daca ai fi trait printre necrofili ??

quote:
Originally posted by lachione
Eu le-as propune celor care au spus ca sunt de acord, sa fie de acord si cu acordarea copiilor spre adoptie zoofililor, coprofililor, necrofililor si de ce nu.. chiar pedofililor... pentru ca ce mai conteaza daca acel copil adoptat va fi molestat sexual in familie sau, va deveni foarte probabil la randul sau, homosexual, pentru ca in nici un caz acel copil nu va avea un comportament normal la maturitate ci unul aberant si asta nu din vina lui.
In legatura cu categoriile pe care le-am mentionat este vorba tot de orientare sexuala; si ei sunt oameni care pot iubi, care aparent sunt "normali" si care ocupa functii cu atributii pe care si le indeplinesc cu constiinciozitate.

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by danmih

Cateva intrebari:
1) De ce 2 si nu 3?
Trei parinti ar putea iubi si ingriji mai bine de copii. Si apoi daca este dragoste si armonie in familie, de ce nu?
2) Asta conduce la o alta intrebare: de ce nu n parinti? (.. metoda inductiei logice... de la mate)
3) In Canada era vorba sa ii zica 'civil union'. Cred ca pt n parinti asta ar fi ... 'union'. Adica un sindicat, nu? :)
4) Intrebarea urmatoare ar fi: poti sa faci parte din mai multe... 'unions'?
5) Un cuplu de frati poate adopta un copil? Ca doar se iubesc, e clar, si apoi raman in familie.
6) Dar un cuplu frate-sora?
7) Dar un cuplu mama-fiu, mama-fiica...samd
Daca ati raspuns ca e imoral, sunteti in offside!
In urma cu x de ani era imoral sa fii homo. Acum e chiar cool.
8) Cine ne zice ce e moral?

1.In urma cu X ani era moral sa se nasca un copil in afara casatoriei?
2. n-parinti exista si acum pentru copii care provin din familii divorate ..ori tu invoci acum, aici, menaj a trois???
3. unde vezi ca e asa de cool sa fii homosexual??

Celelalte intrebari "de cuplu" sint asa ca niste exercitii de reducere a penibilului la absurd...

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Nici eu nu sunt de acord.

Un copil crescut acolo are toate sansele sa devina si el homosexual, vazand ca "mama si tata", adica tata si tata sau mama si mama sunt asa, ar considera acest lucru extraordinar de normal. Se stie ca unul dintre factorii care ar putea influenta aceasta "decizie" de a fi homosexual este si amibientul.

Sa faca ceea ce doresc ei cu viata lor, dar sa nu influenteze si anumiti copii!

Cred ca am rapsuns - total impotriva. (impotriva homosexualitatii in general)

Lucia sotia lui Csaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

O asemenea problema pusa in plina campanie electorala mi se pare neserioasa.
Ori se preocupau pina acum de copiii abandonati, maltratati, violentati, trimisi la cersit de multe ori de catre familia lor naturala, ori ii lasa sa creasca oricum! Aceasta sa fie ultima solutie pt a creste, a fi hraniti, imbracati, educati si salvati din canale, guri de metrou?
Nu sint contra homosexualilor, atita timp cit isi traiesc pasiunile in intimitate! Daca toti am aparut dintr-un mama si dintr-un tata, de ce ar vrea ei sa creasca copilul altcuiva- de mila, din bunatate? Sau sa se 'inmulteasca' cumva?
Nu cred ca exista gena care sa le explice comportamentul: faptul ca devin f violenti, sint f posesivi si gelosi, ca unele dintre cele mai oribile crime s-au petrecut intre homosexuali.
Societatea romaneasca nu este pregatita nici sa accepte ca exista aceasta minoritate, dar sa fie de acord cu adoptii nici atit?!

quote:
Originally posted by ralucah

Cred ca daca Tanti Flori, vecina mea de la parter ar citi subectu asta, s-ar uita la mine si cu toata seriozitatea ma va intreba "auzi mama, da ce e astia sexuali...sau cum le ziceti voi tineretu'...e de la partid? Ca daca imi mai mareste si mie pensia oleaca ...io votez cu ei maica..."

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

"Secolul 21 va fi religios sau nu va fi deloc" - Andre Malraux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Tocmai pentru ca am copii, gindesc asa. Am doi baieti: daca unul dintre ei sau amindoi ies gay? Ce fac? Ii reneg, le interzic sa vina acasa, le spun in fata ca sint devianti?

Ce fac cind poate unul dintre ei isi doreste o familie? Dau cu pietre?

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Draga Ocebine, cine anume a judecat aici pe acest topic orientarea sexuala homosexuala? Nimeni..,sincer mie mi se pare ca esti complet off topic.Aici nu judecam pe nimeni, cine a postat ceva pe acest topic nu a postat impotriva homosexualilor ci impotriva ideii ca acestia sa poata adopta un copil.Este o diferenta.
Nu vorbeste nimeni de cat de deviati sau daca sunt deviatii.Cine vorbeste este off topic.

Asa...tocmai ca mama , sa aflu ca unul dintre copiii mei are aceasta orientare sexuala, nici deviat nu l-as face, dar nici nu as sari in sus de bucurie.
Cu familia este alta problema pt ca din punctul meu de vedere un cuplu de homosexuali este un cuplu si nu formeaza o familie.Poate pt tine familia inseamna altceva.Foarte bine.
Daca in continuare el (copilul meu homosexual) si-ar dori o famile , in sensul de nevasta, copiii, nepoti, stranepoti, foarte bine, EU NU L-AS IMPIEDICA DELOR.Care e problema?

Nu te supara pe mine, dar nu prind logica si unde bati.Aici nu se vorbeste despre "ura", "discriminare", "deviatii". Aici se vorbeste despre adoptii de copii de catre homosexuali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si totusi nimeni nu se pune in ipostaza de a fii parintele unui homosexual. Cum v-ati trata copilul vostru daca el/ea s-ar declara de asa orientare sexuala?

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Against!

nu sunt atitea familii bisexuale care stau la rind sa adopte? cind s-or termina parintii mama si tata, poate m-as mai gindi.

un copil crescut de homosexuali nu va fi neaparat un homosexual insa intr-un astfel de mediu are sanse mai mari sa devina el insusi unul .

parerea mea.

Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=218078099

Mergi la inceput